- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
Ben de her ihtimale karşı 22-23 ocak tarihini bekliyim en iyisi. Tabi regl olmazsamhadi hayırlısı olsun bakalım. benim tahminlerime göre 13 ocak yumurtlama günümdü. şimdi 27 28 ocak tarihini bekliyorum :)
Harikasınben düşüğü 6 yıl önce yaptım.beden hamileliği çoktan unutmuştur. ben her şeye baştan başlıyorum
kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah. bunu bir süre günde 3 öğün tekrarlaBen de her ihtimale karşı 22-23 ocak tarihini bekliyim en iyisi. Tabi regl olmazsam
Hiç belirti yaşamayan da var canımAyy kizlar reglime 3 gün kaldı valla bu ay zaman geçmedi. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu rengi biraz koyulasmisti. Bu sabah bir uyandım bütün belirtilerim yok olmuş gogusumun rengi bile eski haline dönmüş, regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Oysaki yumurtlama donemini degerlendirip bisiklet çevirme hareketi bile yapmıştım
hayırlısı bakalım daha regl olmadın. Henüz her şey bitmiş değil :)Ayy kizlar reglime 3 gün kaldı valla bu ay zaman geçmedi. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu rengi biraz koyulasmisti. Bu sabah bir uyandım bütün belirtilerim yok olmuş gogusumun rengi bile eski haline dönmüş, regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Oysaki yumurtlama donemini degerlendirip bisiklet çevirme hareketi bile yapmıştım
Bisiklet çevirme hareketi iyimişAyy kizlar reglime 3 gün kaldı valla bu ay zaman geçmedi. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu rengi biraz koyulasmisti. Bu sabah bir uyandım bütün belirtilerim yok olmuş gogusumun rengi bile eski haline dönmüş, regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Anladım canım geçmiş olsunZararı oldu diyebilirim prolaktin i cok yükseltti ve regl gelmedi cok şiddetli ağrı yasadim hastanelik oldum sonra tarlusal veri doktor onla söküldü
Valla bende burda birinden okumuştumBisiklet çevirme hareketi iyimiş
hiç yapmadım canım. bilgim yokKızlar yardımcı olur musunuz.. Sizce silik olan çizgi yarın öbür gün yumurtlama olacağı için mi öyle çıktı? Yumurtlama olmayacağı zaman daha da silik mi çıkıyor?
Bu arada ilk defa deniyorum. Yeni geldi kargo. 2 3 saat sıvı almadım. Doktor yumurta görmeyince belki bir umut sipariş verdim geç mi yumurtlayacağım diye... Pek anlamıyorum ovu testinden...
Profil sayfasına girip stalkladımNasıl görüyorsunuz hem banlandıgını hem yazdığı yerleri
Selam canım, yumurtlama gününde 2 çizgi de aynı koyulukta çıkar. Sen yapmaya devam et hergün aynı saatlerde.Kızlar yardımcı olur musunuz.. Sizce silik olan çizgi yarın öbür gün yumurtlama olacağı için mi öyle çıktı? Yumurtlama olmayacağı zaman daha da silik mi çıkıyor?
Bu arada ilk defa deniyorum. Yeni geldi kargo. 2 3 saat sıvı almadım. Doktor yumurta görmeyince belki bir umut sipariş verdim geç mi yumurtlayacağım diye... Pek anlamıyorum ovu testinden...
Her tuvalete girdiğimde korkuyorumkış kış cinler kış kış yallah cinler yallah. bunu bir süre günde 3 öğün tekrarla
bat tarihinden emin misin? :))Her tuvalete girdiğimde korkuyorum
Artık emin değilimbat tarihinden emin misin? :))
yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))Artık emin değilimSat 23 Aralık. Döngüm hep aynı devam etmiyor maalesef. Min 21 gün, max 27 gün son 1 seneyi kontrol ettiğimde. Bugün 28. gün bitiyor Pik 8-9 Ocak. 22-23 Ocak a kadar heyecan dorukta regl olmazsam.
Ben bu ay boş geçiyorum canım kist oluşmuş ilaçtan dolayı ikinci aşılamam bir sonraki adetimden sonra olacak Allahın izniyle ama umarım siz güzel haberler verrsinizİkimizin de bat aynı zamanda canım benim. İnşallah güzel haberler alırız bu ay...
Hiç 30 gün kadar gecikmedi ama yaa. 1 yıldır ilk kez mi geç yumurtlama oldu şimdi yani o zaman ? Bir önceki sat 30 Kasım. Hep geri gitmiş her ay, 1 yıl boyunca. Anlamadım bakalım beklemekten başka çare yokyumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))
İnşallah sen de aşılama sonucunda güzel haberler verirsin hepimize canım benim. Hersey vaktine esirdir sözüne boyun egecegiz. Rabbim büyüktür. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ben bu ay boş geçiyorum canım kist oluşmuş ilaçtan dolayı ikinci aşılamam bir sonraki adetimden sonra olacak Allahın izniyle ama umarım siz güzel haberler verrsiniz