Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayy kizlar reglime 3 gün kaldı valla bu ay zaman geçmedi. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu rengi biraz koyulasmisti. Bu sabah bir uyandım bütün belirtilerim yok olmuş gogusumun rengi bile eski haline dönmüş, regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Oysaki yumurtlama donemini degerlendirip bisiklet çevirme hareketi bile yapmıştım 😂😖😖😖😖

Ayy kizlar reglime 3 gün kaldı valla bu ay zaman geçmedi. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim olmuştu rengi biraz koyulasmisti. Bu sabah bir uyandım bütün belirtilerim yok olmuş gogusumun rengi bile eski haline dönmüş, regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Oysaki yumurtlama donemini degerlendirip bisiklet çevirme hareketi bile yapmıştım 😂😖😖😖😖
Hiç belirti yaşamayan da var canım 😉 reglin gecikmesini bekle. Olumsuz düşünme ☺️☺️

hayırlısı bakalım daha regl olmadın. Henüz her şey bitmiş değil :)

Bisiklet çevirme hareketi iyimiş 😁

Kızlar yardımcı olur musunuz.. Sizce silik olan çizgi yarın öbür gün yumurtlama olacağı için mi öyle çıktı? Yumurtlama olmayacağı zaman daha da silik mi çıkıyor?

Bu arada ilk defa deniyorum. Yeni geldi kargo. 2 3 saat sıvı almadım. Doktor yumurta görmeyince belki bir umut sipariş verdim geç mi yumurtlayacağım diye... Pek anlamıyorum ovu testinden...

Eklentiler

• IMG_20210119_140102.jpg
    IMG_20210119_140102.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar yardımcı olur musunuz.. Sizce silik olan çizgi yarın öbür gün yumurtlama olacağı için mi öyle çıktı? Yumurtlama olmayacağı zaman daha da silik mi çıkıyor?

Bu arada ilk defa deniyorum. Yeni geldi kargo. 2 3 saat sıvı almadım. Doktor yumurta görmeyince belki bir umut sipariş verdim geç mi yumurtlayacağım diye... Pek anlamıyorum ovu testinden...
hiç yapmadım canım. bilgim yok

Selam canım, yumurtlama gününde 2 çizgi de aynı koyulukta çıkar. Sen yapmaya devam et hergün aynı saatlerde.

Artık emin değilim 😁Sat 23 Aralık. Döngüm hep aynı devam etmiyor maalesef. Min 21 gün, max 27 gün son 1 seneyi kontrol ettiğimde. Bugün 28. gün bitiyor ☺️ Pik 8-9 Ocak. 22-23 Ocak a kadar heyecan dorukta regl olmazsam.
yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))

yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))
Hiç 30 gün kadar gecikmedi ama yaa. 1 yıldır ilk kez mi geç yumurtlama oldu şimdi yani o zaman ? Bir önceki sat 30 Kasım. Hep geri gitmiş her ay, 1 yıl boyunca. Anlamadım bakalım beklemekten başka çare yok😃

Ben bu ay boş geçiyorum canım kist oluşmuş ilaçtan dolayı ikinci aşılamam bir sonraki adetimden sonra olacak Allahın izniyle ama umarım siz güzel haberler verrsiniz🌺
İnşallah sen de aşılama sonucunda güzel haberler verirsin hepimize canım benim. Hersey vaktine esirdir sözüne boyun egecegiz. Rabbim büyüktür. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.

X