Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar ben size bişe sorcam cok kafama takıldı. Reglime 9gün kaldı. Daha once hıc yapmamıstım regliye 9gun kala yumurta catlayıp sılıklesınce bırakırdım. Ama ovü testi yaptım bugun. Benim çatladıktan sonra lh hormonu baya silinirdi ve ınce çizgi kalırdı . Bu ay yumurtlama haftası bile test yaparken negatifken bile kalın kalın hafıf kırmızı cıkıyodu. Aslan pencesi cayı ve dostınexe bağladım ben.. suan baktm teste negatif ama gene kalın çizgi ve koyu hafiften. Sizce neden hala tam silinmedi? Lh hormonu hep oldugu ıcın hafif kalıyordu çizgi tabiki ama daha cok silik olurdu

Ovü testi hiç kullanmadım bilgim yok ama lh hormonu ne demek? Ben hormon testi verdiğimde bakmadılar buna.

Pko olduğum için hep boyle her zaman deniyorum fayda etmiyor Neler denemedim. suan tarlusal biteli 8 gün oldu o yüzden başka bi şey denemiyorum bekliyorum
Bende pcoyum canım hatta tekrar başladım dün içmeye, 15 gün yaptın mı düzenli olarak ? Ve fayda etmedi öyle mi

Pko olduğum için hep boyle her zaman deniyorum fayda etmiyor Neler denemedim. suan tarlusal biteli 8 gün oldu o yüzden başka bi şey denemiyorum bekliyorum
Bende de pko var daha önce geciltiğim çok olurdu ama 60 gün çok anormal tarlusal bitince 3. Gün en geç regl olurdum acaba bir iki ay doğum kontrol kullanıp biraz düzene mi soksanız varsa öyle bi imkanınız

Zararı oldu diyebilirim prolaktin i cok yükseltti ve regl gelmedi cok şiddetli ağrı yasadim hastanelik oldum sonra tarlusal veri doktor onla söküldü
Ya kızlar benim ploraktin 45di. Ikı hap verdı dört hafta bir yarım ıcıyorm bu cumartesi son yarımı ıcıcem. İki hap ploraktini 10a 5e felan düşürürmü sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…