Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hiç 30 gün kadar gecikmedi ama yaa. 1 yıldır ilk kez mi geç yumurtlama oldu şimdi yani o zaman ? Bir önceki sat 30 Kasım. Hep geri gitmiş her ay, 1 yıl boyunca. Anlamadım bakalım beklemekten başka çare yok😃
çocuğuna anlatırsın artık senin olduğun ay çok değişik şeyler oldu diye :)

Selam kızlar,
Benim de bat bugün. Sat 23 Aralık. Pik 8-9 Ocak. Henüz regl olmadım. 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum hala regl olmamış olursam tabi 😊 şimdiden yapmak istemiyorum. Bazen 1-2 gün oynayabiliyor çünkü. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn ☺️
Sanırım regl oldum. Birkaç damla geldi. Çok üzgünüm 😫

Olmadım, hala gelen giden yok
Bir daha ki ay bir daha heveslenirsin. Inancini kaybetme sakin. Insallah degilsin demek isterdim ama kirmizi kan mi?
Hayırlısı canım. Pembe gibiydi 1 2 damla ama yarın regle dönebilir. Haber veririm canım
Bende de gogus hassasiyeti filan yok. Sanirim benim de isim zor yorma ve kimse ile kı
Bende de gogus hassasiyeti filan yok. Sanirim benim de isim zor
Öyle düşünme canım. Regl gelmeden ümidini yitirme. Her zaman ümit var☺️

Kızlar son durumlar nedir ? Regl olanlardan tarih bekliyorum. ciklettt ciklettt canım sen naptın kan verdin mi ?

@Sinoplu17 10.01.202112 AYGECİKME
@laura522 12.01.202149 AY
ciklettt ciklettt 14.01.202126 AY
@serrabk14.01.202118 AY
@PpAaSs 14.01.202114 AY
@balkabagi21 16.01.202112 AY
I LoVe You I LoVe You 17.01.202126 AY
A Aleyna0825 17.01.202110 AY
@gecenin_resmi 17.01.202115 AY
Canım pazar günü kanamam başladı çok ağrım vardı kanamam regl gibi değildi bugün kesildi gibi ama düşük yapıyorum diye tahmin ediyorum inşallah dış gebelik değildir. Pazartesi kan verdim çok kar yağdığından sağlık ocağına verdim sonucuda elektrik kesintisi nedeniyle öğrenemedim henüz benim şansıma sabah telrar gidicem sonucu öğrenicem zaten yarın tekrar kan vericem iki günde değerin nasıl değiştiği önemli ya o yüzden bakalım :KK43: çok kötüydüm kaç gündür giremedim kusura bakma 2 kere sıkıntılı gebelik yaşamıştım zaten biri dış gebelik biri düşük buda böyle olunca kendime gelemedim

Ya biz şimdi böyle bekliyoruz bekliyoruz ya olunca o kadar sasiracagiz ki sürpriz murpriz unutup direk soylicez bence 😂😂 o kadar hayal de boşa gidecek. Aman tek olsun da..
Ahahha kesin bencede 😭
Ben o kadar sasiririmki hemen soylerim heralde, dilimide tutamam mecbur soylicem birine.
Ilk once kosup buraya soylersem belki tutabilirim biraz 😂

yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmalısın, bu değişmezmiş diye biliyorum. 9 ocak ı baz alırsak 23 e kadar eller havaya bekle :))
Bu yanlış teori herkeste tutmuyor. Mesela ben yumurtlama olduktan 17 gün sonra regl oluyorum. 😂
Ve yumurtlamamda erken oluyor genelde 12. Gün yumurtluyorum😅

Canım pazar günü kanamam başladı çok ağrım vardı kanamam regl gibi değildi bugün kesildi gibi ama düşük yapıyorum diye tahmin ediyorum inşallah dış gebelik değildir. Pazartesi kan verdim çok kar yağdığından sağlık ocağına verdim sonucuda elektrik kesintisi nedeniyle öğrenemedim henüz benim şansıma sabah telrar gidicem sonucu öğrenicem zaten yarın tekrar kan vericem iki günde değerin nasıl değiştiği önemli ya o yüzden bakalım :KK43: çok kötüydüm kaç gündür giremedim kusura bakma 2 kere sıkıntılı gebelik yaşamıştım zaten biri dış gebelik biri düşük buda böyle olunca kendime gelemedim
Umarım bebeğin seninledir🤲🏼 Bol bol dua ediyorum senin için

Kizlaaar ben rehavet e kapılıyorum sanki 7.gune girdim belirti arıyorum belkide betirtim yok ama beynim ariyo olumsuz oldu yine dumiye dusunuyo bı tarafım gene

X