Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Reglime 9 gün var ama hiç gecmeyen sol kasık ağrısi ve sol meme ağrısı var.vajinada sürekli ıslaklık hissediyorum ama tuvalate gidiyorum bişey yok. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Kızlar yarın reglının 12 günü ovü testine başlıyım dimi? Yarın ıkıncı yarım dostınex hapımı Alcam. İlk yarımı gecen hafta içmiştim inş işe yarıyodur

Etkiler tabi canım senin anormal seviyelerdeydi direk yumurtlamayı bozuyor. Tsh ilaç ile düzelen bir değer sadece iyi takipte olman lazım üzerine düşerek

Tedaviye başladığım için devam etmedim canım
tamam canım şimdi eşrefpaşa hastahanesinden randevu almaya çalışıyorum 2:30 da başlıyor yakalamam lazım sürekli girip çıkıyorum inşallah düzelir :KK43: 1 ayda sonuç alınırmı acaba ?

tamam canım şimdi eşrefpaşa hastahanesinden randevu almaya çalışıyorum 2:30 da başlıyor yakalamam lazım sürekli girip çıkıyorum inşallah düzelir :KK43: 1 ayda sonuç alınırmı acaba ?
Alırsın canım doğru doz ve takiple düzene girer

Tarsus çok büyük bi ilçe aslında ☺️ iyi doktora denk gelemediysen bilemem ama..mersıne gidersen saffet hocaya git ama
2 tane hastane var zaten kuzum biri devlet gibi içerde 3-4 hasta bekliyor odada şaka gibi.
Mersine gidersem ona gideyim canım sağolasın 🙏

C7435031-9D02-4DD1-9881-0F0A19929D66.jpeg
kizlar sizce bu yumurtlamami
3B3B265B-09CC-40AF-A57D-508C49DF12D7.jpeg

Eklentiler

• 9F5851CA-5845-4D5C-8D07-F907FD914028.jpeg
    9F5851CA-5845-4D5C-8D07-F907FD914028.jpeg
    163,4 KB · Görüntüleme: 24
Reglime 9 gün var ama hiç gecmeyen sol kasık ağrısi ve sol meme ağrısı var.vajinada sürekli ıslaklık hissediyorum ama tuvalate gidiyorum bişey yok. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
bende de aynısı var ama sağ sol karışık çok hafif sızılarım oluyor, 19 ocakda regl olmuştum 30 aralıktan bu yana bu sızılar var. bende ıslaklık hissediyorum baya baya çok ama wcye gittiğimde hiç birşey olmuyor, kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama tuhaf bir durum.

bende de aynısı var ama sağ sol karışık çok hafif sızılarım oluyor, 19 ocakda regl olmuştum 30 aralıktan bu yana bu sızılar var. bende ıslaklık hissediyorum baya baya çok ama wcye gittiğimde hiç birşey olmuyor, kendimi ümitlendirmekte istemiyorum ama tuhaf bir durum.
Benim bat 17 ocak aslında daha erken. Doktora gittiğimde yumurta da göremedi ama evdeki ovulasyon testlerinde ben çok net gördüm hatta akıntım falan oldu baya. Salı günü gidip progesteron baktircam. İnşallah ikimizde de gebelik vardır 🙏🙏🙏

Benim bat 17 ocak aslında daha erken. Doktora gittiğimde yumurta da göremedi ama evdeki ovulasyon testlerinde ben çok net gördüm hatta akıntım falan oldu baya. Salı günü gidip progesteron baktircam. İnşallah ikimizde de gebelik vardır 🙏🙏🙏
Belki ara ara bu belirtiler vardı ama bekar olduğumuzdan anlamıyorduk, acaba kendimiz psikolik çok fazla belirti mi çıkartıyoruz anlamadım. İnşallah Alah'ın izniyle evlat isteyen herkesin evladı olur, 2021 yılı uğurlu gelir inşallah :KK200:

Belki ara ara bu belirtiler vardı ama bekar olduğumuzdan anlamıyorduk, acaba kendimiz psikolik çok fazla belirti mi çıkartıyoruz anlamadım. İnşallah Alah'ın izniyle evlat isteyen herkesin evladı olur, 2021 yılı uğurlu gelir inşallah :KK200:
Biz 4 aydır deniyoruz. Her ay aynı belirtiler ama sonuç yok. Zamanını bekliyor demek ki. Dediğiniz gibi inşallah bu yıl bizlerde anne oluruz

X