Amin inşallah canım beniimallahtan ümit kesilmez dua edelim canım bol bol hayırlısını versin Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım beniimallahtan ümit kesilmez dua edelim canım bol bol hayırlısını versin Allahım
Anladım canım ben hiç kullanmadım ovü testi 3 aydır doktora gidip takip ettirdim bir tek bu ay yumurta yoktu diğer aylar vardı. Doktor da ısrarcı olunca klomenden yana kararsız kaldım hem kendi büyüyüp hem klomen büyültüp çok fazla büyür kist olur diye korkuyorumİyiyim canım sen nasılsın :)
ben klomen kullamadan önce ovü de pik göremiyordum koyu şekilde. klomenden önce yumurta takibi yaptırmadım ama bence büyümüyordu yeterli düzeye kadar o yüzden de döllenme olmuyordu. doktor da ovülasyonda yumurtlama görsen bile yumurtladığın anlamına gelmez dedi lh yükselmesi var diye yumurtlama oldu demek değil silindi diye de çatladı demek değil dedi ben o yüzden tedaviye başladım en azından şuan büyüdüğünü biliyorum kafam rahat, hatta dün fiona13 nın doktoru da aynı şeyi demiş
Amh düşük çıkmıştı geçen yıl doğru olabilir canım ama tedavi yok malesef.. Yani doktor belki de o yüzden normal dedi ilaç vs vermedi.ama bu durum yumurta kalitesini düşürüyor biliyorsun di mi ? belki de 2 kimyasalın o yüzden olmuştu canım
Beklenen haber beklenen kan geldi:)) moral oldu...:))))) tebriklerrrr.....kucağınıza almak nasip olsun inşallah...Kızlar beta hcg çıktı. @Cartedor
beklediğim 70 falandı sevindim görünce..haklı mıyum iyi mi acaba bugün tahmini regl günüm..İnşallah cumartesi 2 katı olur. Korkuyorum ama yapacak bir şey yok.
Amaaan canım soruları da bu akşam cevaplayayım minseo kimyasal düşük neyim olursa da önemli değil kaldığım yerden devam edeceğim tam gaz. Üzülmek yıkılmak yok eninde sonunda kucağımıza gelecek.
Eki Görüntüle 2761125
Canım ben bu ay doktora artık klomen mi kullansak dediğim zaman bana klomen eskide kaldı, bunu kullanmıyoruz dedi, ben de femera mı kullanıyorsunuz diye sorunca evet dedi.. Ben de sanırım gelecek ay ilaçsız takip ettireceğim, bir sonraki ay artık kesin femera kullanırım diye düşünüyorum. Hormon almamak için adeta direniyorum. Yine bu forumda okuduğum bir bilgi gelecek ay uygulamayı düşünüyorum (ne de olsa deneme tahtası gibi oldum, yine de ilaçlardan daha masum bence takviye ve bitkiler) soya isoflavones (ben solgar marka aldım) doğal klomid yani klomen gibi yumurta büyütücü etkisi varmış, aynı klomen gibi 5 gün kullanıp bırakıyorsun, günde 2 adet solgar hapa denk geliyor alınması gereken miktar, bu yöntem amerikada çok yaygınmış. Ben gelecek ay doktor kontrolünde böyle yapacağım. Tabi doktora bunu söylemeyi düşünmüyorum, kızıyorlar bu tür yöntemlere, çatlamış mı diye de kontrol ettireceğim, merak ediyorum bakalım nasıl bir etkisi olacak..Anladım canım ben hiç kullanmadım ovü testi 3 aydır doktora gidip takip ettirdim bir tek bu ay yumurta yoktu diğer aylar vardı. Doktor da ısrarcı olunca klomenden yana kararsız kaldım hem kendi büyüyüp hem klomen büyültüp çok fazla büyür kist olur diye korkuyorum
Aynı köleliğe dewamkeİyiyim ne olsun çalışmaca devam
kızlar selam herkese :) bugün giremedim hiç çok yoğundu. @zeynep-ahmet @GeminiWoman kızlar yazcam safrayla ilgili m değil mi bilemedim. sağ kaburga altında batma var bende. ama midem sürekli gaz yapıyor . tranko buskas ve famodin içiyorum günlerdir iyi geliyor. sırta vuran bir aprı değil çok. sanırım daha çok mide ile alakalı. befes alırken batma yapıyyordu ilaçlarla azaldı biraz, gdeceği doktora biraz da heyecan yaptım ama bir aydır sürüyor hemen hemen . balık yağı içiyodum müller onu bıraktım glucobay bıraktım . bakalım gideceğim sanki reflü gastrit gibi. inşallah önemsiz bişiydir allahım herkese şifa versin.
