Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
hayırlısı kuzum artık vardır bunda da bi hayır inşallah

Kızlar günaydın herkese iyi haftalar. Bu ay çok ümitliyim reglime 11 gün kaldı heyecandan utanmasam şimdi test yapicam yani evdede sadece 1 tane test kaldı surelab kaset test oda gecikmeden göstermiyor. Ayyy bu sayfada birinde görmüştüm iliskiden sonra sırt üstü uzanip bacaklarini kaldirip bisiklet cevirme hareketi yapmış. Bu ay yumurtlama doneminde onu denedim. Ellerimle belimi destekledim iyice kaldirdim kendimi bisiklet çevirdim ne hallere düştük. Bakalım bu ay olacak mı

hadi ümitlerin boşa çıkmasın inşallah test için daha çooook erken en azından bi 3-4 gün kala yap

İlk hamile kaldığımda reglime 9 gün varken canım çılgınlar gibi vişne reçeli istemişti resmen ağzım sulaniyordu ve midem çok fena yanıyordu soda içiyordum. İkincisinde de çilekli süt istiyordum ve normalde hayatimda çilek bile yemem ama artık rüyalarıma giriyordu. İkisi de olumsuz sonuçlandı.
Bu ay herhangi bir sey canim henuz istemiyor daha 11 gün var gerçi. Bakalım
İyiki varsınız kızlar bu pandemide arkadaşlarımla çıkıp görüşemiyorum ama buradan sizinle yazışmak çok iyi geliyor. Bir tür dayanışma

Heh bide bu çıktı şimdi akşam işin yoksa bisiklet çevircez

Günaydın kizlaaar bugün tarlusal bitti regl gelince yumurta takibine başlanacak ilk kez uygulanacak bu işlem ama acikcasi pek umudum yok içimden bi ses tüp bebek ile olacak diyor tabi belki hiç de olmaz kader bu ama

Benim bı tanıdığımin arkadaşı ona anlatmış çocuk olmadığı zaman ilişki sonrası bacaklarımdan tutup sallamisti diye baş aşağı oha dedim buda mi daha neler neler duyacağız acaba

Benim bı tanıdığımin arkadaşı ona anlatmış çocuk olmadığı zaman ilişki sonrası bacaklarımdan tutup sallamisti diye baş aşağı oha dedim buda mi daha neler neler duyacağız acaba
Burda bunun bir benzerini okumuştuk zamanında ay aklıma geldikçe gözümün önüme geliyor resmen töbe töbeeee

Canım normalde adet ortası yumurtam olurdu. Bugun 12.günü hiç görmeyince belkide adetliyken yumurtan vardı çatladı dedi veya hiç olmayacak dedi.
Canm belki erken catlamistir muayeneden önce ki görülmedi? Gerci benim bildigm doktorlar görüyor catlamismi diye. Gecen ay eger catlamadiysa adetle birlikte cstlayip gitmis olabilir

Galiba hasta oluyorum tam emin olmamakla beraber hasta olursam yazıcam buraya

Selam bacılarım, bu ay kendimi hiç tüp bebeğe hazır hissetmedim, saldım gitti. Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlayacağım. Aylardır ertelediğim işleri yapıyorum, Saçlarımı boyattım, lazer epilasyona gittim. Şimdi de pilates yada hamak yogasına mı başlasam diye düşünüyorum işten çıkalı 5 ay oldu, gebelik ümidim de kalmadı yakında botoks olaylarına falan da girerim ben sıkıntıdan

İyi yapmışsın canım valla... keyfine bak en güzeli
benim mod düşük uğrayamıyorum buralara fazla
hepimiz aynıyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…