Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Annem sürekli arıyor konuşmak istiyor ama konuşmuyorum kuzum açarsam iki taraf içinde iyi olmayacak çünkü biliyorum 😔 ama annemi özledim gerçekten 😔 hiç bu kadar ayrı kalmamıştım onun suçu yok biliyorum ama öfkem sinirim yüzünden istemiyorum 😔
Annenin kötülüğünü düşündüğünü sanmıyorum eminim o da çok üzülmüştür ama engel olamadı demek ki etrafına gelinine bişey dese kötü kaynana olacaktı demese senle arası bozulacaktı. Ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran senden özür dilemesi lazım o partiyi yapanların ve organize edenlerin, haklısın

Son düzenleme:
Rahim ağzı darliginiz mı var ?doktor bu konuda bilgi verdi mı size
Evet varmış, rahim filminin raporunda yazıyodu ama çok umursamadılar, aşılama esnasında da bilgilendirme fln yapmadı, daha sonra öğle tatiline denk geldim doktor yoktu, oturdum bekledim geri gelince kendim sorup öğrendim bide, bu kadar umursamaz olmalarına çok sinirleniyorum, sonra birdsha gitmedim o doktora

Yumurta rezervinin testleri yapılıyor canım zaten biliyorsundur amh ama bu yumurta kalitesi olayını bende merak ettim ve bu hafta muayeneye gittiğimde doktora sordum. Hayır bunun kalitesini ölçen bir testi yok muş.
Sadece tüp bebekte negatif durumunda çapraz testler yapılıyormuş (kontrol maksatlı başkasının spermiyle senin yumurtan,ve başkasının yumurtasıyla eşinin spermi döllenerek) hangisinde sorun var diye bakılıyormuş.
İşte bunu merak ediyordum canım cevabın için çok teşekkür ederim

Evet varmış, rahim filminin raporunda yazıyodu ama çok umursamadılar, aşılama esnasında da bilgilendirme fln yapmadı, daha sonra öğle tatiline denk geldim doktor yoktu, oturdum bekledim geri gelince kendim sorup öğrendim bide, bu kadar umursamaz olmalarına çok sinirleniyorum, sonra birdsha gitmedim o doktora
Aynen canim ya bu sorunu umursamaz bakıyorlar

Merhaba hanımlar. Bugün 23.gündeyim, dün ve bugün hafif pembe akıntı gibi bir şey var. Peçeteye silince geliyor. 2-3 gündür sol göğsüm çok sızlıyor. Reglime tam 6 gün var. Sizce erken regl mi oluyorum? 🤔

Merhaba hanımlar. Bugün 23.gündeyim, dün ve bugün hafif pembe akıntı gibi bir şey var. Peçeteye silince geliyor. 2-3 gündür sol göğsüm çok sızlıyor. Reglime tam 6 gün var. Sizce erken regl mi oluyorum? 🤔
Belki yerlesme kanaması gibi bir şeydir. Bildiğim kadarıyla kahverengi kanama ise beklemis kan, pembe veya kırmızı ise yeni bir kanamaya işaret

Herkese merhaba. Bugün kan tahlili verdim progesteron bakıldı 17 çıktı. Ama doktor yumurtlaman çok erken oluyor gebeliğe engel olabilir dedi. Erken yumurtlama yaşayan var mı benim gibi bir de progesteron değerim nasıl sizce

Doktor da öyle demişti aslında ama aradığımda böyle söylediler ben de anlam veremedim. Kesin yaptırmaya karar verdiğimde reglin ilk günü arayacağım bakalım. Eşimde morfoloji düşük olduğu için bize aşılama ya da tüp bebek olabilir dediler. O yüzden doğal yoldan olmasına dair pek ümidim kalmadı gibi. Yine de biraz daha düşüneceğim bakalım. Çok teşekkür ederim 🌸
Canım tüp bebekte de aşılamada da hsg istiyorlar bence yaptır kurtul canım..

X