- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Çok yüksek degl ama doktor kontrolünde olsun yine bence. Bazı doktor ilaç vermiyomusBurda herkes birbirine ne güzel yardımcı olmuş harikasınız
bana da biraz fikir ve öneri verir misiniz
kızlar 1 yıldır evliyim 5 aydır korunmuyoruz hamile kalmadım eşimde bende genel kontrol olduk bişey çkmadı benim rahmime yumurtalıklarıma hormonlarıma da bakıldı süt hormonum 2 oldu yükseliyor (25-30 civarı) ilaç kullanıyorum geri yüksek çıkıyor. Gebeliği etkileyecek kadar yüksek mi bilmiyorum sizde ne yapabilirim
Canım mm hayırlı olsunn Allahh tamamına erdirsinn insallahhhh
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔2 YIL
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔Evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
- KAYBIN VAR MI? ➔2 kimyasal
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔amh düşüklüğü vardı bende ama eşimin problemlerini bilmiyoruz test yapmadı.
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Bu ay arı sütü kullandım ilk kez, 15 gün çok pahalıydı aman dedim bırajtım:) sabahları aç karna polen ile karıştırıp yedim. Eşim zaten keçiboynuzu özü kullanıyordu.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Aslında yapmadım.13.gün yumurtluyorum geçen aylarda. Bu ayda öyle zannettim ve o günleri değerlendirdim. 16.gün öylesine yaptım pik gördüm, 19 gün silikleştiğini görmek için yaptım silikleşmediğini iki çizginin eşit olduğunu gördüm:))
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ burada @Random33 e teşekkür etmek istiyorum. 2 gün ilişki bir gün boş hiç denememiştim ondan okudum ve regl 11.günü başlayarak 18.güne kadar 2 gün ilişki bir gün boş yaptım.
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ 5 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Normalde regl olmadan önceki gün kesilirdi ama bu sefer arttı ve gece yatış pozisyonundan dolayı uyanıp durdum. Halka genişlemesi oldu ama beni zibilyon kez yanılttığı için ona yormadım:)) bu ay idrar yolu enfeksiyonu ve covid olmuştum o yüzden her şeyi o ikisine yorduğum için beni test yapmaya iten sadece göğüslerimdi.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ batımı tam bilmesem de tahmini 2 gün önce.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Hani diyorlardı ya kafanızdan atınca oluyor.. Derdim böyle bir şeyi İNSAN NASIL KAFASINDAN ATABİLİRRR
tabi ki ayın her günü aklımdaydı valla hiç atamadım ama acaba gebe miyim diye, oldu mu diye hiç düşünmedim.. Ovulasyon net değildi, covid oldum, antibiyotik kullandım, röntgene girdim 2 kere, arı sütü 3 ay kullanımda işe yararmış demem o ki kızlar bir arı sütü gerçeğini Dr ile deneyin, ikincisi kafanızda gebelik olur olmaması bence çok zor :) ama onu düşünürken hayatınızı kaçırmayın. Kıyıda dursun bir şekilde buluyor. Benim bu ay kıyıdaydı mesela.. Bir de minseo gerçekten o kadar güzel kalpli ve narin bir enerjin var ki başlık altına da böyle kocaman yürekli kadınları çekmişsin.. Ne olursa olsun Enerjimizi, neşemizi kaybetmeyelim. Rabbim buradaki tüm kadınlara nasip etsin inşallah
Aslında çok uzun yazmıştım, bu kısaltılmış hali
Hayirli olsun saglikla kucağına almak nasip olsun. Ben yarin catlatma ignesi olacağım 2 gün dolu 1 gün boş mu degerlendireyim yoksa dr gün aşırı öneriyor riske etmeyeyim mi
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔amh düşüklüğü vardı bende ama eşimin problemlerini bilmiyoruz test yapmadı.
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Bu ay arı sütü kullandım ilk kez, 15 gün çok pahalıydı aman dedim bırajtım:) sabahları aç karna polen ile karıştırıp yedim. Eşim zaten keçiboynuzu özü kullanıyordu.
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Aslında yapmadım.13.gün yumurtluyorum geçen aylarda. Bu ayda öyle zannettim ve o günleri değerlendirdim. 16.gün öylesine yaptım pik gördüm, 19 gün silikleştiğini görmek için yaptım silikleşmediğini iki çizginin eşit olduğunu gördüm:))
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ burada @Random33 e teşekkür etmek istiyorum. 2 gün ilişki bir gün boş hiç denememiştim ondan okudum ve regl 11.günü başlayarak 18.güne kadar 2 gün ilişki bir gün boş yaptım.
