Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Saol canım❤️ Kim çekti hatırlıyor musun ? Birde öncesinde veya sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı ? Korunma oluyor mu o ay ?
Canım sitesi var google dan arat istersen, bir adam var hatırlayamadım adını o çekiyor, her türlü bilgi de var sitesinde. Sonucunu da 5 dk ya alıyosun. Dr bana korunma ile ilgili bişey demedi, ben de hiç korunmamıştım, hatta akşamına ilişki olmuştu 🤭 yumurtlamadan önce çektirmek lazım. benim adet döngüm kısa (24 gün) o yüzden dr bana 8-10. Gün arasında çektir demişti. Adetin hemen bitiminde gidersen daha iyi olur sanırım.

minseo minseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım 🤩 @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Canım şişli echomar anestezisiz ve acısız 5 dakikada bitiyor kesinlikle tavsiye ederim 700 tl idi bir kaç önceki fiyatı ben sağlık çalışanı olduğum için 600e çektirdim

Bu topiğe de yazmişmiydim bilmiyorum :KK70:
Bat 03 Şubat. İkinci bebeğimi istiyorum 2. Denemem geçen ay kimyasal geçirdim. İnşallah bu ay tutar:KK14:

Canım sitesi var google dan arat istersen, bir adam var hatırlayamadım adını o çekiyor, her türlü bilgi de var sitesinde. Sonucunu da 5 dk ya alıyosun. Dr bana korunma ile ilgili bişey demedi, ben de hiç korunmamıştım, hatta akşamına ilişki olmuştu 🤭 yumurtlamadan önce çektirmek lazım. benim adet döngüm kısa (24 gün) o yüzden dr bana 8-10. Gün arasında çektir demişti. Adetin hemen bitiminde gidersen daha iyi olur sanırım.

Çok saol canım 🙏🙏

bi de 90 derece açıyla duvarla alakalı bişy vardı da bilinçaltım red etmiş sanırım görüntüyü suan bellekte yok 😁
Kocasının 90 derece açıyla ayaklarından önce biraz silkeleyip sonra sürükleyerek yataktan indirerek duvara kadar götürdüğünü ve duvarda Tepeüstü 40 dk beklediğini söylemişti😄 asla unutamam 🤦🏼‍♀️

Şu sendeki enerji den biraz bana versen keşke kuzum ya ❤️
Ya inan bende çöküyorum moralim bozuluyor ediyor ama napalm oyle oldukça toparlanamıyor insan. Biyerden tutup tırmanmak lazım biz dertlenıp tasalanırken hayat akıp gidiyor. Gelsin hayat bildiği gibi. İnan yani mucizeler çok bekle gör bukadar

Cnmm napalm ya benim isler karışık bugünlerde kafam baya yoğun bi yandan ara tatil telaşı bi yandan ameliyat telaşı bi yandan tayinim çıktı ilişik kesme isleri derken kafam yoğunlaştı iyice yazamıyorum pek buraya ama hep okuyorum geceleri 😀bir de malum cocuk isini erteledik ya bir sure sohbetlere aktif bir sekilde dahil olamıyorum 😅sen napiyosun ne kadar var bat a var mi belirti diyebilecegin gelismeler

Cnmm napalm ya benim isler karışık bugünlerde kafam baya yoğun bi yandan ara tatil telaşı bi yandan ameliyat telaşı bi yandan tayinim çıktı ilişik kesme isleri derken kafam yoğunlaştı iyice yazamıyorum pek buraya ama hep okuyorum geceleri 😀bir de malum cocuk isini erteledik ya bir sure sohbetlere aktif bir sekilde dahil olamıyorum 😅sen napiyosun ne kadar var bat a var mi belirti diyebilecegin gelismeler
Tayinin istediğin yere çıktı mı canım, ameliyat ne zaman? Yok kuzum ben de regl olmayı bekliyorum 🙂

Son düzenleme:
Boynum kırılır🙄😅
Show ana habere çıkarsın artık "hamile kalmak isteyen kadın amuda kalkarken boynunu kırarak can verdi. Akıllara durgunluk veren olay sonrası eşi verdiği ifadede eşine ne yapsa da engel olamadığını ille de bacaklarımı dikeceğim diye ısrar ettiğini belirtti" 😂😂😂😂

Show ana habere çıkarsın artık "hamile kalmak isteyen kadın amuda kalkarken boynunu kırarak can verdi. Akıllara durgunluk veren olay sonrası eşi verdiği ifadede eşine ne yapsa da engel olamadığını ille de bacaklarımı dikeceğim diye ısrar ettiğini belirtti" 😂😂😂😂
Valla çok malzeme çıkar burdan😄 tövbeestağfurullah😄

X