- 29 Haziran 2012
- 2.260
- 2.179
Çok sevindim canım umarım en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın ve bu bekleyiş son bulurBuralardayım canım arada girip bakıyorum sessiz takipteyim, 1-2 aya tüp yaptıracağım kendime verdiğim sürenin dolmasını bekliyorum, muayenelerde bir sıkıntı yok şükür.Sen nasılsın, inşallah bu ay tutmuştur
İnşallah canım en güzeli. Umarım çok güzel haberler alırsınminseo ben bu ay rahim filmi çektireceğim inşallah , herhangi bir takip yapmayacağım ne uygulama ne de ovulasyon.Kafamı çok takıyorum çoğumuz gibi.Sonrası büyük bir hüsran Bu ay , ayda bir kez de olsa birliktelik akışına bırakıyorum herşeyi. Diğer ay için ya aşılama yada tekrar yumurtlama tedavisi doktoruma sorucam.İnşallah hepimiz için güzel haberler yakındır
Ama İnşallah gerek kalmazÇok sevindim canım umarım en kısa sürede güzel sonuçlar alırsın ve bu bekleyiş son bulursağol canım ben de iyiyim klomene başladım 2. Ayım ben de 12 ay dolsun diye bekliyorum şubat ayında rahim filmi çekileceğim gebelik olmazsa
İnşallah kuzum ya keşke gerek kalmasaAma İnşallah gerek kalmazBen de aşılamayı belki bir sorarım, belki tüpten önce deneyelim derse 1 ay da onu deneyebilirim, ama tutma oranı daha düşük diye korkuyorum.Adet olunca bir gel dedi, gidince konuşacağım.Keşke olmasak tabi
Sende duygusal anlar tavan oluyo demi, zor vallaya allah aşkına benım burcum balık yükselenim ikizlerdüşünebılıyormusun ıkı burcu yan yana ruh halını
Oluruz be, bi oylesiniz bi boylesiniz ama cok tatlisiniz yaSz bize kurban olun beee
Onun illa ki sizin bilmediğiniz başka bi sebebi vardırOluruz be, bi oylesiniz bi boylesiniz ama cok tatlisiniz ya
Cok sevdigim ikizler bi arkadasim var, triplerin ustasidir kendisi. Bi kere gezmeye giderken arabada yine onu bekliyoruz, hazirlaniyo ve gec kaldi. Ve hem kendi gec kaldi hem bize trip atmayi basarmisti
Görmedim canım bakayım ben deKızlar YouTube da birgebeningünlügü yumurtlama-kaliteli yumurta masajı diye video paylaşmış gördünüz mü.. bende dün izledim yapmaya başladım belki bi faydası olur
Kız öyle deme valla bazen oluyor ben korunurken hamile kaldımay en gıcık olduğum '' korunuyorduk biz yaaa nasıl oldu anlamadımcılar ''
İnşallah canım en güzeli. Umarım çok güzel haberler alırsın
Nasıl korunuyordunuz pekiKız öyle deme valla bazen oluyor ben korunurken hamile kaldımtabi kimyasal oldu bak şimdi de 1 senedir olmuyor nasip işte
Yok kiz iki dakka suruyo sonra geri normale dönuyo hep ayniOnun illa ki sizin bilmediğiniz başka bi sebebi vardır
Vallahi sorma yaSende duygusal anlar tavan oluyo demi, zor valla
Prezervatif ileNasıl korunuyordunuz peki