Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok sevindim canım umarım en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın ve bu bekleyiş son bulur sağol canım ben de iyiyim klomene başladım 2. Ayım ben de 12 ay dolsun diye bekliyorum şubat ayında rahim filmi çekileceğim gebelik olmazsa

minseo ben bu ay rahim filmi çektireceğim inşallah , herhangi bir takip yapmayacağım ne uygulama ne de ovulasyon.Kafamı çok takıyorum çoğumuz gibi.Sonrası büyük bir hüsran Bu ay , ayda bir kez de olsa birliktelik akışına bırakıyorum herşeyi. Diğer ay için ya aşılama yada tekrar yumurtlama tedavisi doktoruma sorucam.İnşallah hepimiz için güzel haberler yakındır

İnşallah canım en güzeli. Umarım çok güzel haberler alırsın

Ama İnşallah gerek kalmaz Ben de aşılamayı belki bir sorarım, belki tüpten önce deneyelim derse 1 ay da onu deneyebilirim, ama tutma oranı daha düşük diye korkuyorum.Adet olunca bir gel dedi, gidince konuşacağım.Keşke olmasak tabi

İnşallah kuzum ya keşke gerek kalmasa tüpten önce doktorlar bi aşılamayı denemek istiyorlar, tercih senin tabi canım olasılık düşük olduğu için insan biraz negatif yaklaşıyor aşılamaya ama aşılama ile de gebe kalan çok var nasip biraz sanırım

Kızlar YouTube da birgebeningünlügü yumurtlama-kaliteli yumurta masajı diye video paylaşmış gördünüz mü.. bende dün izledim yapmaya başladım belki bi faydası olur

Klomen uyku yaparmı sürekli uykum geliyor ruh gibi geziyor ortalıkta

Onun illa ki sizin bilmediğiniz başka bi sebebi vardır

Kızlar YouTube da birgebeningünlügü yumurtlama-kaliteli yumurta masajı diye video paylaşmış gördünüz mü.. bende dün izledim yapmaya başladım belki bi faydası olur
Görmedim canım bakayım ben de

Bende apandisit ameliyatı oldum 3 hafta önce denicem bu ay ince sızı var ameliyat yerimde korktum yorumlardan sonra ya olmazsa bu acı niye var biri bişey desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…