Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcun ne tahmin ettiğim burç muBir cok pozitifim bi yerlerde bi gunum bi gunumu tutmuyo
Hormonlar beni cok etkikiyo ya, regl oncesi moralim hep bozuk olur, regl olduktan sonra gecer
tamam canım şimdi eşrefpaşa hastahanesinden randevu almaya çalışıyorum 2:30 da başlıyor yakalamam lazım sürekli girip çıkıyorum inşallah düzelir 1 ayda sonuç alınırmı acaba ?Etkiler tabi canım senin anormal seviyelerdeydi direk yumurtlamayı bozuyor. Tsh ilaç ile düzelen bir değer sadece iyi takipte olman lazım üzerine düşerek
Tedaviye başladığım için devam etmedim canım
Alırsın canım doğru doz ve takiple düzene girertamam canım şimdi eşrefpaşa hastahanesinden randevu almaya çalışıyorum 2:30 da başlıyor yakalamam lazım sürekli girip çıkıyorum inşallah düzelir 1 ayda sonuç alınırmı acaba ?
2 tane hastane var zaten kuzum biri devlet gibi içerde 3-4 hasta bekliyor odada şaka gibi.Tarsus çok büyük bi ilçe aslında iyi doktora denk gelemediysen bilemem ama..mersıne gidersen saffet hocaya git ama
Ben adet bekliyorum guncel bat 21 ocakKızlar tarih vermeyenler durum güncellemesi yapalım
Hmyr06 26.12.2020 2 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Huysuzzz 29.12.2020 11 AY @deniz_busra 30.12.2020 36 AY @evrem92 30.12.2020 10 AY @mell_in_shell 30.12.2020 8 AY @karadenizkizi1982 01.01.2021 30 AY @Citemik 01.01.2021 8 AY @NaaNaa 01.01.2021 31 AY @fiona13 01.01.2021 25 AY @Zuzum67 01.01.2021 49 AY @Duhanin annesi 03.01.2021 6 AY @lorenaece 03.01.2021 4 AY @Duygulinda 03.01.2021 48 AY
bende de aynısı var ama sağ sol karışık çok hafif sızılarım oluyor, 19 ocakda regl olmuştum 30 aralıktan bu yana bu sızılar var. bende ıslaklık hissediyorum baya baya çok ama wcye gittiğimde hiç birşey olmuyor, kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama tuhaf bir durum.Reglime 9 gün var ama hiç gecmeyen sol kasık ağrısi ve sol meme ağrısı var.vajinada sürekli ıslaklık hissediyorum ama tuvalate gidiyorum bişey yok. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
benim bat büyük ihtimalle 16 ocakBen adet bekliyorum guncel bat 21 ocak
Benim bat 17 ocak aslında daha erken. Doktora gittiğimde yumurta da göremedi ama evdeki ovulasyon testlerinde ben çok net gördüm hatta akıntım falan oldu baya. Salı günü gidip progesteron baktircam. İnşallah ikimizde de gebelik vardırbende de aynısı var ama sağ sol karışık çok hafif sızılarım oluyor, 19 ocakda regl olmuştum 30 aralıktan bu yana bu sızılar var. bende ıslaklık hissediyorum baya baya çok ama wcye gittiğimde hiç birşey olmuyor, kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama tuhaf bir durum.
Belki ara ara bu belirtiler vardı ama bekar olduğumuzdan anlamıyorduk, acaba kendimiz psikolik çok fazla belirti mi çıkartıyoruz anlamadım. İnşallah Alah'ın izniyle evlat isteyen herkesin evladı olur, 2021 yılı uğurlu gelir inşallahBenim bat 17 ocak aslında daha erken. Doktora gittiğimde yumurta da göremedi ama evdeki ovulasyon testlerinde ben çok net gördüm hatta akıntım falan oldu baya. Salı günü gidip progesteron baktircam. İnşallah ikimizde de gebelik vardır
Hahaha yoo yayı tahmin ediyordum
Biz 4 aydır deniyoruz. Her ay aynı belirtiler ama sonuç yok. Zamanını bekliyor demek ki. Dediğiniz gibi inşallah bu yıl bizlerde anne oluruzBelki ara ara bu belirtiler vardı ama bekar olduğumuzdan anlamıyorduk, acaba kendimiz psikolik çok fazla belirti mi çıkartıyoruz anlamadım. İnşallah Alah'ın izniyle evlat isteyen herkesin evladı olur, 2021 yılı uğurlu gelir inşallah
CANIM OLDUNMU ADET MERAK ETTIM:) İNŞALLAH OLMAMISSINDIRBende aynen 30 güne bir ozmn aynisiz desene. Insallah canm insallah
Hayir canim testlerim positif hamileyim randevum 2 hafta sonra doktor erken cagirmadi birsey görünmez diye testlerim silikti en basta bata 6 gün kala simdi cok koyuCANIM OLDUNMU ADET MERAK ETTIM:) İNŞALLAH OLMAMISSINDIR
Merhabalar. Ankara'da hangi doktora devam ediyorsunuz ??Siz nerdesnız tam olarak, bu arada 100 TL cok cok ucuz ankaraya göre, 3 4 gune bır bıle gidebilir insan
Adımız çıkmış 9 a inmez 8 e