Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım ben de ilk öyle almıştım ama arı sütü oranı yüzde 1 miydi tam hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama içinde topu topu 2 gr civarında arı sütü vardı.
sen ne kadar kullanmıştın canım arı sütünü ve poleni? evet o karışım olanlarında çok az var arı sütü.. zaten fiyatından da anlaşılıyor az olduğu..

sen ne kadar kullanmıştın canım arı sütünü ve poleni? evet o karışım olanlarında çok az var arı sütü.. zaten fiyatından da anlaşılıyor az olduğu..
Canım ben içinden çıkan küçük bir plastik kaşık vardı 2gr alıyor (15 günde 30 gr bitirdiğim için anladım:)) 2 gr ondan bir çay kaşığı polenden karıştırdım, 15 gün sabah aç karna dilimin altına koydum..reglimin ilk günü başlayacaktım ama geç sipariş verdiğimden 3. veya 4.günü başladım sanırım. İnşallah vesile olur canım her şeyi denedim hep masraf diye tekrar sipariş vermemiştim.

Bu arada minseo canım daha önce de demiştim ben sebepsiz infertilite denilen kişilerin çoğunda endometriozis olduğunu düşünüyorum diye hakikaten de öyleymiş ya

minseo canım bir seyi 40 defa soylersek olurmus ya koyu kirmizilar gelmeye basladi Yeni Bat 11.02.20 rica etsem girebilir misin? Yeni ay yeni umutlar insallah

Mantarda akinti sarimsi olur iltihapli olur yani kasinti olur. Adet sancisi bende cektm.iki gün öncesine kadsr simdi batmalar devam ediyor ssdece. Bence test yap derrm insallah hamilesin dir canm

Mantarda akinti sarimsi olur iltihapli olur yani kasinti olur. Adet sancisi bende cektm.iki gün öncesine kadsr simdi batmalar devam ediyor ssdece. Bence test yap derrm insallah hamilesin dir canm
Yaptım canım negatif çıktı adetim daha gelmedi yarına o da gelir belki bilmiyorum gelmezse pazartesi kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…