Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende listeye eklenebilirmiyim daha önce yazmıştım ama minseo buralarda değildi yalnış hatırlamıyosam Şimdi iğne oldum 30 ocak iğneye göre batım. Önceki kayıplarımı saymazsak onlardan sonra 7 aydır istiyoruz

Günaydın kizlar sabah test yaptım ama negatif çıktı. Acaba daha 4 gün olduğu için mi bilmiyorum çünkü kaset testti.
Yarın dışarı çıkmam gerekiyor artık çarşamba bi daha yaparım

kullandığın jelin ismi nedir öğrenebilir miyiz

Listeye tekrar ekler misiniz bat 10 Şubat 5 aydır istiyoruz inşallah bu ay olumlu sonuçlar olur herkes için

çıkardı canım en azından kan testi biraz yüksek çıkardı
Evet doğru canım dur bakalım bi yerde 20. Güne kadar gecikme normal diye okumuştum yalnış hatırlamıyosam. Belkide geç çatladı yumurta iğneden sonra

Evet doğru canım dur bakalım bi yerde 20. Güne kadar gecikme normal diye okumuştum yalnış hatırlamıyosam. Belkide geç çatladı yumurta iğneden sonra
Olabilir tatlım biraz gecikmesi de işime gelecek gıda takviyesine başladım çünkü fayda oranı artmış olacak yumurtlamaya kadar

Olabilir tatlım biraz gecikmesi de işime gelecek gıda takviyesine başladım çünkü fayda oranı artmış olacak yumurtlamaya kadar
İnşallah gecikmenin sonucunda yine umut görüyorum ben ama inşallah hayırlısı olur canım

Hahaha çok tatlısınız öyle deme canım gerçekten arkadaşların dediği gibi çoğu şey kısmet. Hiç sorun olmasa da olmayabiliyor. Tonlarca sorun olsa da ilk denemede oluyor. Canını sıkma ama hepimiz kalalım inşallah

Adet öncesi çıkan sivilceler hamilelik (ihtimali) olduğunda da çıkar mı, bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…