ben bugün tüp bebek doktoruna gittim kızlar. zincirlerimi kırdım eşimi de aldım gittim. ben bir sürece başlıyorum iyi yada kötü. artık daha fazla boş umutlarla beklemek istemiyorum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur. benden ve eşimden detayşı testler istedi. semen ve rahim flmi var sonrasında bakacağız duruma göre. şimdiden inşallah hayırlısı olsun.
Kizlar merhabaaaaaa danismak istedifim bi konu var .
Benm adet dongum 25 26 gunde bir.
yumurtlamamda 12. 13. cok nadir oluyo.
adetim 10 gun suruyo ve temizlenip iskiye girmem 11.gunu buluyo.
Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda
Aynı benCanım benim çok çok sağol... 2 yıldır şey oldu bende 'çift çizgi feşisti' .. Böyle birileri çift çizgi atınca, görünce çok mutlu oluyorum ovulasyon testlerini de o yüzden hep sevdim... İnşallah rabbim bu ay senin şuraya çift çizgi atmanı nasip eder.. İnşallah güzel haberlerin olur.
Darısı başımıza. Beni hala çok korkutuyor daha düşünürken bileBu arada ben dün rahim filmi çektirdim sonunda , şişli echomarda.Kendimi çok kasmış olucam ki akşam bacaklarım ağrıyordu Ama yeni gelişmiş cihazlarla bir sıkıntı yokmuş düşünenlere bende fikir vereyim istedim Daha önceden spiral taktırmıştım
(hangi kafadaysam artık sanki hemen bebek oluyor ) o bile daha zordu. minseo
inşallah canım çok sağol güzel dileklerin içinfiona13 cnm benim stres mide hastalıklarının en büyük yardımcısı zaten mide hastalıklarının temelinde hep stres var ben de iki yıl önce ilk mide rahatsızlığım çıktığı zaman cok stresli bi donemdeydim ve aynı senin dediğin gibi basladi aşırı bi gaz sanki afedersin gegirsem rahatlicak gibi olurdum fakat rahatlayamiyordum bir şişlik hazimsizlik vardi gecen ay covid geçirdiğimden beri yine ayniyim çünkü yine stres yaptım hem hastalik stresi hem de tayin stresi derken ama benim sırtıma cok vurdu agri bu yüzden gittim dahiliyeye ama ben cigerlerden böbreklerimden suphelenirken safra tasi cikti gerci hala da emin değilim safra taşlarından mj başka biseyden mi agrim ama midem fena hala sen de bi görün bakalım en azindan safra degilse midem dersin ona yonelirsin gecmis olsun kuzum Rabbım sifa versin. Tüp bebeğe de adim atmışsınız insallah hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda sevindirici haberlerini aliriz
Yok kuzum bu ay kullanmıyorum ovu testi kaynanam rahatsızlandı pek giremedim dün şeffaf akıntım oldu uzayan heralde dün çatladı sen naptınS sedanur4004 ne durumdasınn ovü testine başladınmıı
Geçmiş olsunnn. Bende dün pik oldu işte bakalmYok kuzum bu ay kullanmıyorum ovu testi kaynanam rahatsızlandı pek giremedim dün şeffaf akıntım oldu uzayan heralde dün çatladı sen naptın
cnm takviye olarak ne kullandın800 binden 3 milyona çıktı 3 ayda. Nasipte ne varsa artık çabalayacağız. Vitamin ve takviye bişeyler kullanmaya devam. Umarım istediğimiz gibi olur herşey