Daha cok erken belirti icin canm piskolojiktir.Reglime 9 gün var ama hiç gecmeyen sol kasık ağrısi ve sol meme ağrısı var.vajinada sürekli ıslaklık hissediyorum ama tuvalate gidiyorum bişey yok. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cok erken belirti icin canm piskolojiktir.Reglime 9 gün var ama hiç gecmeyen sol kasık ağrısi ve sol meme ağrısı var.vajinada sürekli ıslaklık hissediyorum ama tuvalate gidiyorum bişey yok. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Canm ben gebelik testi yaptim yurtdisindayim burda kan aldirip baktiramiyorsun randevum bile ayin sonuna ondan önce birsey görünmez dedi doktor. Sende yapsana test veya kan ver?AYY COK SEVINDIM YA DARISI BASIMA BENDE OLMADIM HALA DA INSALLAH BENDE HAMISIMDIR CANIM KAN TESTIMI VERDIN YOKSA ERKEN GEBELIK TESTI FALAN MI YAPTIN :)
Cok sagol canm benm darisi en kisa zamanda hepinize olsun insallahcanmmm hayırlıı olsunnnn
Canm nasil oldun iyimisin?Amin canım yaa çok sağol hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Ben inaniyorum bu ay hamis haberleri pes pese gelecek insallahBu ay kimsede heycan yok gibi geçen sefer herkes kıpır kıpırdı..
Allah hayırlara çıkarsın
Sağol canım inşallah ama ben umutsuz vakayımInsallah bat gelmez onun yerine senden hayirli haber gelir Rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Dimi.. sanki bende öyleyim yaValla ben üzülmekten yoruldum resmen Olmuyo zaten akışına bıraktım gitti hayırlısı olsun inşallah
İnşallah inşallahBen inaniyorum bu ay hamis haberleri pes pese gelecek insallah
Amin inşallahhCok sagol canm benm darisi en kisa zamanda hepinize olsun insallah
İyiyim canım yaa kanama devam ediyor işte. Kontrole gittim dün 5 gün daha devam ederse mutlaka haber ver dedi hala koca pıhtılar varmış rahimde. Israrla kimyasal diyen adam her kontrolde kürtaja gerek var mı diye bakıyor. Kimyasalda kürtaj mı olur Allah aşkına kendiyle çelişiyor belli işte düşük olduğu.Canm nasil oldun iyimisin?
Amin inşAllah canım hep beraber inşAllahSaglikla al kucagina yavrunu
Hayir kimyasal olsaydi bi zamani bulmazdi seninki resmen düsük...insallah hepsi kendiliginden yok olur kürtaja gerek kalmaz kuzum...İyiyim canım yaa kanama devam ediyor işte. Kontrole gittim dün 5 gün daha devam ederse mutlaka haber ver dedi hala koca pıhtılar varmış rahimde. Israrla kimyasal diyen adam her kontrolde kürtaja gerek var mı diye bakıyor. Kimyasalda kürtaj mı olur Allah aşkına kendiyle çelişiyor belli işte düşük olduğu.
Pazartesi Adana'daki doktoruma gideceğim. Bakalım test falan isteyecek mi ne dicek?
Anladım canım bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı insallhCanm ben gebelik testi yaptim yurtdisindayim burda kan aldirip baktiramiyorsun randevum bile ayin sonuna ondan önce birsey görünmez dedi doktor. Sende yapsana test veya kan ver?
En umutsuz vaka benim bu topikte kimselere vermemSağol canım inşallah ama ben umutsuz vakayım
Yeni test sonucunu aldık toplam 9 milyoncuk spermimiz olmuş hiç tartışmayalım benim o
ne dedi peki doktorunuz canım ?Yeni test sonucunu aldık toplam 9 milyoncuk spermimiz olmuş hiç tartışmayalım benim o
Yüzyüze görüşmeye daha gidemedik hafta içi gidicez.Hastanede çalışan kuzenimiz göstermiş biraz ilerleme var gelsinler başka takviye ilaç yazayım tüp bebek olursa kalitesi iyi olsun demişne dedi peki doktorunuz canım ?
Kesinlikle evet kuzum. Umarım gerek kalmazHayir kimyasal olsaydi bi zamani bulmazdi seninki resmen düsük...insallah hepsi kendiliginden yok olur kürtaja gerek kalmaz kuzum...