- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
valla aslında 1 seneyi geçti ama 1 seninin ne kadarını düzgün değerlendirbildik orası karışık :) başka bir sorun yok canım eşimde gtti test verdi bende gttim birşey yok çük şükür. ama gel gelelim gelen gidende yok anca kırmızılar geliyor her ay maşallah :)bence bunlar gayet iyi :) benim de 30 yaşım, ne kadar zamandır isitiyosun bilinen başka bir sorun var mı ?
Ben diş gebelik yaşadığımdan sonra 1 ay geç olmuştum baya atıyor malesef kiKızlar dış gebelik ameliyatından ne kadar sonra adet olunur biliyor musunuz doğum kontrol hapına başlayacağım çünkü adet olmayı bekliyorum doktor da değişir dedi bir şer demedi
o zaman çekilmediysen bence rahim fini çektir bi 5-6 ay sonra. benim 2.5 sneeyi geçti ben o yüzden başka bir yola yöneliyorum şimdilik rahim filmim ve eşimin testler var sırada. eşim o kadar ketum ki bu konuda o aşamayı geçersek devam edebilicez yoksa ben de hepten salacam artık o durumdayım.valla aslında 1 seneyi geçti ama 1 seninin ne kadarını düzgün değerlendirbildik orası karışık :) başka bir sorun yok canım eşimde gtti test verdi bende gttim birşey yok çük şükür. ama gel gelelim gelen gidende yok anca kırmızılar geliyor her ay maşallah :)
Benim bir 1 düşük 1 kimyasalım var. 2018 Ekim ayından sonra da hep istedik.Ne zamandır istiyordun canım? Allah kucağına aldırsın
Diş enfeksiyonum vardı doktor kontrolünde tabi kullandımMerhabalar. Ne antibiyotiği merak ettim
evet aklımda o zaten çektirmek istiyorum inşallah.yanlış anlama canım ama su asamada kendinden önce eşin aslında test verse çok daha iyi olur.çünkü ne olduğunu bilmeden bu sekilde haksızlık oluyor sanki sana, biraz üzüldüm inşallah değiştirebilirsin fikrini eşinin. rabbim inşallah hiç bişey çıkmasın tabiki de çok az bir zaman değil çünkü 2 bucuk sene allah korusun belkide ufak halledilebilecek bir sorun var ama boşa zaman geçiyor işte. rabbim hayırlısını versin inşallah canım dua et, konuşmaya çalış belki vazgeçer bu fikrinden.o zaman çekilmediysen bence rahim fini çektir bi 5-6 ay sonra. benim 2.5 sneeyi geçti ben o yüzden başka bir yola yöneliyorum şimdilik rahim filmim ve eşimin testler var sırada. eşim o kadar ketum ki bu konuda o aşamayı geçersek devam edebilicez yoksa ben de hepten salacam artık o durumdayım.
Kuzu Şöyleki iğneyi bıraktığım ilk ay 218di sonraki 3.ay 87,1di ve iğnenin vücuttan atılma süresi 90gün şuan 7ay oldu düşünüyorum ki dahada düşüktüreminim ki doktor normal dedi. aralık oldukça geniş canım 100e kadar falann normal diyorlar
Çok şükür olmuş canım bu defa sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallahBenim bir 1 düşük 1 kimyasalım var. 2018 Ekim ayından sonra da hep istedik.
Nasip şimdi oldu.
Canım ben de geçen ay iğneden sonra 17. Gün olmuştumEvet kuzum bugün 16. Gün oldu
Ben ne zaman olcam bakalım kuzu hala gelen giden yokCanım ben de geçen ay iğneden sonra 17. Gün olmuştum
İnşallah bir mucize olurBen ne zaman olcam bakalım kuzu hala gelen giden yok
A Akasya10 | 10.01.2021 | 12 AY | GECİKME |
| 12.01.2021 | 49 AY | |
| 14.01.2021 | 26 AY | |
| 14.01.2021 | 18 AY | |
P PpAaSs | 14.01.2021 | 14 AY | |
| 16.01.2021 | 12 AY | |
| 17.01.2021 | 26 AY | |
A Aleyna0825 | 17.01.2021 | 10 AY | |
| 17.01.2021 | 15 AY |
baya imkansız kuzum ama bakalım :)İnşallah bir mucize olur
bende henüz regl olmadımBen ne zaman olcam bakalım kuzu hala gelen giden yok
bat 15-16 ocak olanlar bu ay sıkıntılıbende henüz regl olmadım
test yapmadım aslında pko da var bazen şaşabiliyor, bekliycem tek çizgi görmek daha kötü oluyorbat 15-16 ocak olanlar bu ay sıkıntılıtest yaptın mı sen ?
bekle canım bakalım inşallah gecikmen hayra alamettirtest yapmadım aslında pko da var bazen şaşabiliyor, bekliycem tek çizgi görmek daha kötü oluyor