Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlarr bende 1 haftadır femara kullanıyordum, solda ve sağda birer tane 14 mm yumurta varmış bir kaç tane de küçük küçük yumurtacıklar var, cuma günü tekrar gideceğim, bu ay da olmazsa aşılama deneyelim dedi doktor inşallah gerek kalmaz 😔 bu arada burada okuyorum ama bana hiç insülin direnci progesteron filan bakılmadı herşeye bakmadan aşılama aşamasına geçmek doğru mu sizce
Yaşınızı göremedim ama progesteron her ay değişebilir, o nedenle aşılama için zaten yumurtalarınıza bakılmıştır, eşinizin tahlili de yapıldıysa denenebilir yani

@iloveme yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım 🤩 U Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Canım istanbulda echomar da çektirdim ben, gayet sorunsuz 5 dk lık bir işlemdi, ben çok memnun kaldım. 700 tl idi ekim ayında

Aynı yolları yürüdüm😁😁 kendimi rahat ve özgür hissettiğin dönemde başla en güzeli. Yapmak istediğin her şeyi yap. Zaten hazır olduğunda bangır bangır ben hazırım diyor bedenin 🥰
Aynen canım öyle olacak galiba 😅 inşallah güzel şeyler olur hayatımızda 🥰

Bacakları duvara 90 derecelik açıyla dayıyoruz canım. Eğer oysa tabi.. kalçayı da koydum ben.

pembeli benim 90 derece dediğim.. Ama diğer kızların yaptığından yapıp sonra yorulunca pembeliye geçmiştim😂...yok ya her pozisyonu denedim bunu da sonradan bir daha yaptım yine olmadı. Olacaksa ilişkiden sonra zıplasak koşsak yine olacak gibi😔 ama inşallah vesile olur. Eki Görüntüle 2758945
Ya benim duvar tarafında başlık var yatagn yere inmem lazm😂😂😂😂

Ya benim duvar tarafında başlık var yatagn yere inmem lazm😂😂😂😂
Ahahaha kocan bacaklarından tutup havaya kaldırıp indirsin😂 hem 2 pozisyonu da denemiş olursun. Silkelenme ve 90 derece... Şaka bir yana inşallah bunlara gerek kalmadan hamile kalırız. 😊

aynen canım ama bazı aylar yımurtlama olmayabilir bu doğal. 12 ayda 10 ay yumurtlarmış bir kadın ortalamada. ben de kasım da yumurtlamadım mesela hatta belki bu ay da yumurtlamıyorum. takılma bence
Napalım kısmet bu ayda çok istemiştim demek yumurta olmayacak dediğin gibi.. 16.günü yine gitcem çağırdı ama o zamana kadar da yumurta olur mu bilmiyorum. :işsiz:

@iloveme yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım 🤩 U Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Canım ben Bursa'da çektirdim geçen ay medicanada. Anestezi almadım canım da yanmadı ama tüpler kapalıysa baya ağrılı olabiliyormuş sanırım doktorun elinin hafifliğine kullandıkları aletlere ve kişinin durumuna bağlı değişiyor bence bu acı durumu. Şişli echomar diye bir yeri çok duydum forumda hep orayı tavsiye ediyorlar çoğunluk çok memnun oradan oraya bir bak istersen 😊 hadi güzel haberler gelsin inşallah

Anladım canım cunku bizde bir rontgene 200 kusur vermistik ondan dolayi diger islemler dahada pahalidir diye dusundum
Hmm ben de hiç bilmiyorum açıkçası. Bugün ilk defa söyledi doktor. Daha önce de hiç fiyat araştırması yapmamıştım. Hala da iyi mi değil mi bilmiyorum

Canım ben Bursa'da çektirdim geçen ay medicanada. Anestezi almadım canım da yanmadı ama tüpler kapalıysa baya ağrılı olabiliyormuş sanırım doktorun elinin hafifliğine kullandıkları aletlere ve kişinin durumuna bağlı değişiyor bence bu acı durumu. Şişli echomar diye bir yeri çok duydum forumda hep orayı tavsiye ediyorlar çoğunluk çok memnun oradan oraya bir bak istersen 😊 hadi güzel haberler gelsin inşallah

Çok saol canım , sen bu ay beklenen tarihten önce adet oldun değil mi öyle hatırlıyorum 🙄 birde korunmamız gerekmiyor değil mi hcg çektirdiğimiz ay?

X