baskent hastanesı hulusi bülent zeyneloğluMerhabalar. Ankara'da hangi doktora devam ediyorsunuz ??
AYY COK SEVINDIM YA DARISI BASIMA BENDE OLMADIM HALA DA INSALLAH BENDE HAMISIMDIR CANIM KAN TESTIMI VERDIN YOKSA ERKEN GEBELIK TESTI FALAN MI YAPTIN :)Hayir canim testlerim positif hamileyimrandevum 2 hafta sonra doktor erken cagirmadi birsey görünmez diye testlerim silikti en basta bata 6 gün kala simdi cok koyu
Benimde kafamdaki doktorrbaskent hastanesı hulusi bülent zeyneloğlu
görmedim cnm ,bugun genetıkte randevumuz vardı ,eşimin işlerinden dolayı haftaya gitmek zorunda kaldık,kromozom testı de verdık acıl dıye belkibi ihtimal onun da sonucu cıkar..cok ttehlıkelı olamamkla bırıkte pıhtılasma sorunu varmıs ,dusuk yaptıgım ıcın zaten ılacc kullandırcakmısSohrab canım seni etiketlemiştim banlıydın görmedin heralde ne oldu bu pıhtılaşma olayı doktor ile görüştün mü herhangi bi ilaç vs. Verdi mi?
tabıkıBenimde kafamdaki doktorrÇok sevindim bikac soru sorabilir miyim müsaitseniz ?
iyi bari canım en azından riskli seviyede değilmiş takviye ilaçlarla yoluna girer inşallahgörmedim cnm ,bugun genetıkte randevumuz vardı ,eşimin işlerinden dolayı haftaya gitmek zorunda kaldık,kromozom testı de verdık acıl dıye belkibi ihtimal onun da sonucu cıkar..cok ttehlıkelı olamamkla bırıkte pıhtılasma sorunu varmıs ,dusuk yaptıgım ıcın zaten ılacc kullandırcakmıs
İnsallah canmiyi bari canım en azından riskli seviyede değilmiş takviye ilaçlarla yoluna girer inşallah
İNAN COK SEVINDIM KAN TESTIMI YOKSA ERKEN GEBELIK TESTINDE CIKTI CANIM :)Hayir canim testlerim positif hamileyimrandevum 2 hafta sonra doktor erken cagirmadi birsey görünmez diye testlerim silikti en basta bata 6 gün kala simd
canmmm hayırlıı olsunnnnHayir canim testlerim positif hamileyimrandevum 2 hafta sonra doktor erken cagirmadi birsey görünmez diye testlerim silikti en basta bata 6 gün kala simdi cok koyu
Ben de bat beklemece canım bu ay da klomen+ovitrelle kullandımİnsallah canmsen neler yaptın
İnsallahh bu sefer tutunmusturBen de bat beklemece canım bu ay da klomen+ovitrelle kullandım
Ironikmiydi anlamadimHahaha yoo yayı tahmin ediyordum
Ama öylesiniz abiAdımız çıkmış 9 a inmez 8 e
Sz bize kurban olun beeeAma öylesiniz abi
Benimde yukselenim ikizlermi acaba
ya allah aşkına benım burcum balık yükselenim ikizlerAma öylesiniz abi
Benimde yukselenim ikizlermi acaba
Buralardayım canım arada girip bakıyorum sessiz takipteyim, 1-2 aya tüp yaptıracağım kendime verdiğim sürenin dolmasını bekliyorum, muayenelerde bir sıkıntı yok şükür.Sen nasılsın, inşallah bu ay tutmuşturmelinda- canım nerelerdesin napıyosun?