Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar İnternet üzerinden bir doktora sordum yumurta yok vs.erken çatlamış mıdır diye olabilir dedi. 21.günü kandan progesterona baktırabilirsin dedi. 3 ve üzeri çıkarsa çatladı demekmiş??

Canım kapaklı ameliyat oldum tüpümü kurtardılar kanamam başlamıştı iç kanama ama ben ağrım gece olunca burda yazmıştım herkes bana git diyince ben de dayanamayınca gittim doktor normalde sabah gel demişti allahtan gece gittim ve kurtuldun yoksa ölmüştüm mucize dedi doktor bana
Canım bu @kadınlarklübü iyiki var... bana da okadar şey kattı ki anlatamam.. kurtulduğun için özellikle tüplerin kurtulduğu için çok şanslısın.... senden sonra dış gebelik ameliyatlarını izledim.. Allah yardım etsin herkese...Sağlıksız gebelik sağlıklı vücutta durmazmış.. hayırlısı olsun herşeyin...

Bugün Adana'daki doktora gittim. Diğer doktor hiçbişey yapmadan rahmin temizlenmesini bekliyordu. Çok şükür sonunda bu doktor rahim kasıcı bi ilaç verdi kalanların dışarı atılması için. Baya sancı yapabilir korkma dedi. 2-3 ay doğal akışına bırak zaten femaranın etkisi devam eder dedi. 3 ay daha gebelik olmazsa yine yumurta takibine başlayacağız. Mucizeleri biz de yaşarız inşallah 🙏🥰

Bugün Adana'daki doktora gittim. Diğer doktor hiçbişey yapmadan rahmin temizlenmesini bekliyordu. Çok şükür sonunda bu doktor rahim kasıcı bi ilaç verdi kalanların dışarı atılması için. Baya sancı yapabilir korkma dedi. 2-3 ay doğal akışına bırak zaten femaranın etkisi devam eder dedi. 3 ay daha gebelik olmazsa yine yumurta takibine başlayacağız. Mucizeleri biz de yaşarız inşallah 🙏🥰
Hayırlısı olsun inşallahhh

Kuzum valla ben aşırı yoğun günlerdeyim doğru düzgün telefonu elime alamıyorum. Aldığımda bakıyorum birkaç mesajı alıntılarken araya başka işler giriyor sonra bir bakmışım kaç sayfa veya gün geçmiş geri siliyorum artık çok sular geçmiş üstünden diye 🙈 aşırı yoğun geçiyor valla eşim de ben de böyleyiz bu ara, bu ay zaten ovulasyon testi de yapmıyorum doğru düzgün ilişki de olamıyor bu koşturmacada artık olursa olur modundayım 😬 senin az kaldı ama bata nasıl hissediyorsun?
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim youtube gebe kalmak için önerilerdeyim... 😁🌸
Hahahah hadi bakalım her ay ben de okuyorum bir önceki ay okuduklarımdan farklı şeyler de yok halbuki 🤣
Bu sefer fazla ilaç kullanmadan doğal ilerlemiştik. Progesteron fazlalaşınca inceltebiliyormuş. En son kontrolde normalmiş aslında ama şimdi böyle olmuş. Olabiliyor dedi doktor. Hayırlısı diyelim napalım 😊 şubata kaldık 😁
Ayy hayırlısı canım geç olsun güç olmasın bence böyle temkinli ilerlemesi daha iyi daha hayırlısı olur inşallah 🙏
Heh bide bu çıktı şimdi akşam işin yoksa bisiklet çevircez😂😂😂
Hahahah ay hayal edemedim🤣

sonunda faaliyet gösteren bi doktor :super:hadi inşallah hemen devamı gelir gebeliğinin
Kuzum valla ben aşırı yoğun günlerdeyim doğru düzgün telefonu elime alamıyorum. Aldığımda bakıyorum birkaç mesajı alıntılarken araya başka işler giriyor sonra bir bakmışım kaç sayfa veya gün geçmiş geri siliyorum artık çok sular geçmiş üstünden diye 🙈 aşırı yoğun geçiyor valla eşim de ben de böyleyiz bu ara, bu ay zaten ovulasyon testi de yapmıyorum doğru düzgün ilişki de olamıyor bu koşturmacada artık olursa olur modundayım 😬 senin az kaldı ama bata nasıl hissediyorsun?
kolay gelsin tatlımmm :KK36: hiç bi şey hissedemiyorum canım ya umutsuzluk yükleniyor :KK34:

Az önce hep aynı şeyleri okudum internette. Düşükten sonra ilk 3 ayda gebe kalınırsa sağlıklı doğum oranı daha da yüksekmiş. Hadi hayırlısı inşallah 🥰
sonunda faaliyet gösteren bi doktor :super:hadi inşallah hemen devamı gelir gebeliğinin

kolay gelsin tatlımmm :KK36: hiç bi şey hissedemiyorum canım ya umutsuzluk yükleniyor :KK34:

İyi geceler kızlar🙋‍♀️
Hayıta devam👍🏻 9. Gün
Bakalım bi faydası olucak mı😊
İnşallah adet olmazsın ama olursan da deneyimlerini paylaşırmısın adet ağrısına da iyi geldiğini okudum hayıtın. Daha önce ağrın oluyormuydu bilmiyorum ama eğer ağrıya da faydası olursa kullanmayı düşünüyorum bir dahaki aya. Su torbasıyla bitişik yaşıyorum resmen 🙄

Hahahah hadi bakalım her ay ben de okuyorum bir önceki ay okuduklarımdan farklı şeyler de yok halbuki 🤣

Ayy hayırlısı canım geç olsun güç olmasın bence böyle temkinli ilerlemesi daha iyi daha hayırlısı olur inşallah 🙏

Hahahah ay hayal edemedim🤣
Evet. Elimizde dondurulmuş tek embriyo var. Rahim duvarı yeterli kalınlıkta değilse de risk almaya gerek yok gerçekten de.

Çok sağol minseo minseo cim sen atlattın tabi yılsonu yoğunluklarını dimi? Yılbaşlarında da oluyor mu o yoğunluk? Valla aman belirtisiz olsun sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın artık ben bu cümlelerle hayatta kalıyorum 🙈 hiç umutsuz olma tatlım biz ne yaparsak yapalım o istediği zaman gelecek artık ben de rahatım valla bu kafaya gelince bi rahatlık geldi açıkçası 😊
Evet. Elimizde dondurulmuş tek embriyo var. Rahim duvarı yeterli kalınlıkta değilse de risk almaya gerek yok gerçekten de.
Tek olsun bizim olsun canım 😊 pek çok doktor diyor zaten bizim için çok olması önemli değil kaliteli olsun sağlıklı olsun tek embriyo da yeter sonuçta bunları yapmadan yok yere umutlanıp hayal kırıklığı yaşayan ve tedaviye inancı kalmayan birçok insan da var. Bence doktorun doğrusunu iyisini yapıyor inşallah daha iyisi sağlıkla gelecek 😊

Selam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum 😂 işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan 😂😂

Nereyi düşünüyorsun canım ?

Selam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum 😂 işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan 😂😂
Aynı yolları yürüdüm😁😁 kendimi rahat ve özgür hissettiğin dönemde başla en güzeli. Yapmak istediğin her şeyi yap. Zaten hazır olduğunda bangır bangır ben hazırım diyor bedenin 🥰

X