Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Burda birçok kişi, regle yakın ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliklerini öğrenmiş. Okuduğum yorumlar bu yönde hep.
Ama kesin sonuc vermiyor. Cünkü gebelik testi degil. Kesin hamile olmuyorlar yani koyu olunca. Yoksa ovulasyonu gebelik icinde kullanirlardi gebelik testleri ekstra satilmazdi

Ama kesin sonuc vermiyor. Cünkü gebelik testi degil. Kesin hamile olmuyorlar yani koyu olunca. Yoksa ovulasyonu gebelik icinde kullanirlardi gebelik testleri ekstra satilmazdi
Ben de ilk okuduğumda şaşırmıştım. Pozitif çıkınca zaten hcg testi yapıyorlar sonrasında :) benim bi tecrübem yok yani bu konuda.

Kızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihinde 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?

ben 28 veya 27 günde bir adet olurum. Benim çatlama günüm de 13 ocak tı. normal şartlar da 27 ocak da adet olmam lazım

ben 28 veya 27 günde bir adet olurum. Benim çatlama günüm de 13 ocak tı. normal şartlar da 27 ocak da adet olmam lazım
26-27si gibi de benim bat tarihim oluyor o zaman canım. Vallahi kafam karışıyor bazen sen test yaptın mı canım ne zaman yapacaksın ya da

26-27si gibi de benim bat tarihim oluyor o zaman canım. Vallahi kafam karışıyor bazen sen test yaptın mı canım ne zaman yapacaksın ya da
ben belirti yaşamıyorum. Prolaktinden dolayı hamile olduğumu düşünmüyorum ama 25 inde erken gebelik testi yapabilirim. o tarihten önce yapmayacağım

Şuan yazdığın mesaj bütün tezleri çürütüyor ,yani adetinin 24.gunu mu yumurtalaman oldu ?? 12 sini baz alsan 14 gün sonrası 26 si olur en iyi

Pco var mi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…