- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyas olayına hiç girmemeye çalışıyorum. Herkesin bedeni, değerleri farklı. Birçok etken var. Tüm koşullar aynı anda denk geldiğinde en imkansız denilen insanlar bile çocuk sahibi olabiliyor sonuçta. Güzel haberlerimizi paylaşacağımız günler yakındır inşallahİnşallah canım o günler de gelecek.. moralini yüksek tut, çok stres yapma, kendini başkaları ile kıyaslama.. ben bunları geçtiğimiz aylarda çokça yaşadım, çok üzüldüm, ağladım, kıyas yaptım, stres yaptım, olacağı varsa bile böyle yaparak olmadı.. 1 kimyasal yaşadım 6 ay önce.. bu ay farklı bir strateji uygulayarak olumlu düşünüp, kendime yüklenmemeye karar verdim.. hayırlısıyla güzel haberleri alırız umarım tez vakitte..
Tsh yüksek biraz onun dışında normal freet4 ne onu bilmiyorum amaArkadaslar merhaba anlayan varsa yardimci olabilirmi adetimin 2.günü yaptirdigim hormon testi sonuclarim
Lh 5,62
Fsh 6,81
Tsh 4,48
Freet4 0,90
Prolaktin 12,04
Estradiol 45,94
Tsh biraz yüksek canım senin de onun dışında normal benceAdet 3.günü değerlerim nasıl sizce anlayan arkadaşlar bakabilir mi
FSH 6.86
LH 6.32
TSH 3.43
E2 52.2
Prolaktin 24.4
Banada öyle geldi ilaç isteyeyim onun için. Amh 5.7 olunca polikistiği sordum ultrasonda görünür demiştin yok dedi. Hayırlısı artık.Tsh biraz yüksek canım senin de onun dışında normal bence
Pco olsa ultrasonda belli olur canım zaten lh ve Fsh ında arasında anormal bi fark yok pco olsan lh baya yüksek olur Tsh da çok yüksek değil 1 2 ay ilaç kullansan düzene girerBanada öyle geldi ilaç isteyeyim onun için. Amh 5.7 olunca polikistiği sordum ultrasonda görünür demiştin yok dedi. Hayırlısı artık.
Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icinTsh yüksek biraz onun dışında normal freet4 ne onu bilmiyorum ama
Tabi ki canım etiketlerim. Bir test yaptım yanlış olabilir, kimyasal da olabilir o yüzden çok sevinemedim. yarın sabah yine yapıp, akşam da özelde kan vereceğim, tabi regl olmazsam.Ay hadi insallah kuzuu
Benide etiketlermis test attiginda, butun sayfalari okuyamiyorum
Kimdi ya rüyasında topikte bırı hamile oldugunu haber edıyormus gecen dmıstı bırı aama cıkcak inş rüyasıTabi ki canım etiketlerim. Bir test yaptım yanlış olabilir, kimyasal da olabilir o yüzden çok sevinemedim. yarın sabah yine yapıp, akşam da özelde kan vereceğim, tabi regl olmazsam.
Ben görmüştüm canım, bakalım kime kısmetKimdi ya rüyasında topikte bırı hamile oldugunu haber edıyormus gecen dmıstı bırı aama cıkcak inş rüyası
inşallah hepimiz hamile oluruz, sağlıklı bebekler doğururuzBen görmüştüm canım, bakalım kime kısmet
Benim prolaktin değerim 61 olduğu dönemde hamile kaldım.Kimyasal gebelikle sonuçlandı canım.Sonradan üzülmemek adına korunsan daha iyi olur.Doktor korun demişti.Fakat cinsel ilişkide bir seferlik korunmadım hemen hamile kaldım.Kaza ile hamile kalmışımMerhaba
Prolaktin kaçken hamile kaldın ve hamileliğin devam ediyor mu? Bende de prolaktin yüksekliği var ve korunmuyorum
Benimde 45di 2 hafta once. Dostinex kullanıyorm korun demediBenim prolaktin değerim 61 olduğu dönemde hamile kaldım.Kimyasal gebelikle sonuçlandı canım.Sonradan üzülmemek adına korunsan daha iyi olur.Doktor korun demişti.Fakat cinsel ilişkide bir seferlik korunmadım hemen hamile kaldım.Kaza ile hamile kalmışım
benim prolaktinim 35,5. doktor muayene de gelişmiş yumurta gördü. birliktelik kur dedi. bugün çatlama günümmüş ve ben birliktelik yaşadım. inşallah kötü bir şey olmazBenim prolaktin değerim 61 olduğu dönemde hamile kaldım.Kimyasal gebelikle sonuçlandı canım.Sonradan üzülmemek adına korunsan daha iyi olur.Doktor korun demişti.Fakat cinsel ilişkide bir seferlik korunmadım hemen hamile kaldım.Kaza ile hamile kalmışım
benim de bir düşüğüm oldu 6 yıl önceBenim prolaktin değerim 61 olduğu dönemde hamile kaldım.Kimyasal gebelikle sonuçlandı canım.Sonradan üzülmemek adına korunsan daha iyi olur.Doktor korun demişti.Fakat cinsel ilişkide bir seferlik korunmadım hemen hamile kaldım.Kaza ile hamile kalmışım
Bana ilaç bile vermediler.Benimde 45di 2 hafta once. Dostinex kullanıyorm korun demedi
Bana iki hap yarıya bölüyorum her yarımı haftada bir. Daha ıkı haftam var . Sıkıntı değil ufak bı tedavi ypcaz demişti.ama internette baktım yüksek olunca gebeliğe engelmiş. Cok cabuk dusuyormus ama. Testere dişli aslan pencesi içiyormBana ilaç bile vermediler.