Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba kızlar Bn bugun hormon testi yaptırdım PROLAKTİN 8.4 Fsh 4.88. E 2 28. Tsh 1.6427. LH 9.18.glkoz 150 pko hastasıyım sizce sonuçlar nasıl bilginiz varmı şimdiden yardımcı olmak isteyenlere tşk ederim

Canım çok sevindim, hadi bakalım ilk ve son olsun minik bebişinizle ayrılın ordan inşallahhh Bu arada dua ederken minik oğlunuzla dönün geçti kalbimden
Aynen canım anlat sen neler yapıcaz/yapılacak öğrenelim bizde

Merhaba canım. Ben 6 ay falan kullandım bu testleri az çok okuduklarımdan yorum yapayım. Bu test vücuttaki lh hormonunu ölçüyor. O da aslında vücudumuzda hep bulunan bir hormon. Dolayısıyla hafif silik, net görünmeyen belli belirsiz çizgi, ya da gayet belirgin çizgi olabilir. Yumurtlama var diyebilmek için o çizginin bu şekilde olduğu durumlar sayılmıyor. Yani gebelik testinde silik çizgiler gebelik var demek olabiliyor çünkü farklı bir hastalık durumu yoksa beta HCG vücutta normalde bulunmayan bir hormon. Ama bu ovulasyon testlerinde test çizgisinin kontrol çizgisinden daha koyu ve kalın olması lazım yumurtlama var diyebilmek için. Ya da en azından tam aynı koyulukta olmalı. Biraz bile silikse bir şey ifade etmiyor. Bu durum da neden olabilir bilmiyorum ama yeterince büyümemiş yumurtalar olabilir, ya da bazen pcos gibi durumlarda hep çift çizgi çıkar ama çatlayacak kadar hormon yüksekliği olmaz. Bu aslında karmaşık bir süreç beyinde hipofiz bezinin uyarmasıyla başlayan ve yumurtalıklara kadar giden. Yani senin durumunda herhangi bir problem olmayadabilir test zaten böyle çıkabiliyor. Bak ben sana eski testlerimden pik görseli atıyorum fikir olsun. Görüyor musun t çizgisi nasıl koyu ve kalın?

Eklentiler

• IMG_20201216_105419~2.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 41
Canım sende durumlar nasıl varmı belirti felan nasıl gidiyor
7. Haftamdayim sükür belirtiler gidiO geliyor sürekli. Hafif bulantı basladi ama hafif allahtan o bile rahatsiz edici. Gögüslerim bir sisiyor bir iniyor. Karinda batmalar azaldi ama kabizlik var hic sorma....pazartesi ilk randevum var insallah hayirli haberler alirim

Hadi hayırlısı inşallahhh

Ruyanda biri bana bi mail atti, senin cocogun olmaz diye. Kafayi siyirdik kesindir
Ben çocuk emzırıyodum geçen ay beşikten alıp anlamı hep evlat sahıbı olmak ama bekliyoruz ıste Allah büyük son 7 gun.yedi güne kadar sakın kalıyorumda yavaş yavaş soldan soldan gelmeye başlıyor stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…