Amin canım yaa çok sağolKızlar haftaiçi pek fırsatım olmuyor giremiyorum @aybukee34 R Random3 geçmiş olsun kızlar çok üzüldümallah en hayırlı vakitte doldursun kucaklarımızı inşallah
Canm gelisme varmi? Geldimi adetinCanım kan verdim dün ve 0 çıktı maalesef ama hala regl olmadım.. stressden sanırsam olmadım
covid, idrar yolu iltihabı, antibiyotikler benim bu ayı imkansız kılmasına yetmezmiş gibi normalde 13.gün olan yumurtlamama güvenip tüm çalışmaları bitirip öylesine 3 gün ara ile yaptığım ovulasyon testleri pikti..19.gün hala lh tavandıBu ay kimsede heycan yok gibigeçen sefer herkes kıpır kıpırdı..
Allah hayırlara çıkarsın
Size mutlu haber vermek için çok çalışıyorum arkadaşlarcovid, idrar yolu iltihabı, antibiyotikler benim bu ayı imkansız kılmasına yetmezmiş gibi normalde 13.gün olan yumurtlamama güvenip tüm çalışmaları bitirip öylesine 3 gün ara ile yaptığım ovulasyon testleri pikti..19.gün hala lh tavandı
Yanisi bu ay umutsuz vakayım ama şurada biri beta hcg çift çizgi atsın da mutlu olayım diye sabah akşam bakıyorumT Takitoki hariç güzel şeyler olmadı ilk hafta.. İnşallah 2.hafta kırılım yaşayacağız
İnşallah canım.. aslında çok nadir kadının yumurtlama günü sabit diye biliyorum.. benim mesela sürekli değişiyo hiç sabit değil.. genelde geç yumurtluyorum o yüzden ovülasyon yapıyorum hergün.. gerçi yapmasam bile artık akıntımdan anlarım ama o pik görüntüsü mutluluk veriyo nedensecovid, idrar yolu iltihabı, antibiyotikler benim bu ayı imkansız kılmasına yetmezmiş gibi normalde 13.gün olan yumurtlamama güvenip tüm çalışmaları bitirip öylesine 3 gün ara ile yaptığım ovulasyon testleri pikti..19.gün hala lh tavandı
Yanisi bu ay umutsuz vakayım ama şurada biri beta hcg çift çizgi atsın da mutlu olayım diye sabah akşam bakıyorumT Takitoki hariç güzel şeyler olmadı ilk hafta.. İnşallah 2.hafta kırılım yaşayacağız
Çalışmadan çıktın galibaSize mutlu haber vermek için çok çalışıyorum arkadaşlar
Aynen ymurtlama haftasına giriyorum mecburHep aynı bacımdüzenli ilişki şart napalım
Hadi bakalım güzel haberler vermek nasip olsun inşallahAynen ymurtlama haftasına giriyorum mecbur
Ah kuzum olacak olacak inan bana hemde cok yakinda insallah Allahin iziniylecovid, idrar yolu iltihabı, antibiyotikler benim bu ayı imkansız kılmasına yetmezmiş gibi normalde 13.gün olan yumurtlamama güvenip tüm çalışmaları bitirip öylesine 3 gün ara ile yaptığım ovulasyon testleri pikti..19.gün hala lh tavandı
Rabbim inşallah emeklerinin meyvesini verecekSize mutlu haber vermek için çok çalışıyorum arkadaşlar
Valla ben üzülmekten yoruldum resmenBu ay kimsede heycan yok gibigeçen sefer herkes kıpır kıpırdı..
Allah hayırlara çıkarsın
Rica ederim.Benim kimyasalda açık kırmızı oluyor pembemsi.normalde çamur gibi olurdu.herkesin vücudu farklı işte.moral bozmayalım bozsak da hemen toparlanalım kısacık dünya üzülmeye strese değmez.inşallah isteyen tüm arkadaşların sağlıklı hayırlı bir gebeliği olurCanim tecrübeni paylastigin için çok teşekkür ederim. Acaba neden bunu yaşayıp duruyoruz anlamadm gerçekten. Kimyasal gebelik geçirdiğimde reglim simsiyah çamur gibi oluyor hep moralim bozuluyor. İnşallah bu ay saglikli bir gebelik olur
Aminn inşallah hepimizinnRabbim inşallah emeklerinin meyvesini verecek
Hayir ümitsizlesme yok. Olacak inan bana hemde en kisa zamanda hepinizede nasip etsin AllahimValla ben üzülmekten yoruldum resmenOlmuyo zaten akışına bıraktım gitti hayırlısı olsun inşallah
Canm sagliksiz bir gebelik iste vücut atiyor o gebeligi. Yani kimyasal veya düsük oluyor. Tutunursa zazen tutunur. Ha tutunmasina engel bir sey var ise ona göre yazdirabicegin hap veya ilac var. Onlari kullanabilirsinKızlar çok önemli bir şey sormak istiyorum.
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum acaba bu ay reglimin gecikmesini beklemeden hastaneye gitsem ve direk kanamam olmadan progestan kullansam bebisin tutunmasini kolaylastirir mi
Saglikla al kucagina yavrunuBu arada selam @iloveme beni hatırlamışsındırİlk gebeliğimde düşük yapmıştım, tekrar geldim çok şükür
Insallah bat gelmez onun yerine senden hayirli haber gelir Rabbim en kisa zamanda nasip etsinSağol canım iyiyim ben de çok şükür, bu ay 2. Klomen+ovitrelle tedavisine başladım bat ı bekliyorum işteşubata kadar olmazsa gebelik rahim filmi çekileceğim şubat ayında