Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Adet 3.günü değerlerim nasıl sizce anlayan arkadaşlar bakabilir mi
FSH 6.86
LH 6.32
TSH 3.43
E2 52.2
Prolaktin 24.4

Kıyas olayına hiç girmemeye çalışıyorum. Herkesin bedeni, değerleri farklı. Birçok etken var. Tüm koşullar aynı anda denk geldiğinde en imkansız denilen insanlar bile çocuk sahibi olabiliyor sonuçta. Güzel haberlerimizi paylaşacağımız günler yakındır inşallah

Arkadaslar merhaba anlayan varsa yardimci olabilirmi adetimin 2.günü yaptirdigim hormon testi sonuclarim
Lh 5,62
Fsh 6,81
Tsh 4,48
Freet4 0,90
Prolaktin 12,04
Estradiol 45,94
Tsh yüksek biraz onun dışında normal freet4 ne onu bilmiyorum ama

Kızlar kafama bir şey takıldı..

İki ay önce adetimin 10.günü sol tarafta kist tespit edilmişti sağda da 14mm yumurta var demişti doktor.

2 gün sonra yani adetimin 12.günü başka hastaneye gidip MR çekildiğimde sağdaki yumurta için rapora 25mm yazmışlardı.

Yani bu ne demek oluyor?

Doktor mu yanlış söylemiştir ölçüsünü raporda yazılan mı yanlıştır.

Şuan kist sıkıntım yok çok şükür ama yani iki gün arayla o yumurta nasıl 25 mm olabilir? Yumurtam birden mi büyüyor acaba? Böyle bir sorun olabilir mi?

Geçmiş olayı anlattım ama bu ay yumurta gözükmeyince acaba birden büyüyen cins mi ne tür cins yumurtalarım anlamadım ki..

Banada öyle geldi ilaç isteyeyim onun için. Amh 5.7 olunca polikistiği sordum ultrasonda görünür demiştin yok dedi. Hayırlısı artık.
Pco olsa ultrasonda belli olur canım zaten lh ve Fsh ında arasında anormal bi fark yok pco olsan lh baya yüksek olur Tsh da çok yüksek değil 1 2 ay ilaç kullansan düzene girer

Ay hadi insallah kuzuu
Benide etiketlermis test attiginda, butun sayfalari okuyamiyorum
Tabi ki canım etiketlerim. Bir test yaptım yanlış olabilir, kimyasal da olabilir o yüzden çok sevinemedim. yarın sabah yine yapıp, akşam da özelde kan vereceğim, tabi regl olmazsam.

Tabi ki canım etiketlerim. Bir test yaptım yanlış olabilir, kimyasal da olabilir o yüzden çok sevinemedim. yarın sabah yine yapıp, akşam da özelde kan vereceğim, tabi regl olmazsam.
Kimdi ya rüyasında topikte bırı hamile oldugunu haber edıyormus gecen dmıstı bırı aama cıkcak inş rüyası

Merhaba

Prolaktin kaçken hamile kaldın ve hamileliğin devam ediyor mu? Bende de prolaktin yüksekliği var ve korunmuyorum
Benim prolaktin değerim 61 olduğu dönemde hamile kaldım.Kimyasal gebelikle sonuçlandı canım.Sonradan üzülmemek adına korunsan daha iyi olur.Doktor korun demişti.Fakat cinsel ilişkide bir seferlik korunmadım hemen hamile kaldım.Kaza ile hamile kalmışım

Benimde 45di 2 hafta once. Dostinex kullanıyorm korun demedi

benim prolaktinim 35,5. doktor muayene de gelişmiş yumurta gördü. birliktelik kur dedi. bugün çatlama günümmüş ve ben birliktelik yaşadım. inşallah kötü bir şey olmaz

benim de bir düşüğüm oldu 6 yıl önce

Bana ilaç bile vermediler.
Bana iki hap yarıya bölüyorum her yarımı haftada bir. Daha ıkı haftam var . Sıkıntı değil ufak bı tedavi ypcaz demişti.ama internette baktım yüksek olunca gebeliğe engelmiş. Cok cabuk dusuyormus ama. Testere dişli aslan pencesi içiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…