Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tayinin istediğin yere çıktı mı canım, ameliyat ne zaman? Yok kuzum ben de regl olmayı bekliyorum 🙂
Evet cnm çok şükür uzak bir okul olmadi kötünün iyisi diyelim öyle bi okul oldu yani. Ameliyat isi de ertelendi cnm kovid pozitif çıkınca daha negatife dönemedim ya bi turlu ayin 22 sinde gel dedi doktor ama ara tatile denk geliyo memlekete gidecektim ne yapsam bilmiyorum gidip gelip mi olsam kararsizim oyle iste cnm bende durumlar

z

Bana bugün bunu verdi doktor. Kadıköy Sonomed'i aradım. Regliniz başlayınca arayın, 10-11. gün gibi randevu verelim dedi.
Canım tam 9.günü git çünkü hsg den sonra 3 gün ilişki yok en azından 12.günden itibaren değerlendirirsin.. ve hamile kalma ihtimalin olurr..:)) bana 9.gün çektiler..

Canım tam 9.günü git çünkü hsg den sonra 3 gün ilişki yok en azından 12.günden itibaren değerlendirirsin.. ve hamile kalma ihtimalin olurr..:)) bana 9.gün çektiler..
Doktor da öyle demişti aslında ama aradığımda böyle söylediler ben de anlam veremedim. Kesin yaptırmaya karar verdiğimde reglin ilk günü arayacağım bakalım. Eşimde morfoloji düşük olduğu için bize aşılama ya da tüp bebek olabilir dediler. O yüzden doğal yoldan olmasına dair pek ümidim kalmadı gibi. Yine de biraz daha düşüneceğim bakalım. Çok teşekkür ederim 🌸

M minik mucize92 ailenle iletişim kurdun mu peki canım?
Annem sürekli arıyor konuşmak istiyor ama konuşmuyorum kuzum açarsam iki taraf içinde iyi olmayacak çünkü biliyorum 😔 ama annemi özledim gerçekten 😔 hiç bu kadar ayrı kalmamıştım onun suçu yok biliyorum ama öfkem sinirim yüzünden istemiyorum 😔

Arkadaşlar bişey soracağım aşılama hakkında bir bilginiz varmı? hem tüp bebekten çok daha uygunmuş, hemde daha basit.. erkeğin spermlerini direk kadının yumurtasının yanına bırakıyorlarmış.. döllenme sağlanıyormuş.. siz ne düşünüyorsunuz..

Ya inan bende çöküyorum moralim bozuluyor ediyor ama napalm oyle oldukça toparlanamıyor insan. Biyerden tutup tırmanmak lazım biz dertlenıp tasalanırken hayat akıp gidiyor. Gelsin hayat bildiği gibi. İnan yani mucizeler çok bekle gör bukadar
Bu pozitifliğin sana çok güzel şeyler getirsin İnşaAllah kuzum İnşaAllah banada geçer bu düşünceleriniz yakınımda olsanız azcık sürterdim kolumu size ki bana da geçsin enerjiniz diye 😃

Arkadaşlar bişey soracağım aşılama hakkında bir bilginiz varmı? hem tüp bebekten çok daha uygunmuş, hemde daha basit.. erkeğin spermlerini direk kadının yumurtasının yanına bırakıyorlarmış.. döllenme sağlanıyormuş.. siz ne düşünüyorsunuz..
Canım 30 aralıkta ben aşılama oldum zor bir işlem değil gayet basit birşey

Çok saol canım , sen bu ay beklenen tarihten önce adet oldun değil mi öyle hatırlıyorum 🙄 birde korunmamız gerekmiyor değil mi hcg çektirdiğimiz ay?
Rica ederim 😊 aslında ara kanama gibi bir damla lekelenme oldu. Sonra regl öncesi kahverengi akıntı olur ona döndü ama neticede günümde regl oldum. Farklı bir şey yaşadım ama o neydi anlamadım.. benim doktorum korunma önermedi sadece 3 gün antibiyotik verdi işlem gününden itibaren. Ve işlem günü yasak ilişki dedi. Ama bazı doktorlar ilk ay korunmayı öneriyor belki enfeksiyon varsa ya da kullandıkları radyoaktif maddenin dozuna mı bağlı bilmiyorum 🤔

İstanbulda ecomar a iyi diyorlar can
Canım ben Bursa'da çektirdim geçen ay medicanada. Anestezi almadım canım da yanmadı ama tüpler kapalıysa baya ağrılı olabiliyormuş sanırım doktorun elinin hafifliğine kullandıkları aletlere ve kişinin durumuna bağlı değişiyor bence bu acı durumu. Şişli echomar diye bir yeri çok duydum forumda hep orayı tavsiye ediyorlar çoğunluk çok memnun oradan oraya bir bak istersen 😊 hadi güzel haberler gelsin inşallah
Ben gecen ay şişli echomarda cektirdim.Kesinlikle tavsiye ederim 2 dakika ağrısız ,sızısız ,narkozsuz cevat hocaya cektirdim.800 tl diğer drlar 700 tl narkozsuz fiyatları

siz ne zamandır uğraşıyorsunuz ve sorun neydi? Bu arada aşılama öncesi sıkışıp tuvalete gitmştim ben hemşirelere gidebilirmiyim diye sordum git git sorun yok dediler, daha sonra başka doktora bunu söylediğimde aşılama ya da ilişki öncesi idrara sıkılık olursam rahim ağzının daha düz olduğunu ve geçişin daha kolay olacağını söyledi, idrarı yaptıktan hemen sonra rahim ağzı sıkışık oluyormuş, aklınızda bulunsun 👍🏻
Rahim ağzı darliginiz mı var ?doktor bu konuda bilgi verdi mı size

X