Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok yüksek degl ama doktor kontrolünde olsun yine bence. Bazı doktor ilaç vermiyomus

Canım mm hayırlı olsunn Allahh tamamına erdirsinn insallahhhh

Hayirli olsun saglikla kucağına almak nasip olsun. Ben yarin catlatma ignesi olacağım 2 gün dolu 1 gün boş mu degerlendireyim yoksa dr gün aşırı öneriyor riske etmeyeyim mi

Hayirli olsun saglikla kucağına almak nasip olsun. Ben yarin catlatma ignesi olacağım 2 gün dolu 1 gün boş mu degerlendireyim yoksa dr gün aşırı öneriyor riske etmeyeyim mi
Canım ben gün aşırı ve her gün ilişkiyi denemiştim.. Ama bunu denediğim ay hamile kaldım. Eşinin sperm sorunu yoksa çok büyük fark olacağını sanmam. Ama sayıda azlık varsa riskli bir tercih. Ben içirdiğim keçi boynuzu özüne güvendim.

Maşallah canım Allah sağlıkla sayının artmasını ve kucagına almayı nasip etsin, güzel düşün güzel olsun benimde 2 gün gecikti bel kasık gögüs fena ama adet olacağım diyorum hep (hiç adetim gecikmezdi) İnşallah güzel haberler veririz senin peşinden

Canım benim çok çok sağol... 2 yıldır şey oldu bende 'çift çizgi feşisti' .. Böyle birileri çift çizgi atınca, görünce çok mutlu oluyorum ovulasyon testlerini de o yüzden hep sevdim... İnşallah rabbim bu ay senin şuraya çift çizgi atmanı nasip eder.. İnşallah güzel haberlerin olur.

İnşallah canım seni gördük mutlu olduk gerçekten isteyen bekleyen herkese Allah nasip etsin tez vakitte

Anladım bir çok şeyi yapmışsınız olmayacak bi durumunuz yokmuş şükür. Olur en kısa zamanda inşallah

Kızlar merhaba klomen kullandığı ay ovülasyon testi yapan oldu mu testte net pik ve çatlama gördünüz mü ve diğer testlerinden bi farklılık oldu mu

evet tatlım sabah yaptım. bat ctsi görülüyor, beklicek bişey yok kuzum olsa çıkardı zaten rüya görmeye gerek yok :)

Bence olumsuz düşünme ama ümitte etme idrar testi güvenilir bir kaynak değil kesinlikle hele de bat tarihi gelmeden Hayrlısı olsun

İlaç verdi bana çocuk istiyorum diye dostinex sanırım adı kullandım normale dönmüştü 2 ay sonra yine yükseldi şimdi yine kullanıyorum ama 5 aydır her seferinde hasta olunca ki psikoloji çok kötü
Benim Ağustos'ta 31'di. Sınırda dedi ilaç vermedi. İki ay mantar için bir sürü ilaç kullamıştım. Ekim'de 103 çıktı. İlaçları bırakınca 47 oldu ama yine Dostinex vermediler. Şimdi 50'nin üstüne çıktı. İlk defa bu ay Dostinex'e başladım ben de. Bakalım bununla olacak mı gebelik

Kizlar bendede belirtiler yok oldu gibi meme ucu hassasiyeti yok bugün hic karin altinda batma falanda yok... hersey yolundami bilemedm..ayin sonuna randevum nasil beklicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…