Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayseee1987 Ayseee1987 senin de böyle bir durum vardı galiba di mi ? doktor gebe kalman ile ilgili bi sorun olacağını söylemiş miydi ?
Canım 1. Aşılamamda doktor, sperm rahim ağzından geçmeyince rahim ağzın yan duruyor demişti, 3 saniyelik bir düzeltme yapmıştı ama çoook canım yandı.
Bunun üzerinden 3 ay sonra 2. Aşılamam başka doktorda olmuştu. O gayet normal herşey dedi.
Bu arada ben eskiden çokk sık w.c ye giderdim, mesala yatağa yattığım zaman daha uyumadan en az 4-5 defa idrara kalkardım. O düzeltme işleminden sonra bu sorunum ortadan kalktı, bir andan yok oldu.

Bi gün ilişkiden sonra bi arkadaşımız eşinin ayaklarından tutup silkelediğini yazmıştı denemedim bak 😂 eşim onu da deneyelim diyo 😂😂
bi de 90 derece açıyla duvarla alakalı bişy vardı da bilinçaltım red etmiş sanırım görüntüyü suan bellekte yok 😁

Burdayım kuzum girip yazışmalarınızı okuyorum ama biliyorsunuz canım sıkkın gergin ve mutsuzum sizi kendim gibi aşağıya çekmek istemediğim için yazmıyorum
2-3 güne aşılama sonucum belli olacak ama tutmadı hissediyorum adet belirtilerim var

Sizce bunlar nasıl değer

Eklentiler

• 2CE81C3B-ABBF-4235-8DFF-A03F79E0A9AC.jpeg
    2CE81C3B-ABBF-4235-8DFF-A03F79E0A9AC.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 58
Burdayım kuzum girip yazışmalarınızı okuyorum ama biliyorsunuz canım sıkkın gergin ve mutsuzum sizi kendim gibi aşağıya çekmek istemediğim için yazmıyorum
2-3 güne aşılama sonucum belli olacak ama tutmadı hissediyorum adet belirtilerim var
Bole oldukça kendını aşağı daha aşağı çekiyorsun amaaa. Olumsuz düşünme

Selam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum 😂 işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan 😂😂
ben de ben de. ben taşıncam bi de bu arada 🥺 kilo aldım onu vermeye çalışıyorum resmen beden attım ☹️

Kızlar İnternet üzerinden bir doktora sordum yumurta yok vs.erken çatlamış mıdır diye olabilir dedi. 21.günü kandan progesterona baktırabilirsin dedi. 3 ve üzeri çıkarsa çatladı demekmiş??
aynen canım ama bazı aylar yımurtlama olmayabilir bu doğal. 12 ayda 10 ay yumurtlarmış bir kadın ortalamada. ben de kasım da yumurtlamadım mesela hatta belki bu ay da yumurtlamıyorum. takılma bence

Detaylı anlatır mısın 90 derecelık açıyı hatırlıyorumda duvar detayını hatırlamıyorum acaba hatırlamak mı istemiyorum 😂😂😂
Bacakları duvara 90 derecelik açıyla dayıyoruz canım. Eğer oysa tabi.. kalçayı da koydum ben.

pembeli benim 90 derece dediğim.. Ama diğer kızların yaptığından yapıp sonra yorulunca pembeliye geçmiştim😂...yok ya her pozisyonu denedim bunu da sonradan bir daha yaptım yine olmadı. Olacaksa ilişkiden sonra zıplasak koşsak yine olacak gibi😔 ama inşallah vesile olur. Screenshot_20210111_184124.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20210111_184145.jpg
    Screenshot_20210111_184145.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 63
z
minseo minseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım 🤩 @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Bana bugün bunu verdi doktor. Kadıköy Sonomed'i aradım. Regliniz başlayınca arayın, 10-11. gün gibi randevu verelim dedi.

Eklentiler

• 465FB13C-D04F-4D72-A087-745DDF75D50E.jpeg
    465FB13C-D04F-4D72-A087-745DDF75D50E.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 61
Canım çok geçmiş olsun ben sana yazdığımı hatırlıyordum yazmamışım kafam çok kötü bu aralar kusuruma bakma Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın sağlıkla tekrardan hamile kalırsın İnşaAllah 🌺
Rica ederim ne demek teşekkür ederim nezaketin için 🥰 Allah hiçbirimize yaşatmasın kuzum sağlıkla alalım minnoşları kucağımıza inşallah 🙏

Kızlarr bende 1 haftadır femara kullanıyordum, solda ve sağda birer tane 14 mm yumurta varmış bir kaç tane de küçük küçük yumurtacıklar var, cuma günü tekrar gideceğim, bu ay da olmazsa aşılama deneyelim dedi doktor inşallah gerek kalmaz 😔 bu arada burada okuyorum ama bana hiç insülin direnci progesteron filan bakılmadı herşeye bakmadan aşılama aşamasına geçmek doğru mu sizce

İnşallah adet olmazsın ama olursan da deneyimlerini paylaşırmısın adet ağrısına da iyi geldiğini okudum hayıtın. Daha önce ağrın oluyormuydu bilmiyorum ama eğer ağrıya da faydası olursa kullanmayı düşünüyorum bir dahaki aya. Su torbasıyla bitişik yaşıyorum resmen 🙄
Hayırlısı olur inşallah canım sağol.. yumurtladığım aylar çok ağrım oluyor hemde.. bakalım sancımada iyi gelirse hep kullanırım, haber ederim😊

X