Tamam canm tsk edermBelirtiler herkezde farklılık gösterir sen kötüyü düşünmemelisin pozitif ol
Ay inşallah 1 hafta erken olsam hatta hemen önüme baksamBildiğim bir iki gün erken oluyor fakat kişiden kişiye degisedebilir
Canım hayırlı olsun bir şekilde adım atmak psikolojik olarak rahatlatıyor bence. İnşallah olumlu sonuçlanır hakkında hayırlısı olsun inşallahHayrlı olsun tatlım , hangi merkeze gittin ? İstanbul mu
yok canım izmirdeyim ben . özel muayenesi olan izmirde güven veren bir doktora gittim. şimdilik onunla devam edicez inşallah
Selam canım ay inşallah olmazsın diyeceğim ama sen yine olucam biliyorum falan diyeceksinSelam tatlımmm, bildiğin gibi canım regl bekliyorum bugün yarın olacağım
bat gununmus zatenn yap bence yarın sabah ılk ıdrarla olmadıKızlaarr bu ay bende çok değişik şeyler oluyor acaba hamilelikten mi anlayamadım bi türlübugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden 2gündür ara ara adet sancısı çekiyorum kesin şimdi geldi diyorum gidiyorum lavaboya bakıyorum hiç bişey yok bundan önceki 2günde beyaz akıntım oldu ben mantardır diye düşündüm ama acaba ondan değil midir diyede düşünmeden edemiyorum akşama kadar adet olmazsam bi test yapıp emin olmak istiyorum aslında sizce yapsam mı
Bende yazmistim 13nde olacaktim olmadim hala kasıklarımda batma gibi vuruyor ara ara ve dun acik pembe lekelenmem oldu dahada bir sey olmadi beklemedeyimKızlaarr bu ay bende çok değişik şeyler oluyor acaba hamilelikten mi anlayamadım bi türlübugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden 2gündür ara ara adet sancısı çekiyorum kesin şimdi geldi diyorum gidiyorum lavaboya bakıyorum hiç bişey yok bundan önceki 2günde beyaz akıntım oldu ben mantardır diye düşündüm ama acaba ondan değil midir diyede düşünmeden edemiyorum akşama kadar adet olmazsam bi test yapıp emin olmak istiyorum aslında sizce yapsam mı
Eğriçayır organik arı sütü canım. 30 gr almıştım..poleni de oradan aldım. Baya güzel araştırmalar okumuştum.B bitkiselhayat canım arı sütü hangi marka kullandın?
Günde 3 tane 1 hafta içtim. Kist olmadı. Dozunu doktor senin yumurtalarına göre ayarlıyor. Bana da ooo çok kist olur demişlerdi ama kist falan olmadı hem de ilk ay 6 yumurta olmasına rağmen hepsi çatladı. O yüzden doktorunu dinle önemli olan onun ne dediğiKızlar klomen kullananlar günde 2 tane mi içiyorsunuz? 2 tane içildiği zaman çok büyüyormuş öyle mi? Hiç bilgim yok klomenle alakalı. Gün 1 tane alanlar yeteri kadar büyüyor mu?
Hahaha beni tanımış olman harikaSelam canım ay inşallah olmazsın diyeceğim ama sen yine olucam biliyorum falan diyeceksinama yine de inşallah olmazsın kuzum. Olursan da sağlık olsun bir dahaki aydan sonra farklı bir rota çizer doktorun muhtemelen.
Allah Allah canım bence yap test sonuçta bat günün hadi inşallah vardırKızlaarr bu ay bende çok değişik şeyler oluyor acaba hamilelikten mi anlayamadım bi türlübugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden 2gündür ara ara adet sancısı çekiyorum kesin şimdi geldi diyorum gidiyorum lavaboya bakıyorum hiç bişey yok bundan önceki 2günde beyaz akıntım oldu ben mantardır diye düşündüm ama acaba ondan değil midir diyede düşünmeden edemiyorum akşama kadar adet olmazsam bi test yapıp emin olmak istiyorum aslında sizce yapsam mı
Canım inşallah yerleşmedir, inşallah güzel haberler gelir.. Dün sen oluyorum deyince başladı zannetmiştim şimdi okuyunca çok sevindim. İnşallah yanıltmaz.Bende yazmistim 13nde olacaktim olmadim hala kasıklarımda batma gibi vuruyor ara ara ve dun acik pembe lekelenmem oldu dahada bir sey olmadi beklemedeyimumarim olmayizz guzel haberler veririz ya
Ben de onun bal+polen+arı sütü karışımını almıştım. Onu yemeye devam edeyim bariEğriçayır organik arı sütü canım. 30 gr almıştım..poleni de oradan aldım. Baya güzel araştırmalar okumuştum.
Canım ben de ilk öyle almıştım ama arı sütü oranı yüzde 1 miydi tam hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama içinde topu topu 2 gr civarında arı sütü vardı.Ben de onun bal+polen+arı sütü karışımını almıştım. Onu yemeye devam edeyim bari
Çok geç cevap yazdığım için kusura bakma canım. Foruma çok sık bakamıyorum bu aralar. Benim doktorumun özel muayenehanesi var. Medicana hastanesine de yakın. Bi gün öğle tatilinde doktorum gelip kendisi bizzat hsg’yi çekmişti. Anestezili oldu. Hiç bi şey hissetmedim. Göz açıp kapayıncaya kadar geçmişti. Toplamda bize 1.500 TL‘ye mal oldu.Ön muane oldunuz mu acaba anestezili fiyati mi bu acaba
Bende de boğaz reflüsü vardı, kullandığım ağır ilaçlar vardı ancak endoskopide hiçbirşey çıkmıyordu, bir doktor reflü vs yok diyordu, diğeri de reflü olmasa bu ilaçlarla kendini iyi hissedemezdin diyordu su gibi ilaç kullanıyordum, stresten olduğu anlaşılmıştı. Şimdi tekrar başladı. Gerçekten zor bir rahatsızlık Allah yardımcınız olsun.Amin insallah cnm benim . O var bi de simdi sadece safra ameliyati olsam bebis için cok bekletmezler belki ama aynı ameliyatta reflu için de ameliyat edecekler belki bebis süreci biraz daha uzar gerci tam kesin karar verebilmis degilim mide ameliyati için cunku yaptırıp memnun olmayan cok kisi var keske yaptirmasaydim diye ama doktor biraz korkuttu benimkisi daha cok bogaz reflusu olduğu için zamanla yemek borusunda aşınma yapar kansere neden olur diye iki arada bir deredeyim endoskopiyle karar vereceğiz artik . Var mi etrafında boyle reflu ameliyati olup memnun olan cnm
Insallah canim valla sen bizlere dua et tutar senin kiCanım inşallah yerleşmedir, inşallah güzel haberler gelir.. Dün sen oluyorum deyince başladı zannetmiştim şimdi okuyunca çok sevindim. İnşallah yanıltmaz.
İnşAllah canım yaa bu ay sadece pik gününü değerlendirebilmiştik pek umutlu değilim aslında ama yine de emin olmak istiyorum işteAllah Allah canım bence yap test sonuçta bat günün hadi inşallah vardır
Benim bir tanıdığım iki gün kala yapmıştı, negatifti, tam BAT günü çıkmıştı ama. Bence belli olmaz.2 gün kaldı kuzucum olsa çıkardı