- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
İstanbulda ecomar a iyi diyorlar canım
Aynen bende duydum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbulda ecomar a iyi diyorlar canım
Canım sitesi var google dan arat istersen, bir adam var hatırlayamadım adını o çekiyor, her türlü bilgi de var sitesinde. Sonucunu da 5 dk ya alıyosun. Dr bana korunma ile ilgili bişey demedi, ben de hiç korunmamıştım, hatta akşamına ilişki olmuştu yumurtlamadan önce çektirmek lazım. benim adet döngüm kısa (24 gün) o yüzden dr bana 8-10. Gün arasında çektir demişti. Adetin hemen bitiminde gidersen daha iyi olur sanırım.Saol canım Kim çekti hatırlıyor musun ? Birde öncesinde veya sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı ? Korunma oluyor mu o ay ?
Tüp bebek için birkaç arkadaşım momart ta yaptırmıştı, erbil yağmura. Sanırım ona gidicem. Hepsi hamiş ayrıldılar ordan
Teşekkür ederim 26 yaşındayımYaşınızı göremedim ama progesteron her ay değişebilir, o nedenle aşılama için zaten yumurtalarınıza bakılmıştır, eşinizin tahlili de yapıldıysa denenebilir yani
Canım şişli echomar anestezisiz ve acısız 5 dakikada bitiyor kesinlikle tavsiye ederim 700 tl idi bir kaç önceki fiyatı ben sağlık çalışanı olduğum için 600e çektirdimminseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Hyr canım Yalova da otrym burda özelde çektirdimSiz nerde çektirdiniz acaba istanbul mu ?
Canım sitesi var google dan arat istersen, bir adam var hatırlayamadım adını o çekiyor, her türlü bilgi de var sitesinde. Sonucunu da 5 dk ya alıyosun. Dr bana korunma ile ilgili bişey demedi, ben de hiç korunmamıştım, hatta akşamına ilişki olmuştu yumurtlamadan önce çektirmek lazım. benim adet döngüm kısa (24 gün) o yüzden dr bana 8-10. Gün arasında çektir demişti. Adetin hemen bitiminde gidersen daha iyi olur sanırım.
Fadime Demircan. Muhtemelen ortak yerlerle çalışıyorlardır.Doktorun kim canım ? Beni de buraya yönlendirdiler
Şu sendeki enerji den biraz bana versen keşke kuzum yaBole oldukça kendını aşağı daha aşağı çekiyorsun amaaa. Olumsuz düşünme
Kocasının 90 derece açıyla ayaklarından önce biraz silkeleyip sonra sürükleyerek yataktan indirerek duvara kadar götürdüğünü ve duvarda Tepeüstü 40 dk beklediğini söylemişti asla unutamambi de 90 derece açıyla duvarla alakalı bişy vardı da bilinçaltım red etmiş sanırım görüntüyü suan bellekte yok
Ben böyle bişi yapsam 1 ay fizik tedaviye giderimKocasının 90 derece açıyla ayaklarından önce biraz silkeleyip sonra sürükleyerek yataktan indirerek duvara kadar götürdüğünü ve duvarda Tepeüstü 40 dk beklediğini söylemişti asla unutamam
Ya inan bende çöküyorum moralim bozuluyor ediyor ama napalm oyle oldukça toparlanamıyor insan. Biyerden tutup tırmanmak lazım biz dertlenıp tasalanırken hayat akıp gidiyor. Gelsin hayat bildiği gibi. İnan yani mucizeler çok bekle gör bukadarŞu sendeki enerji den biraz bana versen keşke kuzum ya
Hamile kalmışsa ben varımBen böyle bişi yapsam 1 ay fizik tedaviye giderim
Cnmm napalm ya benim isler karışık bugünlerde kafam baya yoğun bi yandan ara tatil telaşı bi yandan ameliyat telaşı bi yandan tayinim çıktı ilişik kesme isleri derken kafam yoğunlaştı iyice yazamıyorum pek buraya ama hep okuyorum geceleri bir de malum cocuk isini erteledik ya bir sure sohbetlere aktif bir sekilde dahil olamıyorum sen napiyosun ne kadar var bat a var mi belirti diyebilecegin gelismelerHanımlar nerelerdesiniz ses verin
@Uzaygemisi35 @GeminiWoman @fiona13 @pcoscuk @sedanur4004 mell_in_shell @Uzunkiprik M minik mucize92 zeynep-ahmet @cukulatam Novaa @Dilhansah Ankara1986 M Masalmina @venushatun28
Tayinin istediğin yere çıktı mı canım, ameliyat ne zaman? Yok kuzum ben de regl olmayı bekliyorumCnmm napalm ya benim isler karışık bugünlerde kafam baya yoğun bi yandan ara tatil telaşı bi yandan ameliyat telaşı bi yandan tayinim çıktı ilişik kesme isleri derken kafam yoğunlaştı iyice yazamıyorum pek buraya ama hep okuyorum geceleri bir de malum cocuk isini erteledik ya bir sure sohbetlere aktif bir sekilde dahil olamıyorum sen napiyosun ne kadar var bat a var mi belirti diyebilecegin gelismeler
Boynum kırılırBen böyle bişi yapsam 1 ay fizik tedaviye giderim
Show ana habere çıkarsın artık "hamile kalmak isteyen kadın amuda kalkarken boynunu kırarak can verdi. Akıllara durgunluk veren olay sonrası eşi verdiği ifadede eşine ne yapsa da engel olamadığını ille de bacaklarımı dikeceğim diye ısrar ettiğini belirtti"Boynum kırılır
Valla çok malzeme çıkar burdan tövbeestağfurullahShow ana habere çıkarsın artık "hamile kalmak isteyen kadın amuda kalkarken boynunu kırarak can verdi. Akıllara durgunluk veren olay sonrası eşi verdiği ifadede eşine ne yapsa da engel olamadığını ille de bacaklarımı dikeceğim diye ısrar ettiğini belirtti"