- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Canım 1. Aşılamamda doktor, sperm rahim ağzından geçmeyince rahim ağzın yan duruyor demişti, 3 saniyelik bir düzeltme yapmıştı ama çoook canım yandı.Ayseee1987 senin de böyle bir durum vardı galiba di mi ? doktor gebe kalman ile ilgili bi sorun olacağını söylemiş miydi ?
bi de 90 derece açıyla duvarla alakalı bişy vardı da bilinçaltım red etmiş sanırım görüntüyü suan bellekte yokBi gün ilişkiden sonra bi arkadaşımız eşinin ayaklarından tutup silkelediğini yazmıştı denemedim bakeşim onu da deneyelim diyo
İstanbulda ecomar a iyi diyorlar canımminseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Bende cektrdin geçen ay kuzumminseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Bisiklet çevirme ve silkelenmeBi gün ilişkiden sonra bi arkadaşımız eşinin ayaklarından tutup silkelediğini yazmıştı denemedim bakeşim onu da deneyelim diyo
Burdayım kuzum girip yazışmalarınızı okuyorum ama biliyorsunuz canım sıkkın gergin ve mutsuzum sizi kendim gibi aşağıya çekmek istemediğim için yazmıyorumHanımlar nerelerdesiniz ses verin
@Uzaygemisi35 @GeminiWomanfiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik M minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam Novaa @Dilhansah @Ankara1986 M Masalmina @venushatun28
Ben yaptım bunubi de 90 derece açıyla duvarla alakalı bişy vardı da bilinçaltım red etmiş sanırım görüntüyü suan bellekte yok
Zafere giden yolda her şey mübahtırBisiklet çevirme ve silkelenmecepte. Eşim beni silkelese kemiklerim kırılır.. Ama çocuk olacaksa sıkıntı yok
Canım çok geçmiş olsun ben sana yazdığımı hatırlıyordum yazmamışım kafam çok kötü bu aralar kusuruma bakma Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın sağlıkla tekrardan hamile kalırsın İnşaAllahAyy ne güzelinşallah öyle olur.
Detaylı anlatır mısın 90 derecelık açıyı hatırlıyorumda duvar detayını hatırlamıyorum acaba hatırlamak mı istemiyorumBen yaptım bunuişin ilginç yani yaptığım ay kimyasal gebelik yaşamıştım..
Bole oldukça kendını aşağı daha aşağı çekiyorsun amaaa. Olumsuz düşünmeBurdayım kuzum girip yazışmalarınızı okuyorum ama biliyorsunuz canım sıkkın gergin ve mutsuzum sizi kendim gibi aşağıya çekmek istemediğim için yazmıyorum
2-3 güne aşılama sonucum belli olacak ama tutmadı hissediyorum adet belirtilerim var
ben de ben de. ben taşıncam bi de bu aradaSelam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorumişten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan
aynen canım ama bazı aylar yımurtlama olmayabilir bu doğal. 12 ayda 10 ay yumurtlarmış bir kadın ortalamada. ben de kasım da yumurtlamadım mesela hatta belki bu ay da yumurtlamıyorum. takılma benceKızlar İnternet üzerinden bir doktora sordum yumurta yok vs.erken çatlamış mıdır diye olabilir dedi. 21.günü kandan progesterona baktırabilirsin dedi. 3 ve üzeri çıkarsa çatladı demekmiş??
Bacakları duvara 90 derecelik açıyla dayıyoruz canım. Eğer oysa tabi.. kalçayı da koydum ben.Detaylı anlatır mısın 90 derecelık açıyı hatırlıyorumda duvar detayını hatırlamıyorum acaba hatırlamak mı istemiyorum
Canım canım hafta içleri çok yoğunum giremiyorum pekHanımlar nerelerdesiniz ses verin
@Uzaygemisi35 @GeminiWomanfiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik M minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam Novaa @Dilhansah @Ankara1986 M Masalmina @venushatun28
Bana bugün bunu verdi doktor. Kadıköy Sonomed'i aradım. Regliniz başlayınca arayın, 10-11. gün gibi randevu verelim dedi.minseo yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığım @Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Rica ederim ne demek teşekkür ederim nezaketin içinCanım çok geçmiş olsun ben sana yazdığımı hatırlıyordum yazmamışım kafam çok kötü bu aralar kusuruma bakma Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın sağlıkla tekrardan hamile kalırsın İnşaAllah
Hayırlısı olur inşallah canım sağol.. yumurtladığım aylar çok ağrım oluyor hemde.. bakalım sancımada iyi gelirse hep kullanırım, haber ederimİnşallah adet olmazsın ama olursan da deneyimlerini paylaşırmısın adet ağrısına da iyi geldiğini okudum hayıtın. Daha önce ağrın oluyormuydu bilmiyorum ama eğer ağrıya da faydası olursa kullanmayı düşünüyorum bir dahaki aya. Su torbasıyla bitişik yaşıyorum resmen