Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu @kadınlarklübü iyiki var... bana da okadar şey kattı ki anlatamam.. kurtulduğun için özellikle tüplerin kurtulduğu için çok şanslısın.... senden sonra dış gebelik ameliyatlarını izledim.. Allah yardım etsin herkese...Sağlıksız gebelik sağlıklı vücutta durmazmış.. hayırlısı olsun herşeyin...Canım kapaklı ameliyat oldum tüpümü kurtardılar kanamam başlamıştı iç kanama ama ben ağrım gece olunca burda yazmıştım herkes bana git diyince ben de dayanamayınca gittim doktor normalde sabah gel demişti allahtan gece gittim ve kurtuldun yoksa ölmüştüm mucize dedi doktor bana
6. Haftaya girdim bugn canm darisi sizlere olsun insallahvaaow senin adına sevindim maşallah. şuanda ne kadrlik gebesin peki
Bi gün ilişkiden sonra bi arkadaşımız eşinin ayaklarından tutup silkelediğini yazmıştı denemedim bak eşim onu da deneyelim diyomaydonozlu sütlü buharlara oturmadık daha alternatif tıpta yöntem bitmezzzz
Hayırlısı olsun inşallahhhBugün Adana'daki doktora gittim. Diğer doktor hiçbişey yapmadan rahmin temizlenmesini bekliyordu. Çok şükür sonunda bu doktor rahim kasıcı bi ilaç verdi kalanların dışarı atılması için. Baya sancı yapabilir korkma dedi. 2-3 ay doğal akışına bırak zaten femaranın etkisi devam eder dedi. 3 ay daha gebelik olmazsa yine yumurta takibine başlayacağız. Mucizeleri biz de yaşarız inşallah
Hepimiz içinHayırlısı olsun inşallahhh
Kuzum valla ben aşırı yoğun günlerdeyim doğru düzgün telefonu elime alamıyorum. Aldığımda bakıyorum birkaç mesajı alıntılarken araya başka işler giriyor sonra bir bakmışım kaç sayfa veya gün geçmiş geri siliyorum artık çok sular geçmiş üstünden diye aşırı yoğun geçiyor valla eşim de ben de böyleyiz bu ara, bu ay zaten ovulasyon testi de yapmıyorum doğru düzgün ilişki de olamıyor bu koşturmacada artık olursa olur modundayım senin az kaldı ama bata nasıl hissediyorsun?Hanımlar nerelerdesiniz ses verin
U Uzaygemisi35 @GeminiWoman @fiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik @minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam Novaa @Dilhansah @Ankara1986 @Masalmina @venushatun28
Hahahah hadi bakalım her ay ben de okuyorum bir önceki ay okuduklarımdan farklı şeyler de yok halbukikendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim youtube gebe kalmak için önerilerdeyim...
Ayy hayırlısı canım geç olsun güç olmasın bence böyle temkinli ilerlemesi daha iyi daha hayırlısı olur inşallahBu sefer fazla ilaç kullanmadan doğal ilerlemiştik. Progesteron fazlalaşınca inceltebiliyormuş. En son kontrolde normalmiş aslında ama şimdi böyle olmuş. Olabiliyor dedi doktor. Hayırlısı diyelim napalım şubata kaldık
Hahahah ay hayal edemedimHeh bide bu çıktı şimdi akşam işin yoksa bisiklet çevircez
sonunda faaliyet gösteren bi doktor hadi inşallah hemen devamı gelir gebeliğininBugün Adana'daki doktora gittim. Diğer doktor hiçbişey yapmadan rahmin temizlenmesini bekliyordu. Çok şükür sonunda bu doktor rahim kasıcı bi ilaç verdi kalanların dışarı atılması için. Baya sancı yapabilir korkma dedi. 2-3 ay doğal akışına bırak zaten femaranın etkisi devam eder dedi. 3 ay daha gebelik olmazsa yine yumurta takibine başlayacağız. Mucizeleri biz de yaşarız inşallah
kolay gelsin tatlımmm hiç bi şey hissedemiyorum canım ya umutsuzluk yükleniyorKuzum valla ben aşırı yoğun günlerdeyim doğru düzgün telefonu elime alamıyorum. Aldığımda bakıyorum birkaç mesajı alıntılarken araya başka işler giriyor sonra bir bakmışım kaç sayfa veya gün geçmiş geri siliyorum artık çok sular geçmiş üstünden diye aşırı yoğun geçiyor valla eşim de ben de böyleyiz bu ara, bu ay zaten ovulasyon testi de yapmıyorum doğru düzgün ilişki de olamıyor bu koşturmacada artık olursa olur modundayım senin az kaldı ama bata nasıl hissediyorsun?
