- 21 Aralık 2020
- 90
- 41
- 31
Canım çok sevindim, hadi bakalım ilk ve son olsun minik bebişinizle ayrılın ordan inşallahhhaynen canım ben salı günü muayneye gidiyorum işte eşim de aynı gün test vericek iki gündür doktorun ikimizden de istediği testler vardı bissürü çeşitli onları yaptırdık kimini özel hastanede kimini laboratuarda. şimdi onun testler ve benim muayene sürecim kaldı. inşallah güzel seyler duyalım
bu arada17.20 yumurtanın büyüp güzelce çatladığını gösteriyor aynen güzel devam :)
inş senin de isteyen herkesin de ras gitsin işi gücü.ben burda detayları anlatıcam bakalım ne karar verilcek.
Canim kac kicmisti projesteron?Benim amh ım 0.82, bu yüzden dr 21. Gün progesteron istemişti. Sonucu gönderdim iyi güzel dedi ama 21. Gün progesteron testi ne işe yarar hiç bilmiyorumdoktorun sana verdiği bilgiyi bizimle de paylaşabilir misin
Cok iyi canim17.20 çıkmış sonucum ağustosta, iyimi sence
Merhaba canım. Ben 6 ay falan kullandım bu testleri az çok okuduklarımdan yorum yapayım. Bu test vücuttaki lh hormonunu ölçüyor. O da aslında vücudumuzda hep bulunan bir hormon. Dolayısıyla hafif silik, net görünmeyen belli belirsiz çizgi, ya da gayet belirgin çizgi olabilir. Yumurtlama var diyebilmek için o çizginin bu şekilde olduğu durumlar sayılmıyor. Yani gebelik testinde silik çizgiler gebelik var demek olabiliyor çünkü farklı bir hastalık durumu yoksa beta HCG vücutta normalde bulunmayan bir hormon. Ama bu ovulasyon testlerinde test çizgisinin kontrol çizgisinden daha koyu ve kalın olması lazım yumurtlama var diyebilmek için. Ya da en azından tam aynı koyulukta olmalı. Biraz bile silikse bir şey ifade etmiyor. Bu durum da neden olabilir bilmiyorum ama yeterince büyümemiş yumurtalar olabilir, ya da bazen pcos gibi durumlarda hep çift çizgi çıkar ama çatlayacak kadar hormon yüksekliği olmaz. Bu aslında karmaşık bir süreç beyinde hipofiz bezinin uyarmasıyla başlayan ve yumurtalıklara kadar giden. Yani senin durumunda herhangi bir problem olmayadabilir test zaten böyle çıkabiliyor. Bak ben sana eski testlerimden pik görseli atıyorum fikir olsun. Görüyor musun t çizgisi nasıl koyu ve kalın?Benim durum biraz karışık12.günü - 16.günü ve bugun 21.günü doktora gittim hiç büyüyen yumurta yoktu. Doktorun dediği, adet bitiminde yumurtlarmış olabilirsin ondan görmemişizdir veya bu ay yumurtlama olmayacak dedi.
Bende ilk defa ovu testi sipariş ettim dün başladım kullanmaya yani çok da anlamıyorum. Madem yumurta hiç yok ikinci çizgi neden çıkar anlamadım.
7. Haftamdayim sükür belirtiler gidiO geliyor sürekli. Hafif bulantı basladi ama hafif allahtan o bile rahatsiz edici. Gögüslerim bir sisiyor bir iniyor. Karinda batmalar azaldi ama kabizlik var hic sorma....pazartesi ilk randevum var insallah hayirli haberler alirimCanım sende durumlar nasıl varmı belirti felan nasıl gidiyor
Ama gebelik hakkinda bilgi vermiyorki bu testler yani hcgyi ölcmüyorSelam,
Gebelik ihtimali olabilir.
Hadi hayırlısı inşallahhh7. Haftamdayim sükür belirtiler gidiO geliyor sürekli. Hafif bulantı basladi ama hafif allahtan o bile rahatsiz edici. Gögüslerim bir sisiyor bir iniyor. Karinda batmalar azaldi ama kabizlik var hic sorma....pazartesi ilk randevum var insallah hayirli haberler alirim
Insallah canm rabbin sizletrdr bu ay hayirli haberler versinHadi hayırlısı inşallahhh
Aminn inşallahhhInsallah canm rabbin sizletrdr bu ay hayirli haberler versin
Ben çocuk emzırıyodum geçen ay beşikten alıpRuyanda biri bana bi mail atti, senin cocogun olmaz diye. Kafayi siyirdik kesindir
Bide mailRuyanda biri bana bi mail atti, senin cocogun olmaz diye. Kafayi siyirdik kesindir
Evet cok sacma, hem is stresi hem bu stres karistirmisimBide mailbılınc altının oyunları bunlar hep
Seninkinin anlami iyi geneBen çocuk emzırıyodum geçen ay beşikten alıpanlamı hep evlat sahıbı olmak ama bekliyoruz ıste Allah büyük son 7 gun.yedi güne kadar sakın kalıyorumda yavaş yavaş soldan soldan gelmeye başlıyor stres.
Seninde bılınc altı oynamış senle kanmaSeninkinin anlami iyi gene