Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu ay kimsede heycan yok gibi geçen sefer herkes kıpır kıpırdı..
Allah hayırlara çıkarsın
covid, idrar yolu iltihabı, antibiyotikler benim bu ayı imkansız kılmasına yetmezmiş gibi normalde 13.gün olan yumurtlamama güvenip tüm çalışmaları bitirip öylesine 3 gün ara ile yaptığım ovulasyon testleri pikti..19.gün hala lh tavandı

Yanisi bu ay umutsuz vakayım ama şurada biri beta hcg çift çizgi atsın da mutlu olayım diye sabah akşam bakıyorum T Takitoki hariç güzel şeyler olmadı ilk hafta.. İnşallah 2.hafta kırılım yaşayacağız

Size mutlu haber vermek için çok çalışıyorum arkadaşlar

İnşallah canım.. aslında çok nadir kadının yumurtlama günü sabit diye biliyorum.. benim mesela sürekli değişiyo hiç sabit değil.. genelde geç yumurtluyorum o yüzden ovülasyon yapıyorum hergün.. gerçi yapmasam bile artık akıntımdan anlarım ama o pik görüntüsü mutluluk veriyo nedense

Ah kuzum olacak olacak inan bana hemde cok yakinda insallah Allahin iziniyle

Rica ederim.Benim kimyasalda açık kırmızı oluyor pembemsi.normalde çamur gibi olurdu.herkesin vücudu farklı işte.moral bozmayalım bozsak da hemen toparlanalım kısacık dünya üzülmeye strese değmez.inşallah isteyen tüm arkadaşların sağlıklı hayırlı bir gebeliği olur

Canm sagliksiz bir gebelik iste vücut atiyor o gebeligi. Yani kimyasal veya düsük oluyor. Tutunursa zazen tutunur. Ha tutunmasina engel bir sey var ise ona göre yazdirabicegin hap veya ilac var. Onlari kullanabilirsin

Sağol canım iyiyim ben de çok şükür, bu ay 2. Klomen+ovitrelle tedavisine başladım bat ı bekliyorum işte şubata kadar olmazsa gebelik rahim filmi çekileceğim şubat ayında
Insallah bat gelmez onun yerine senden hayirli haber gelir Rabbim en kisa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…