Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492

Canım kitap gibisin maşallah

Tebrikler

Daha da yazsan okurdum canım

Çok sevindim tatlım, işe yaradığımı bilmek de ayrı sevindirdi ben de gün aşırı denedim hep doktor öyle dedi diye. Geçen ay aslında akışına bırakınca öyle denk geldi ama ben uygulamada işaretleyince dikkatimi çekmişti 2 dolu 1 boş yapmışız hep. Var bi keramet demek ki, deneyin denettirin kızlar bi de eşim kalçanın altına yastık koymanın faydalı olduğunu düşünüyor çünkü daha önce hiç yapmıyorduk. Bi tek geçen ay yani hamile kaldığım ay yaptık. umarım sağlıkla ilerler kuzum güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz

Allah senden bin kere razı olsun canım hiç denememiştim o kombinasyonu ilk kez bu ay denemiştim.. İnşallah rabbim tekrar sana mutlu bir sonla yaşatır . Yastık da koydum ben bu ay inşallah hepsi vesile oldu.

Ne kadar güzel yazmışsınız hiç soluksuz okudum yazınızı. Rabbim bize de nasip etsin inşallah canım benim. Dua et bizlere de...

kızlar selam herkese :) bugün giremedim hiç çok yoğundu. zeynep-ahmet GeminiWoman kızlar yazcam safrayla ilgili m değil mi bilemedim. sağ kaburga altında batma var bende. ama midem sürekli gaz yapıyor . tranko buskas ve famodin içiyorum günlerdir iyi geliyor. sırta vuran bir aprı değil çok. sanırım daha çok mide ile alakalı. befes alırken batma yapıyyordu ilaçlarla azaldı biraz, gdeceği doktora biraz da heyecan yaptım ama bir aydır sürüyor hemen hemen . balık yağı içiyodum müller onu bıraktım glucobay bıraktım . bakalım gideceğim sanki reflü gastrit gibi. inşallah önemsiz bişiydir allahım herkese şifa versin.

ben bugün tüp bebek doktoruna gittim kızlar. zincirlerimi kırdım eşimi de aldım gittim. ben bir sürece başlıyorum iyi yada kötü. artık daha fazla boş umutlarla beklemek istemiyorum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur. benden ve eşimden detayşı testler istedi. semen ve rahim flmi var sonrasında bakacağız duruma göre. şimdiden inşallah hayırlısı olsun.

Kuzum benimm Allah gönlüne göre versin inşallah Kendim ve burada ki tüm kadınlar için duamdır. Rabbim kalbimizdekini bir an önce versin bize Çok zor çok üzücü ve yorucu ama sonu bahar bahçe olacak inşallah inanıyorum
(Safra keseside olsa korkma her şeyin çözümü var artık)

inşallah kuzum, bakalım artık bir sonuç alabilirsek ne mutlu ben elimden geleni yapayım olmazsa da napalım. hem evin fdurumu hem bu biraz üst üste geldi. evimize ayrıntıdlı deprem analizi yapıldı ve bina çok kötü durımda depreme bile gerek yok durduyğu yerde yıkılma tehlikesi varmış. ki afad az hasarlı demişti şaka gibi. bunlar sanırım stres yaptı bende iyice mide safra neyse oraya vurdu.

Canım benim hadi hayırlı olsun, sen yolu aç geliyoruz arkandan inşallah hepimize gerek kalmaz. Sen testleri tamamlarken kazayla hamile kalırsın inşallahhh
inşallah canım benim gelişmeleri paylaşcam hep sizle inşallah gerek kalmaz ama yine de deneyim deneyimdir

Ah kuzum.. İnşallah inşallah. İlk denemende tutar ve bütün sıkıntılarına ilaç gibi gelir bebeğin.. Tüm kalbimle istiyorum..

Anladım geçmiş olsun çok üzücü yaa nemi
Canım şu an 8+5 deyiz kasıkda batmalar gitti bulantılar çok kötü göğüs hassasiyetim halaa devam
Kasık ta batmalar varken bel ağrısı ve ıslaklık da yaşadınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…