- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
Burda birçok kişi, regle yakın ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliklerini öğrenmiş. Okuduğum yorumlar bu yönde hep.Ama gebelik hakkinda bilgi vermiyorki bu testler yani hcgyi ölcmüyor
Ama kesin sonuc vermiyor. Cünkü gebelik testi degil. Kesin hamile olmuyorlar yani koyu olunca. Yoksa ovulasyonu gebelik icinde kullanirlardi gebelik testleri ekstra satilmazdiBurda birçok kişi, regle yakın ovülasyon testi pozitif çıktığında gebeliklerini öğrenmiş. Okuduğum yorumlar bu yönde hep.
Ben de ilk okuduğumda şaşırmıştım. Pozitif çıkınca zaten hcg testi yapıyorlar sonrasında :) benim bi tecrübem yok yani bu konuda.Ama kesin sonuc vermiyor. Cünkü gebelik testi degil. Kesin hamile olmuyorlar yani koyu olunca. Yoksa ovulasyonu gebelik icinde kullanirlardi gebelik testleri ekstra satilmazdi
Umarım bebeğin seninledirBol bol dua ediyorum senin için
Kızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yaniGeçmiş olsun,inşallah hersey yolundadır
Aaa çok geçmiş olsun canımKızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
canım çok geçmiş olsun. Umudunu kaybetme. Her şerde vardır bir hayır. Bundan sonra geriye değil ileriye bakmak lazımKızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
ben 28 veya 27 günde bir adet olurum. Benim çatlama günüm de 13 ocak tı. normal şartlar da 27 ocak da adet olmam lazımKızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihinde 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?
26-27si gibi de benim bat tarihim oluyor o zaman canım. Vallahi kafam karışıyor bazenben 28 veya 27 günde bir adet olurum. Benim çatlama günüm de 13 ocak tı. normal şartlar da 27 ocak da adet olmam lazım
ben belirti yaşamıyorum. Prolaktinden dolayı hamile olduğumu düşünmüyorum ama 25 inde erken gebelik testi yapabilirim. o tarihten önce yapmayacağım26-27si gibi de benim bat tarihim oluyor o zaman canım. Vallahi kafam karışıyor bazensen test yaptın mı canım ne zaman yapacaksın ya da
Canim yeni bat gunum 20 subat 11 ayKızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum.ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?
@Sinoplu17 10.01.2021 12 AY GECİKME @laura522 12.01.2021 49 AY ciklettt 14.01.2021 26 AY @serrabk 14.01.2021 18 AY @PpAaSs 14.01.2021 14 AY @balkabagi21 16.01.2021 12 AY @I LoVe You 17.01.2021 26 AY A Aleyna0825 17.01.2021 10 AY @gecenin_resmi 17.01.2021 15 AY
17 şubat olmasın canım :)Benim bat 17 ocak, 9 aydir istiyoruz eklermisinminseo
Hayir ocak17 şubat olmasın canım :)
Cok geçmiş olsun çok üzgünümKızlar çok teşekkür ediyorum size fakat dün kan sonucum 16 çıktı düşük yapmışım yani
Şuan yazdığın mesaj bütün tezleri çürütüyor ,yani adetinin 24.gunu mu yumurtalaman oldu ?? 12 sini baz alsan 14 gün sonrası 26 si olur en iyiKızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihinde 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Günün 4 gün geçmiş test yaptin mi canım ?Benim bat 17 ocak, 9 aydir istiyoruz eklermisinminseo
Evet gecikti ,bu sabah 7 de yaptim tek cizgi ciktiGünün 4 gün geçmiş test yaptin mi canım ?