Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlaarr bu ay bende çok değişik şeyler oluyor acaba hamilelikten mi anlayamadım bi türlü 🙄 bugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden 2gündür ara ara adet sancısı çekiyorum kesin şimdi geldi diyorum gidiyorum lavaboya bakıyorum hiç bişey yok bundan önceki 2günde beyaz akıntım oldu ben mantardır diye düşündüm ama acaba ondan değil midir diyede düşünmeden edemiyorum akşama kadar adet olmazsam bi test yapıp emin olmak istiyorum aslında sizce yapsam mı 🤔
Belirtiler hamilelik belirtileri ama istersen bir test yap için rahat etsin 😉

Benim bir tanıdığım iki gün kala yapmıştı, negatifti, tam BAT günü çıkmıştı ama. Bence belli olmaz.
Açıkçası benim 2 gebelikte reglime 10 gün kala pozitif çıkmıştı.Yumurtlama ve döllenme zamanı her bünyede farklı oluyor.

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.Benimle birlikte opu yapılacak arkadaşlar için dua eder misiniz, kaliteli yumurta ve sağlıkli embriyolarımız olsun.

Açıkçası benim 2 gebelikte reglime 10 gün kala pozitif çıkmıştı.Yumurtlama ve döllenme zamanı her bünyede farklı oluyor.

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.Benimle birlikte opu yapılacak arkadaşlar için dua eder misiniz, kaliteli yumurta ve sağlıkli embriyolarımız olsun.
Başlığı her gördüğümde dua ediyorum, Rabb'im hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin. Yumurtlama dönemine ve gebe kalma tarihine göre değişiyor.

Sağlıkla tutunsun insallahh

minseo minseo gebelik için 1 tahta kaşığa 1 gr arı sütü 2 gr polen 1 gr bal. Macun yapıp ama tahta veya plastik kaşıkla dilin altında bekletip emilmesi tavsiye ediliyor... Veya aynı oranlarda karışım yapılıp o karşımdan günde 4 gram alınması.. Bana çok pahalıya mal olacak gibi geldiğinden 30 gr la yetinmiştim. Ama olmazsa sanırım dalıcam bu yönteme 3 ay.
Ay ben onu ağzımda 1 saniye bile zor tutuyorum direk suyla yutuyorum dilimin altında bekletsem heralde ruhumu teslim ederim 😂
İnşAllah canım yaa bu ay sadece pik gününü değerlendirebilmiştik pek umutlu değilim aslında ama yine de emin olmak istiyorum işte
Canım belli olmaz benim ilk gebelikte yumurtlamada tek ilişki ile olmuştu 🥰
Benim bir tanıdığım iki gün kala yapmıştı, negatifti, tam BAT günü çıkmıştı ama. Bence belli olmaz.
Muhtemelen geç döllenme olmuş onun kuzu ben bu ay doktor kontrolünde gittim çatlatma iğnesi falan vuruldum çatlaması gereken gün çatlamıştır diye tahmin ediyorum o 2 günü ve öncesinde 2 3 günü değerlendirdik. Ama sonradan büyüyüp çatlayan yumurta olduysa döllendiyse bilemiyorum tabi oralar muamma. Ama hiç belirtim de yok 🙂 bakalım bugün yarın belli olur neyin ne olduğu

Bende de boğaz reflüsü vardı, kullandığım ağır ilaçlar vardı ancak endoskopide hiçbirşey çıkmıyordu, bir doktor reflü vs yok diyordu, diğeri de reflü olmasa bu ilaçlarla kendini iyi hissedemezdin diyordu su gibi ilaç kullanıyordum, stresten olduğu anlaşılmıştı. Şimdi tekrar başladı. Gerçekten zor bir rahatsızlık Allah yardımcınız olsun.
Cnm peki senin boğazında ne gibi rahatsızlığa yol açıyor reflu şikayetlerin neler senin

Günde 3 tane 1 hafta içtim. Kist olmadı. Dozunu doktor senin yumurtalarına göre ayarlıyor. Bana da ooo çok kist olur demişlerdi ama kist falan olmadı hem de ilk ay 6 yumurta olmasına rağmen hepsi çatladı. O yüzden doktorunu dinle önemli olan onun ne dediği 👍 2 dediyse 2 İÇ, 1 dediyse 1 iç.

Hahaha beni tanımış olman harika😂 aynen olucam biliyorum 🤪
Anladım canım kendi mi çatladı yumurtaların iğneyle mi? İlacı 5 gün içince çağırıyo doktor dimi?

Ya bu muallakta kalmalar ne olacak böyle 😏 dişçiye gidicem gidemiyorum regl olmayı beklemek zorundayım. Sanırım mantar oldum kaşıntım var. Evde ilacım var içemiyorum. Regl olana kadar hayat duruyor. Bi türlü amaaan bu ay da ara veririm nolacak moduna giremiyorum. Hep umut, hep beklenti... Allah boşa çıkarmasın umutlarımızı ben diş ağrısı çekmeye de razıyım

Ya bu muallakta kalmalar ne olacak böyle 😏 dişçiye gidicem gidemiyorum regl olmayı beklemek zorundayım. Sanırım mantar oldum kaşıntım var. Evde ilacım var içemiyorum. Regl olana kadar hayat duruyor. Bi türlü amaaan bu ay da ara veririm nolacak moduna giremiyorum. Hep umut, hep beklenti... Allah boşa çıkarmasın umutlarımızı ben diş ağrısı çekmeye de razıyım
Yine müjdeli sağlıklı haberlerin olsun inşallah

Kızlar şimdi tuvalete gittim de hani herkesin bahsettiği şeffaf sünen akıntıyı ben hiç görmüyordum. Herkesin bünyesi farklı diye takılmıyordum. Az önce ilk defa gördüm ben şok 😁 bu ne demekti? Yumurtlamadan 2-3 gün önce mi oluyordu?

Kızlar şimdi tuvalete gittim de hani herkesin bahsettiği şeffaf sünen akıntıyı ben hiç görmüyordum. Herkesin bünyesi farklı diye takılmıyordum. Az önce ilk defa gördüm ben şok 😁 bu ne demekti? Yumurtlamadan 2-3 gün önce mi oluyordu?
Canım benim baya baya yoğun beyaz şeffaf karışık akıntı 2 3 gün önce geliyor.. Sünen şeffaf akıntı ile devam ediyor pik göresiye.

X