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ 5 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Normalde regl olmadan önceki gün kesilirdi ama bu sefer arttı ve gece yatış pozisyonundan dolayı uyanıp durdum. Halka genişlemesi oldu ama beni zibilyon kez yanılttığı için ona yormadım:)) bu ay idrar yolu enfeksiyonu ve covid olmuştum o yüzden her şeyi o ikisine yorduğum için beni test yapmaya iten sadece göğüslerimdi.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ batımı tam bilmesem de tahmini 2 gün önce.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Hani diyorlardı ya kafanızdan atınca oluyor.. Derdim böyle bir şeyi İNSAN NASIL KAFASINDAN ATABİLİRRR
tabi ki ayın her günü aklımdaydı valla hiç atamadım ama acaba gebe miyim diye, oldu mu diye hiç düşünmedim.. Ovulasyon net değildi, covid oldum, antibiyotik kullandım, röntgene girdim 2 kere, arı sütü 3 ay kullanımda işe yararmış demem o ki kızlar bir arı sütü gerçeğini Dr ile deneyin, ikincisi kafanızda gebelik olur olmaması bence çok zor :) ama onu düşünürken hayatınızı kaçırmayın. Kıyıda dursun bir şekilde buluyor. Benim bu ay kıyıdaydı mesela.. Bir de minseo gerçekten o kadar güzel kalpli ve narin bir enerjin var ki başlık altına da böyle kocaman yürekli kadınları çekmişsin.. Ne olursa olsun Enerjimizi, neşemizi kaybetmeyelim. Rabbim buradaki tüm kadınlara nasip etsin inşallah
Canım hakikaten di mi yaKuzum çok mutlu oldum kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım.
Bu arada sana ayrıca sevindim demek ki değerlendirirken meme ucu uyarılması engel olmuyomuş huhuhhuuuu
Ya valla bende o olmadan zor oluyo skskksks Ahahahhaha yaaCanım hakikaten di mi yaZaten onsuz ben zor havaya giriyordum
Canım ben gün aşırı ve her gün ilişkiyi denemiştim.. Ama bunu denediğim ay hamile kaldım. Eşinin sperm sorunu yoksa çok büyük fark olacağını sanmam. Ama sayıda azlık varsa riskli bir tercih. Ben içirdiğim keçi boynuzu özüne güvendim.Hayirli olsun saglikla kucağına almak nasip olsun. Ben yarin catlatma ignesi olacağım 2 gün dolu 1 gün boş mu degerlendireyim yoksa dr gün aşırı öneriyor riske etmeyeyim mi
Maşallah canım Allah sağlıkla sayının artmasını ve kucagına almayı nasip etsin, güzel düşün güzel olsun
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
Canım benim çok çok sağol... 2 yıldır şey oldu bende 'çift çizgi feşisti' .. Böyle birileri çift çizgi atınca, görünce çok mutlu oluyorumMaşallah canım Allah sağlıkla sayının artmasını ve kucagına almayı nasip etsin, güzel düşün güzel olsunbenimde 2 gün gecikti bel kasık gögüs fena ama adet olacağım diyorum hep (hiç adetim gecikmezdi) İnşallah güzel haberler veririz senin peşinden
İnşallah canım seni gördük mutlu olduk gerçekten isteyen bekleyen herkese Allah nasip etsin tez vakitteCanım benim çok çok sağol... 2 yıldır şey oldu bende 'çift çizgi feşisti' .. Böyle birileri çift çizgi atınca, görünce çok mutlu oluyorumovulasyon testlerini de o yüzden hep sevdim... İnşallah rabbim bu ay senin şuraya çift çizgi atmanı nasip eder.. İnşallah güzel haberlerin olur.
Anladım bir çok şeyi yapmışsınız olmayacak bi durumunuz yokmuş şükür. Olur en kısa zamanda inşallahÇektirdim evet, açık tüpler dediler, rahim ağzında darlık vardı onu da aşılamada açmışlar, sol tüpe geçiş zor olmuştu ama ona da açık demişler raporda, spermiogramda da morfoloji sınırda ama sayı fazla o yüzden sorun olmaz demişlerdi, benim de 16 aydır yok bir şey henüz
Kız prolaktini hoplatmayalım diye konuşmadık mı burda vazgeçemiyor hatunYa valla bende o olmadan zor oluyo skskksks Ahahahhaha yaa
Benimkide can bacıııımKız prolaktini hoplatmayalım diye konuşmadık mı burda vazgeçemiyor hatun
Öyle yap yada fazla hırpalatmaBenimkide can bacıııımTamam yea tammam yumurtlama gelsin gösteririm ama elletmem dbjdjdjsjs
İnşallah canım benimFen demişim de o gen olacaksağol canım benim inşallah kimyasal olmaz benim korkum da o sen de kötü düşünme sakın inşallah rabbim nasip edecek.
evet tatlım sabah yaptım. bat ctsi görülüyor, beklicek bişey yok kuzum olsa çıkardı zaten rüya görmeye gerek yok :)
Benim Ağustos'ta 31'di. Sınırda dedi ilaç vermedi. İki ay mantar için bir sürü ilaç kullamıştım. Ekim'de 103 çıktı. İlaçları bırakınca 47 oldu ama yine Dostinex vermediler. Şimdi 50'nin üstüne çıktı. İlk defa bu ay Dostinex'e başladım ben de. Bakalım bununla olacak mı gebelikİlaç verdi bana çocuk istiyorum diye dostinex sanırım adı kullandım normale dönmüştü 2 ay sonra yine yükseldi şimdi yine kullanıyorum ama 5 aydır her seferinde hasta olunca ki psikoloji çok kötü