Gecmis olsun Allah size de isteyen herkese de hayirli evlatlar versin insallahKızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
Evet. canım 24.günü oldu çatlama. Pco var evet canım ama sendrom değil dedi doktor sadece yumurtlalıklarımın görüntüsü pco görünümlüymüşŞuan yazdığın mesaj bütün tezleri çürütüyor ,yani adetinin 24.gunu mu yumurtalaman oldu ?? 12 sini baz alsan 14 gün sonrası 26 si olur en iyi
Pco var mi sende
yurtdışında birlikteliğin üzerinden 10 gün geçtikten sonra test yapmaya başlıyorlar ve testleri sıralıyorlar çok hoşuma gidiyor.. bir gün hamile olursam bende aynı şekilde yapmak istiyorum. o nedenle adetten önce testlere devam:) sizde bakın hatta youtube a = 10 dpo = falan yazın çok hoş videolar var:)Aynen o yüzden yapmıyorum ben de
bunlar çok koyu çıkan çizgiler değil insan vucudunda zaten var olan hormon normal seviyedeyse bu şekilde çıkıyor... hatta adete yakın biraz daha koyulaşabiliyor.. eğer hamilelik varsa adetten bi kaç gün önce t çizgisinden daha da koyu çıkıyor..Benim durum biraz karışık12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü doktora gittim hiç büyüyen yumurta yoktu. Doktorun dediği, adet bitiminde yumurtlarmış olabilirsin ondan görmemişizdir veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.
Bende ilk defa ovu testi sipariş ettim dün başladım kullanmaya yani çok da anlamıyorum. Madem yumurta hiç yok ikinci çizgi neden çıkar anlamadım.
Kızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
Bat 17 siydi gecikti ama sabah test yaptim negatif cikti fikri olan var miKizlar dislerim agriyo fircalarken kaniyo son zamanlarda, agzimin ici yara aftlar cikti bisey yiyemiyorum basim agriyo kac gündür , kulagim agriyo ay söylerken bile baydı uçuklarım cikti dün aksam da ..vitamin eksikligi mi var acaba sagligimdan endiseliyim
Uçuk genelde vücut bağışıklığı düştüğünde çıkıyor. Tam kan sayımı yaptırıp vitaminlere de bir baktır istersen. Ağız içi yaralar ve diş kanamasına tuzlu, karbonatlı suyla çalkalamak iyi geliyor. İnternetten oranlarına bakabilirsinKizlar dislerim agriyo fircalarken kaniyo son zamanlarda, agzimin ici yara aftlar cikti bisey yiyemiyorum basim agriyo kac gündür , kulagim agriyo ay söylerken bile baydı uçuklarım cikti dün aksam da ..vitamin eksikligi mi var acaba sagligimdan endiseliyim
Tesekkur ederim sağolun yapayim en iyisi bunlariUçuk genelde vücut bağışıklığı düştüğünde çıkıyor. Tam kan sayımı yaptırıp vitaminlere de bir baktır istersen. Ağız içi yaralar ve diş kanamasına tuzlu, karbonatlı suyla çalkalamak iyi geliyor. İnternetten oranlarına bakabilirsin
Geç döllenme olabilir. Kanda hcg baktırın size tavsiyem. Herhangi bir belirtiniz var mı?Bat 17 siydi gecikti ama sabah test yaptim negatif cikti fikri olan var mi
Ben yine de bekleme taraftarıyımyurtdışında birlikteliğin üzerinden 10 gün geçtikten sonra test yapmaya başlıyorlar ve testleri sıralıyorlar çok hoşuma gidiyor.. bir gün hamile olursam bende aynı şekilde yapmak istiyorum. o nedenle adetten önce testlere devam:) sizde bakın hatta youtube a = 10 dpo = falan yazın çok hoş videolar var:)
Benimde yok valla ama arkadasin biri simdi yazmis ovulasyon pik göstermis bsttan hemen önce gebelik testi negatif. Demekki Tamsmen tesadüfBen de ilk okuduğumda şaşırmıştım. Pozitif çıkınca zaten hcg testi yapıyorlar sonrasında :) benim bi tecrübem yok yani bu konuda.
Yok yani belirtim sadece gögüslerim adet zamanina yakin gerginlesirdi ayni sekilde suan o var bi tek. bi de agiz yaralarim ucuklarim bezdirdi günlerdir bas agrisi var ama çayı çok severim içmeyince basim agrir agiz yaralariödam dolayi içemiyorum ona veriyorum bas agrimiGeç döllenme olabilir. Kanda hcg baktırın size tavsiyem. Herhangi bir belirtiniz var mı?
vitamin eksikliğş olabilir ama ben bir müddet çok çektim tek çözümüm parodontax oldu. fırçalayıp çok hafif sonra direk macunu alıp diş etlerime koydum doktorun tavsiyesiyle. o şekilde geçtiKizlar dislerim agriyo fircalarken kaniyo son zamanlarda, agzimin ici yara aftlar cikti bisey yiyemiyorum basim agriyo kac gündür , kulagim agriyo ay söylerken bile baydı uçuklarım cikti dün aksam da ..vitamin eksikligi mi var acaba sagligimdan endiseliyim