- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Yaşınızı göremedim ama progesteron her ay değişebilir, o nedenle aşılama için zaten yumurtalarınıza bakılmıştır, eşinizin tahlili de yapıldıysa denenebilir yaniKızlarr bende 1 haftadır femara kullanıyordum, solda ve sağda birer tane 14 mm yumurta varmış bir kaç tane de küçük küçük yumurtacıklar var, cuma günü tekrar gideceğim, bu ay da olmazsa aşılama deneyelim dedi doktor inşallah gerek kalmazbu arada burada okuyorum ama bana hiç insülin direnci progesteron filan bakılmadı herşeye bakmadan aşılama aşamasına geçmek doğru mu sizce
Tüp bebek için mi soruyosun canımNereyi düşünüyorsun canım ?
Canım istanbulda echomar da çektirdim ben, gayet sorunsuz 5 dk lık bir işlemdi, ben çok memnun kaldım. 700 tl idi ekim ayında@iloveme yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığımU Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Aynen canım öyle olacak galibaAynı yolları yürüdümkendimi rahat ve özgür hissettiğin dönemde başla en güzeli. Yapmak istediğin her şeyi yap. Zaten hazır olduğunda bangır bangır ben hazırım diyor bedenin
Aynen canım, ben de tartıya baktım da bir kilo daha almışım, kıyafetler olmuyo artıkben de ben de. ben taşıncam bi de bu aradakilo aldım onu vermeye çalışıyorum resmen beden attım
Ya benim duvar tarafında başlık var yatagn yere inmem lazmBacakları duvara 90 derecelik açıyla dayıyoruz canım. Eğer oysa tabi.. kalçayı da koydum ben.
pembeli benim 90 derece dediğim.. Ama diğer kızların yaptığından yapıp sonra yorulunca pembeliye geçmiştim...yok ya her pozisyonu denedim bunu da sonradan bir daha yaptım yine olmadı. Olacaksa ilişkiden sonra zıplasak koşsak yine olacak gibi ama inşallah vesile olur. Eki Görüntüle 2758945
Ahahaha kocan bacaklarından tutup havaya kaldırıp indirsinYa benim duvar tarafında başlık var yatagn yere inmem lazm
İnşallahAhahaha kocan bacaklarından tutup havaya kaldırıp indirsinhem 2 pozisyonu da denemiş olursun. Silkelenme ve 90 derece... Şaka bir yana inşallah bunlara gerek kalmadan hamile kalırız.
Kadikoy sonomed fiyat verdi mi telefonda? Pahali yapiyor islemleriz
Bana bugün bunu verdi doktor. Kadıköy Sonomed'i aradım. Regliniz başlayınca arayın, 10-11. gün gibi randevu verelim dedi.
Bat 21 ocakKızlar bilgi rica ediyorum
@Takitoki canım sen de soru-cevap yapar mısın müsait olduğunda
@Bismilhayrun 05.01.2021 5 AY @Zeymuss0103 07.01.2021 9 AY @Bayankirpik17 08.01.2021 12 AY ipek_annesi 09.01.2021 25 AY Sevgicik 09.01.2021 13 AY @Dehsetul Vahset 09.01.2021 4 AY @Sinoplu17 10.01.2021 12 AY @Aleyna0825 10.01.2021 10 AY @Kivircikkhatun 11.01.2021 4 AY
Napalım kısmet bu ayda çok istemiştim demek yumurta olmayacak dediğin gibi.. 16.günü yine gitcem çağırdı ama o zamana kadar da yumurta olur mu bilmiyorum.aynen canım ama bazı aylar yımurtlama olmayabilir bu doğal. 12 ayda 10 ay yumurtlarmış bir kadın ortalamada. ben de kasım da yumurtlamadım mesela hatta belki bu ay da yumurtlamıyorum. takılma bence
Yanlış olmasın ama galiba 800 dediler.Kadikoy sonomed fiyat verdi mi telefonda? Pahali yapiyor islemleriBanada uzak degil gitmistim farkli bir islem icin genel anlamda islem ucretleri yuksek..
Canım ben Bursa'da çektirdim geçen ay medicanada. Anestezi almadım canım da yanmadı ama tüpler kapalıysa baya ağrılı olabiliyormuş sanırım doktorun elinin hafifliğine kullandıkları aletlere ve kişinin durumuna bağlı değişiyor bence bu acı durumu. Şişli echomar diye bir yeri çok duydum forumda hep orayı tavsiye ediyorlar çoğunluk çok memnun oradan oraya bir bak istersen@iloveme yeni bat 9 Şubat, ben rahim filmi çekilcem bu ay, başka çektiren var mı önerilere açığımU Uzaygemisi35 sanki sen çektirmiştin yakın zamanda ? İstanbulda öneriniz var mıdır ?
Anladım canım cunku bizde bir rontgene 200 kusur vermistik ondan dolayi diger islemler dahada pahalidir diye dusundumYanlış olmasın ama galiba 800 dediler.
Hmm ben de hiç bilmiyorum açıkçası. Bugün ilk defa söyledi doktor. Daha önce de hiç fiyat araştırması yapmamıştım. Hala da iyi mi değil mi bilmiyorumAnladım canım cunku bizde bir rontgene 200 kusur vermistik ondan dolayi diger islemler dahada pahalidir diye dusundum
Canım ben Bursa'da çektirdim geçen ay medicanada. Anestezi almadım canım da yanmadı ama tüpler kapalıysa baya ağrılı olabiliyormuş sanırım doktorun elinin hafifliğine kullandıkları aletlere ve kişinin durumuna bağlı değişiyor bence bu acı durumu. Şişli echomar diye bir yeri çok duydum forumda hep orayı tavsiye ediyorlar çoğunluk çok memnun oradan oraya bir bak istersenhadi güzel haberler gelsin inşallah
Canım istanbulda echomar da çektirdim ben, gayet sorunsuz 5 dk lık bir işlemdi, ben çok memnun kaldım. 700 tl idi ekim ayında
Tüp bebek için mi soruyosun canım
z
Bana bugün bunu verdi doktor. Kadıköy Sonomed'i aradım. Regliniz başlayınca arayın, 10-11. gün gibi randevu verelim dedi.
Bende cektrdin geçen ay kuzum