Bebeğim 10 daymış benim aklımda yanlış kalmış 9 diye9 mu kız ay çok sağol 10 diye aklımda kalmıştı ama unutmuşum bile iyi ki hatırlattın sağol kaçırmamam lazım. Kimse bilmiyor diye soru da soramadım kişisel hesaptan yorum yapamadım
iyiki sordun.. bütün gün arı sütlerini araştırdım işin içinden çıkamadım.. B bitkiselhayatB bitkiselhayat canım arı sütü hangi marka kullandın?
hadi hayırlı olsun canım... çoks evindim... inşallah güzel haberler bekliyoruz..Canımmm idrar testi yaptım pozitif çıktı dua edin nolur pazartesi kan vericem inşallah
sen ne kadar kullanmıştın canım arı sütünü ve poleni? evet o karışım olanlarında çok az var arı sütü.. zaten fiyatından da anlaşılıyor az olduğu..Canım ben de ilk öyle almıştım ama arı sütü oranı yüzde 1 miydi tam hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama içinde topu topu 2 gr civarında arı sütü vardı.
Sağol kuzum ben de öyle tahmin ettim çünkü daha 11.gün. Genelde 14.gün oluyor pik. Teşekkür ederimCanım benim baya baya yoğun beyaz şeffaf karışık akıntı 2 3 gün önce geliyor.. Sünen şeffaf akıntı ile devam ediyor pik göresiye.
Buldum
Canım ben içinden çıkan küçük bir plastik kaşık vardı 2gr alıyor (15 günde 30 gr bitirdiğim için anladım:)) 2 gr ondan bir çay kaşığı polenden karıştırdım, 15 gün sabah aç karna dilimin altına koydum..reglimin ilk günü başlayacaktım ama geç sipariş verdiğimden 3. veya 4.günü başladım sanırım. İnşallah vesile olur canım her şeyi denedim hep masraf diye tekrar sipariş vermemiştim.sen ne kadar kullanmıştın canım arı sütünü ve poleni? evet o karışım olanlarında çok az var arı sütü.. zaten fiyatından da anlaşılıyor az olduğu..
Canım başını kaçırdıysan kaydediyor hesabına ordan izlersin ben de izleyeceğim merak ettimBuldum
Sagol kuzumCanım başını kaçırdıysan kaydediyor hesabına ordan izlersin ben de izleyeceğim merak ettim
Bebeğim 10 daymış benim aklımda yanlış kalmış 9 diye
Kızlar izlediniz mi ? Azıcık başını ve sonunu kaçırdım birkaç dk. Ama pek de umutlu şeyler söylemedi ya o kadar pozitif kadın bile fazla umutlu konuşmadı bana mı öyle geldi ben biraz çöktümBuldum
Mantarda akinti sarimsi olur iltihapli olur yani kasinti olur. Adet sancisi bende cektm.iki gün öncesine kadsr simdi batmalar devam ediyor ssdece. Bence test yap derrm insallah hamilesin dir canmKızlaarr bu ay bende çok değişik şeyler oluyor acaba hamilelikten mi anlayamadım bi türlübugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden 2gündür ara ara adet sancısı çekiyorum kesin şimdi geldi diyorum gidiyorum lavaboya bakıyorum hiç bişey yok bundan önceki 2günde beyaz akıntım oldu ben mantardır diye düşündüm ama acaba ondan değil midir diyede düşünmeden edemiyorum akşama kadar adet olmazsam bi test yapıp emin olmak istiyorum aslında sizce yapsam mı
Kiz daha cikabilir ki battan sonra cikan cizgi ler var döllenme gec olursa cizgide gec olusur2 gün kaldı kuzucum olsa çıkardı
Yaptım canım negatif çıktı adetim daha gelmedi yarına o da gelir belki bilmiyorum gelmezse pazartesi kan veririmMantarda akinti sarimsi olur iltihapli olur yani kasinti olur. Adet sancisi bende cektm.iki gün öncesine kadsr simdi batmalar devam ediyor ssdece. Bence test yap derrm insallah hamilesin dir canm
Eğriçayır organik arı sütü canım. 30 gr almıştım..poleni de oradan aldım. Baya güzel araştırmalar okumuştum.
Soğuk zincirdi canım çok güzel paketlemişlerdi. Ben kullandım çok pahalıydı ona vermedim:)) o keçiboynuzu özü içti sabah aç karna.Canım soğuk zincirle mi geldi? Birde sen mi kullandın eşin mi ?