Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hayir canim testlerim positif hamileyim randevum 2 hafta sonra doktor erken cagirmadi birsey görünmez diye testlerim silikti en basta bata 6 gün kala simdi cok koyu
AYY COK SEVINDIM YA DARISI BASIMA BENDE OLMADIM HALA DA INSALLAH BENDE HAMISIMDIR CANIM KAN TESTIMI VERDIN YOKSA ERKEN GEBELIK TESTI FALAN MI YAPTIN :)

Sohrab canım seni etiketlemiştim banlıydın görmedin heralde ne oldu bu pıhtılaşma olayı doktor ile görüştün mü herhangi bi ilaç vs. Verdi mi?

Sohrab canım seni etiketlemiştim banlıydın görmedin heralde ne oldu bu pıhtılaşma olayı doktor ile görüştün mü herhangi bi ilaç vs. Verdi mi?
görmedim cnm ,bugun genetıkte randevumuz vardı ,eşimin işlerinden dolayı haftaya gitmek zorunda kaldık,kromozom testı de verdık acıl dıye belkibi ihtimal onun da sonucu cıkar..cok ttehlıkelı olamamkla bırıkte pıhtılasma sorunu varmıs ,dusuk yaptıgım ıcın zaten ılacc kullandırcakmıs

iyi bari canım en azından riskli seviyede değilmiş takviye ilaçlarla yoluna girer inşallah

kızlar bıse sorcam ben reglının 3, gunu doktora gıttım alttan muane oldum testte ploraktın yuksek cıktı dostınex verdı. ama yumurtalıklarım da felan bı sıkıntı olsa gorurdu dımı?? eşinde sonuclarnı getırsın dedı. bıkaac gun snra esım goturdu onda bse yoktu. bnım ıcın reglının ucuncu gunu gelsin ona gore tedavi yaparız dems heralde klomen felan . ama bu gıttıgımde bı sıkntı olsa gorurdu dımı yanı bosu bosuna esımın sonuclarnı beklemezdı. bıtek dostinex verdi

Selam kizlar bayagidir ugramadim buralara bi hamilelik gordum yurekten tebrikleresimde sorun cikinca onla ugrasmalar arastirmalar falan bu ay ovu testi kullanmadim oluruna bıraktım gecen ay testimde prolaktin 1.5 di dostineks kullandim kizlar adetim bitince goguslerim agrimaya basladi direk kasiklarim falan erkenmi yumurtladim ya da erkenmi catladi kucukken bilmiyorum sonra gogus agrilarim bitti bosaldı içi normalmi sizce bu prolaktinim asırımı düştü acaba kullanip tecrubeli olanlar varmı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…