sonunda faaliyet gösteren bi doktor hadi inşallah hemen devamı gelir gebeliğinin
kolay gelsin tatlımmm hiç bi şey hissedemiyorum canım ya umutsuzluk yükleniyor
İnşallah adet olmazsın ama olursan da deneyimlerini paylaşırmısın adet ağrısına da iyi geldiğini okudum hayıtın. Daha önce ağrın oluyormuydu bilmiyorum ama eğer ağrıya da faydası olursa kullanmayı düşünüyorum bir dahaki aya. Su torbasıyla bitişik yaşıyorum resmenİyi geceler kızlar
Hayıta devam 9. Gün
Bakalım bi faydası olucak mı
Arkadaşımın da öyle oldu düştükten sonra 3.ay hamile kaldı. Şuan 1 yaşındaAz önce hep aynı şeyleri okudum internette. Düşükten sonra ilk 3 ayda gebe kalınırsa sağlıklı doğum oranı daha da yüksekmiş. Hadi hayırlısı inşallah
Kızlar bilgi rica ediyorum
T Takitoki canım sen de soru-cevap yapar mısın müsait olduğunda
Canım ben yazmıştım ama gözünden mi kaçtı acaba ben regli oldum yeni bat 9 şubat
@Bismilhayrun 05.01.2021 5 AY Zeymuss0103 07.01.2021 9 AY @Bayankirpik17 08.01.2021 12 AY ipek_annesi 09.01.2021 25 AY @Sevgi0817 09.01.2021 13 AY @Dehsetul Vahset 09.01.2021 4 AY @Sinoplu17 10.01.2021 12 AY @Aleyna0825 10.01.2021 10 AY @Kivircikkhatun 11.01.2021 4 AY
Kuzumm benim 1 Ekim 18 Kasım en sonda 27 Aralık'ta adet oldum sizce bu ay hanhi gün olurum ya 3 aydır çok şaştı adetlerimHanımlar nerelerdesiniz ses verin
U Uzaygemisi35 @GeminiWoman @fiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik @minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam Novaa @Dilhansah @Ankara1986 @Masalmina @venushatun28
Evet. Elimizde dondurulmuş tek embriyo var. Rahim duvarı yeterli kalınlıkta değilse de risk almaya gerek yok gerçekten de.Kuzum valla ben aşırı yoğun günlerdeyim doğru düzgün telefonu elime alamıyorum. Aldığımda bakıyorum birkaç mesajı alıntılarken araya başka işler giriyor sonra bir bakmışım kaç sayfa veya gün geçmiş geri siliyorum artık çok sular geçmiş üstünden diye aşırı yoğun geçiyor valla eşim de ben de böyleyiz bu ara, bu ay zaten ovulasyon testi de yapmıyorum doğru düzgün ilişki de olamıyor bu koşturmacada artık olursa olur modundayım senin az kaldı ama bata nasıl hissediyorsun?
Hahahah hadi bakalım her ay ben de okuyorum bir önceki ay okuduklarımdan farklı şeyler de yok halbuki
Ayy hayırlısı canım geç olsun güç olmasın bence böyle temkinli ilerlemesi daha iyi daha hayırlısı olur inşallah
Hahahah ay hayal edemedim
Ayy ne güzel inşallah öyle olur.Arkadaşımın da öyle oldu düştükten sonra 3.ay hamile kaldı. Şuan 1 yaşında
Çok sağol minseo cim sen atlattın tabi yılsonu yoğunluklarını dimi? Yılbaşlarında da oluyor mu o yoğunluk? Valla aman belirtisiz olsun sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın artık ben bu cümlelerle hayatta kalıyorum hiç umutsuz olma tatlım biz ne yaparsak yapalım o istediği zaman gelecek artık ben de rahatım valla bu kafaya gelince bi rahatlık geldi açıkçasıkolay gelsin tatlımmm hiç bi şey hissedemiyorum canım ya umutsuzluk yükleniyor
Tek olsun bizim olsun canım pek çok doktor diyor zaten bizim için çok olması önemli değil kaliteli olsun sağlıklı olsun tek embriyo da yeter sonuçta bunları yapmadan yok yere umutlanıp hayal kırıklığı yaşayan ve tedaviye inancı kalmayan birçok insan da var. Bence doktorun doğrusunu iyisini yapıyor inşallah daha iyisi sağlıkla gelecekEvet. Elimizde dondurulmuş tek embriyo var. Rahim duvarı yeterli kalınlıkta değilse de risk almaya gerek yok gerçekten de.
Selam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan
Aynı yolları yürüdüm kendimi rahat ve özgür hissettiğin dönemde başla en güzeli. Yapmak istediğin her şeyi yap. Zaten hazır olduğunda bangır bangır ben hazırım diyor bedeninSelam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan