Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ya kızlar benim ploraktin 45di. Ikı hap verdı dört hafta bir yarım ıcıyorm bu cumartesi son yarımı ıcıcem. İki hap ploraktini 10a 5e felan düşürürmü sizce
benim prolaktin 2 ay önce 41 çıktı. doktor bana vermedi ilaç. Geçen ay 35,5 çıktı yine vermedi. bu değerlerle ben korunmuyorum 1 aydır

benim prolaktin 2 ay önce 41 çıktı. doktor bana vermedi ilaç. Geçen ay 35,5 çıktı yine vermedi. bu değerlerle ben korunmuyorum 1 aydır
Bnada onemli degil cok dedi. Horman kendılıgınden cok cabuk dusup artıyormus coguda ılac vermıyor banada gebelıge cok engel engel olmaz dedı ama ben cok arastırdım benim degerlerımde yada biraz daha düşük değerlerde bile engeller denıyor hep hatta arkadasımın 15 cıkmıs ona bile engeller demiş. Blmıorum artık.s

Bende de pko var daha önce geciltiğim çok olurdu ama 60 gün çok anormal tarlusal bitince 3. Gün en geç regl olurdum acaba bir iki ay doğum kontrol kullanıp biraz düzene mi soksanız varsa öyle bi imkanınız
Benim hep boyle malesef tarlusal alınca bile 15. Gun falan regl oluyorum valla canim doktor onerse kullanirim doğum kontrol ama doktor tarlusal verdi regl olunca gel yumurta takibi yapalım dedi ben de tamam dedim ilk kez deneyeceğiz

Bnada onemli degil cok dedi. Horman kendılıgınden cok cabuk dusup artıyormus coguda ılac vermıyor banada gebelıge cok engel engel olmaz dedı ama ben cok arastırdım benim degerlerımde yada biraz daha düşük değerlerde bile engeller denıyor hep hatta arkadasımın 15 cıkmıs ona bile engeller demiş. Blmıorum artık.s
bu ay hamile kalmazsam adetimin 3.günü yine ölçtürücem yüksek çıkarsa ilaç vericek bir doktor arayışına geçicem bende

bu ay hamile kalmazsam adetimin 3.günü yine ölçtürücem yüksek çıkarsa ilaç vericek bir doktor arayışına geçicem bende
Yanı kendılıgınden hıc dusmuyorsa belkıde gerekli bılmıyorum sıkıntı bı hormon degıl ama yüksekse hamile kalamıyorsun. Ben bu ay sırf düşecek diye umutluyum bakalm.

Yanı kendılıgınden hıc dusmuyorsa belkıde gerekli bılmıyorum sıkıntı bı hormon degıl ama yüksekse hamile kalamıyorsun. Ben bu ay sırf düşecek diye umutluyum bakalm.
ben yıllardır antidepresan kullanıyordum. yıllar önce 73 den 1 ay da 26 ya düşürdüm. Bu seferde 41 çıktı. ilacı bırakalı daha yeni 1 ay oldu. ilaç bırakmanın etkisinin olup olmadığı ay sonu belli olucak. İlaç bırakmak işe yaramadıysa artık ilaç olmalı diye düşünüyorum. 26 prolaktinle ben hamile kaldım fakat düşük oldu

ben yıllardır antidepresan kullanıyordum. yıllar önce 73 den 1 ay da 26 ya düşürdüm. Bu seferde 41 çıktı. ilacı bırakalı daha yeni 1 ay oldu. ilaç bırakmanın etkisinin olup olmadığı ay sonu belli olucak. İlaç bırakmak işe yaramadıysa artık ilaç olmalı diye düşünüyorum. 26 prolaktinle ben hamile kaldım fakat düşük oldu
Yüksek olunca düşük olabılyormus duymustum inşallah sağlıklı bir sekılde hamıle kalırız hepımız❣️

Sağol canım. İnşallah bu Ocak ayı içinde ikimiz de hayırlı haberleri alırız 🥰
daha önceden bir düşüğüm olmasaydı daha kolay olurdu. Hamile kalsam bile düşük olur mu stresinden kurtulamıcam.
Her zaman aynı sonuçlanmaz. İçini ferah tut. Benim kuzenim de düşükten sonra hamile kaldı. Şuan 4 yaşında kızı var maşallah🥰

X