- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Kırmızı oda mıAy ben bu diziye nerden bulaştım. Her cuma salya sümük oluyorum
Evet yaaKırmızı oda mı
Ah bıraksalardı o kadını güzelce dövselerdi yaaa:)Evet yaa
Hakediyor di mi.. Parmak kadar çocukAh bıraksalardı o kadını güzelce dövselerdi yaaa:)
Hakediyor di mi.. Parmak kadar çocuk
Ebeveynler sürekli iş sürekli iş.. Bakıcı için elimiz ayağımız diyo. Bakmayacaksan doğurma yaaHemen anladım zaten kesin bakıcı dedim hayır yani nasıl anlamazlar yada morluğu görmezler gerçekte varsa tabi. Ay sinir oldum yaaa
Bnm ruhum daralıyo diye izlemeyi bıraktım vallaEvet yaa
Kuzum var ya insan haline şükrediyor her bölümdeBnm ruhum daralıyo diye izlemeyi bıraktım valla
Ebeveynler sürekli iş sürekli iş.. Bakıcı için elimiz ayağımız diyo. Bakmayacaksan doğurma yaa
Evet ya. Her şeyini bakıcısı yapıyormuş. Banyosu yaptırıp giydirmesi yemeğini herşeyi o yapıyorsa ee sana ne kaldı. Senin yerine o doğursaydı ozaman zahmet etmeseydi. İzlemiyordum ben bu diziyi bugün izleyeyim dedim karşıma çıkana bak bebiş için kendimizi paralarken
EĞER Çok koyu olmazsa anlaşılacak ne olduğu canım bakalım yarın ne olacak merakla bekliyorum,canım testlerinde pko gibi dalgalanlamalar yok ki gayet iyii bence .az çok her zaman çıkıyor çizgi zaten
Canım belki de öyledir.. Kendi kendini üzme hiç boş yere.. Biz kadınlar yapı olarak çok takıyoruz bazı şeyleri. Eşim bile dedi bugün farkında olmadığımı mı düşünüyorsun. Ben hissediyorum her şeyi taktığını diyo. Böyle takarsan zaten olmaz falan. Evet ben de bilmiyorum ama beceremiyorum. İnşallah bu ay biraz daha sakin kalabilirim.benim fsh 5-6 arasinda cikiyor, normal diyip yolluyorlar son 3-4 aydir farkli 3-4 doktor da ayni tavirdalardi galiba ozele gtmk lazim
Kuzum doktorlar görüntüsünden falan anlıyor sanırım ben de okuduklarım dan biliyorum aslında yaşadığım için değilyumurtanin kalitesini olcen bisi var mi acaba canim ne cok tecrubeli ve bilgilisin sen biliosundur bi yolunu kesin ☺
Kuzum ilk kez duydum ya böyle bişi rahim filminde tüp dışında rahime de bakmıyorlar mı ki bence görülmesi lazımdıMalesef canım görmemişler, rahim ağzı hafif yan dönmüş dedi, spermleri içine alamayacak kadar yanacaba bu durum rahim filminde gözükmüyor Mu?
Evet gerçekten bende anlayamıyorum en çokta o yüzden yapmak istemedim şu inovitadan alamadım bir türlü ona iyi diyor herkes, internette de satılıyor ordan alıp memnun kalan var mıı acabaCanım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim :) ben kaset testleri çok yorumlayamıyorum çizginin yarısı silik yarısı koyu gibi pik mi değil mi tam anlayamıyorum
Alişan da oğlunun bakıcısına oğlunun doğumgünün de tektaş hediye almışEvet ya. Her şeyini bakıcısı yapıyormuş. Banyosu yaptırıp giydirmesi yemeğini herşeyi o yapıyorsa ee sana ne kaldı. Senin yerine o doğursaydı ozaman zahmet etmeseydi. İzlemiyordum ben bu diziyi bugün izleyeyim dedim karşıma çıkana bak bebiş için kendimizi paralarken
Ben ovulasyontakiplisayfa dan aldım en son canım netteki aynı marka ise aynısıdırEvet gerçekten bende anlayamıyorum en çokta o yüzden yapmak istemedim şu inovitadan alamadım bir türlü ona iyi diyor herkes, internette de satılıyor ordan alıp memnun kalan var mıı acaba
Orası öylede yürek dayanmıyorKuzum var ya insan haline şükrediyor her bölümde
Malesef canım görmemişler, rahim ağzı hafif yan dönmüş dedi, spermleri içine alamayacak kadar yanacaba bu durum rahim filminde gözükmüyor Mu?