Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Şuan yazdığın mesaj bütün tezleri çürütüyor ,yani adetinin 24.gunu mu yumurtalaman oldu ?? 12 sini baz alsan 14 gün sonrası 26 si olur en iyi

Pco var mi sende
Evet. canım 24.günü oldu çatlama. Pco var evet canım ama sendrom değil dedi doktor sadece yumurtlalıklarımın görüntüsü pco görünümlüymüş

Aynen o yüzden yapmıyorum ben de
yurtdışında birlikteliğin üzerinden 10 gün geçtikten sonra test yapmaya başlıyorlar ve testleri sıralıyorlar çok hoşuma gidiyor.. bir gün hamile olursam bende aynı şekilde yapmak istiyorum. o nedenle adetten önce testlere devam:) sizde bakın hatta youtube a = 10 dpo = falan yazın çok hoş videolar var:)

bunlar çok koyu çıkan çizgiler değil insan vucudunda zaten var olan hormon normal seviyedeyse bu şekilde çıkıyor... hatta adete yakın biraz daha koyulaşabiliyor.. eğer hamilelik varsa adetten bi kaç gün önce t çizgisinden daha da koyu çıkıyor..

Merhaba hanımlar
İş güç koşturmaca. Takvime göre bugün ovu dönemine giriyorum. Cmt ilk denemeye başlayacağız. Bu arada diş filmi de çektirme lazım. Bu süreçte bir yan etkisi olur mu sizce?

Bu ayda olmadı kızlar bu ay regl sonrası rahil filmi cektirecem insallah anestezili anestezili cektirenler surec nasildi acaba bayagi korkuyorum bi aksilik olurmu diye

Kizlar dislerim agriyo fircalarken kaniyo son zamanlarda, agzimin ici yara aftlar cikti bisey yiyemiyorum basim agriyo kac gündür , kulagim agriyo ay söylerken bile baydı uçuklarım cikti dün aksam da ..vitamin eksikligi mi var acaba sagligimdan endiseliyim

Bat 17 siydi gecikti ama sabah test yaptim negatif cikti fikri olan var mi

Uçuk genelde vücut bağışıklığı düştüğünde çıkıyor. Tam kan sayımı yaptırıp vitaminlere de bir baktır istersen. Ağız içi yaralar ve diş kanamasına tuzlu, karbonatlı suyla çalkalamak iyi geliyor. İnternetten oranlarına bakabilirsin

Kızlar selam, progesteron sonucum 9,46 çıkmış. Ultrasonda hiç yumurta gözükmemesine rağmen bu sonuç yüksek değil mi yani 3 ün altında bekliyordum?

Ben yine de bekleme taraftarıyım

Geç döllenme olabilir. Kanda hcg baktırın size tavsiyem. Herhangi bir belirtiniz var mı?
Yok yani belirtim sadece gögüslerim adet zamanina yakin gerginlesirdi ayni sekilde suan o var bi tek. bi de agiz yaralarim ucuklarim bezdirdi günlerdir bas agrisi var ama çayı çok severim içmeyince basim agrir agiz yaralariödam dolayi içemiyorum ona veriyorum bas agrimi

vitamin eksikliğş olabilir ama ben bir müddet çok çektim tek çözümüm parodontax oldu. fırçalayıp çok hafif sonra direk macunu alıp diş etlerime koydum doktorun tavsiyesiyle. o şekilde geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…