- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Aynen öyle düşünüyorum canım, benden çıktı artık inşallah kötü son olmaz da, sürpriz yaparım.sımdı o kımyasal sancak yani iyi iyi o gelene kadar netleşir sende süprüz edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle düşünüyorum canım, benden çıktı artık inşallah kötü son olmaz da, sürpriz yaparım.sımdı o kımyasal sancak yani iyi iyi o gelene kadar netleşir sende süprüz edersin
Yaaa çok sevindim, güzelce sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın
Olsun böylesi daha iyi kalp atışını duyunca aklı başına gelirCanım 2 hafta yok yine şehir dışında, öylesine mesajla yolladım yazdığını okuyunca sadece testi yolladımTepkisi 'yine 2.silik kimyasal mı demek' bakıcaz artık dedim konu kapandı böyle de odunuz. İyi Allah tan umutlanmadı, üzülmez o kadar kimyasal olursa.
İnşallah git kan verrAynen öyle düşünüyorum canım, benden çıktı artık inşallah kötü son olmaz da, sürpriz yaparım.
Maşallah çok koyu cıkmış birşey demez bnce ya hayırlı olsun bu arada canim
Yok hayır hiç ilaçlı takip yaptırmadık. 1 senedir istiyoruz 1,5 yıllık evliyiz. Eşim ameliyat oldu varikoselden sperm değerleri baya düşük o yüzden direk tüp bebek dedi. Biraz kurallara göre konuşuyor.3000 altında çıktı eşimin değeri 5000 aşağısı tüp bebek 5000 yukarısı aşılama 15 bin üstü kendi haline bırakırız diyo.Görüntüden ben de pek bir şey anlamıyorum. Neden direk tüp dedi acaba? Hormon değerleriniz gayet iyi görünüyor, çok mu uzun zamandır olmuyor, yoksa eşiniz de mi bir sorun var? Ben de bana her şeyi detaylıca açıklayacak bir doktor arayışındayım. Sonuçta bu Amh değeri referans değerinin çok üzerinde ve bana dediği şey doktorun, normal, yapı meselesi bu, bazılarının gözünün renkli olması gibi.. Ben de ilaçlı yumurtalık takibi yaptırmayı düşünüyorum bir sonraki ay, siz yaptırmış mıydınız böyle bir takip?
Bin dedikleriniz milyon galiba değil mi?Yok hayır hiç ilaçlı takip yaptırmadık. 1 senedir istiyoruz 1,5 yıllık evliyiz. Eşim ameliyat oldu varikoselden sperm değerleri baya düşük o yüzden direk tüp bebek dedi. Biraz kurallara göre konuşuyor.3000 altında çıktı eşimin değeri 5000 aşağısı tüp bebek 5000 yukarısı aşılama 15 bin üstü kendi haline bırakırız diyo.
Polikistikover olsa bile çokta gebeliğe engel değil diye biliyorum.
Valla eşime yoğunlaştığımız için kendimde ciddi bişey olmadıkça ilgilenemiyorum. Az önce telefonda konuştuk doktorla troid yüksek biraz endokrine git düşmeden hamile kalma dedi sadece. Bende öyle hiç bilgim yok burdan öğreniyorum herkes kendi sorununun uzmanı oluyor işte Amin inşallah seninde gönlüne göre olsun.Evet canım olabilir. Ben de adetli iken bir doktora gitmiştim ama o görmedi bendeki pco durumunu. Bu bahsettiğim profesöre de adetimin 7. Günü gittim tam bittiği zamandı yani. Valla o kadar karmaşık bir konuymus ki bu yumurtlama hiçbir şey bilmediigimi anlıyorum her gün buradaki yazışmaları okurken.. Gönlüne göre olsun canim insallah
Evet düzeltelim milyon olacak başım ağrırken yazdım daBin dedikleriniz milyon galiba değil mi?
Kaçtı TSH'ınız, yazdığınız yorumu aradım ama bulamadım. Bu arada aşılama ve tüp bebek için bize de aynı sayı sınırlarını söyledi ürolog.Valla eşime yoğunlaştığımız için kendimde ciddi bişey olmadıkça ilgilenemiyorum. Az önce telefonda konuştuk doktorla troid yüksek biraz endokrine git düşmeden hamile kalma dedi sadece. Bende öyle hiç bilgim yok burdan öğreniyorum herkes kendi sorununun uzmanı oluyor işte Amin inşallah seninde gönlüne göre olsun.
Evet var bu testi kendi doktoruma gosterecegim 2 hafta sonra nasipse sehirdisindayim simdi gidemedimAcaba polikistik yapınız var mı? Doktorunuz bu konuda bir şey söylemiş miydi?
Daha pik değil canımKızlar lh artısı olmus mu dıye eve gelince test yaptım yıne ıkı saatten fazla sıvı almadım felan. Baya kızarmış öğlen yaptığıma gore glba ya bu aksam yada yarın yumurtluyorum
Benim hıc c cızgısınden daha koyu olmuyor eşit gibi oluyor.yarın pik olucaktır . Yarın anlarızDaha pik değil canım
Canım hayırlı olsun, gördüğüm rüyadan sonra ilk sen verdin hamilelik haberini gönlünü ferah tut, herşey çok güzeö olacak. Bacılarımın da dediği gibi tek başına yaşama bu süreci. Şuan gebelik görünüyor ama kalp atışını duyana kadar çok kaptırmayalım kendimizi dersin
Henüz değil. Full kırmızı olması gerekiyor heralde. Ben de yaptım 6 ocakta t c den önce kırmızı olmaya başladı c daha silik çıktı. Hatalı değildir demiKızlar lh artısı olmus mu dıye eve gelince test yaptım yıne ıkı saatten fazla sıvı almadım felan. Baya kızarmış öğlen yaptığıma gore glba ya bu aksam yada yarın yumurtluyorum
Daha koyu olmasına gerek yok eşit olması yeterliBenim hıc c cızgısınden daha koyu olmuyor eşit gibi oluyor.yarın pik olucaktır . Yarın anlarız
Zaten sağolsun hiç kaptırmadı kimyasal olduğuna ben şüpheliyim o emin.Canım hayırlı olsun, gördüğüm rüyadan sonra ilk sen verdin hamilelik haberini gönlünü ferah tut, herşey çok güzeö olacak. Bacılarımın da dediği gibi tek başına yaşama bu süreci. Şuan gebelik görünüyor ama kalp atışını duyana kadar çok kaptırmayalım kendimizi dersin