- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Allah affetsin insülin direncinden tutamıyorum bi iki kere denedim sekerim cok düştü hastalandımKizlar ramazanda regl duzeni bozulan varmi?
Oruc tutarken reglim erken geliyo, benim gibi olan var mi?
Hastaysan tutma zaten kuzuAllah affetsin insülin direncinden tutamıyorum bi iki kere denedim sekerim cok düştü hastalandım
Siz nerdesnız tam olarak, bu arada 100 TL cok cok ucuz ankaraya göre, 3 4 gune bır bıle gidebilir insanMersine gidemem zaten ya bilmiyorum hiç oraları. 100 TL iyi bana adanaya devamketahmin edebiliyorum kuzum yaa. Buraya göre çok pahalı ama hem de doktora göre..
Sağlıksız bi gebelikse progestan da kullansan vücut atıyor canım kendini strese sokma akışına bırakKızlar çok önemli bir şey sormak istiyorum.
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum acaba bu ay reglimin gecikmesini beklemeden hastaneye gitsem ve direk kanamam olmadan progestan kullansam bebisin tutunmasini kolaylastirir mi
Benim bi değişiklik olmamıştı canımKizlar ramazanda regl duzeni bozulan varmi?
Mersinin tarsus ilçesindeyiz ama burdan kurtulmaya çalışıyoruzSiz nerdesnız tam olarak, bu arada 100 TL cok cok ucuz ankaraya göre, 3 4 gune bır bıle gidebilir insan
Tarsus çok büyük bi ilçe aslındaMersinin tarsus ilçesindeyiz ama burdan kurtulmaya çalışıyoruzmersine taşınacağız bikaç ay sonra. Burası resmen köy, mahrumiyet bölgesi. ben adanalıyım aslında.
Benim de öyle oluyor çoğu zaman, ramazan ayı içerisinde iki kere regl olduğumu bilirim.Kizlar ramazanda regl duzeni bozulan varmi?
Gözünaydın canım çok sevindimBu arada selamminseo beni hatırlamışsındır İlk gebeliğimde düşük yapmıştım, tekrar geldim çok şükür
İnşAllah canım benimGözünaydın canım çok sevindimbu defa sağlıkla ilerler inşallah
Sağol canım iyiyim ben de çok şükür, bu ay 2. Klomen+ovitrelle tedavisine başladım bat ı bekliyorum işteİnşAllah canım benimTopiği çok takip edemedim bu süre içinde, sen neler yaptın iyi misin?
Rahatladim biraz canim. Bu hafta iki gun oruc tuttum, niye tuttumki acabaBenim de öyle oluyor çoğu zaman, ramazan ayı içerisinde iki kere regl olduğumu bilirim.
İnşAllah bu ay o bat gelmezSağol canım iyiyim ben de çok şükür, bu ay 2. Klomen+ovitrelle tedavisine başladım bat ı bekliyorum işteşubata kadar olmazsa gebelik rahim filmi çekileceğim şubat ayında
ahaha hiçbir şey olmaz merak etme oruç tutmak bedenini hizaya sokmuştur bence biraz rahatlaaaRahatladim biraz canim. Bu hafta iki gun oruc tuttum, niye tuttumki acababu ay tup bebege basliyorum niye boyle islere girdimki. Butun ilac icin yaptigimia planlari öne alicaz galiba, stres yaptim durduk yere
Canım geçen ay benimde kimyasaldı. hatta bu ayda regli bir gün gecikince silik çizgi çıktı. ben de senin gibi düşük olmasın diye içiyim dedim 2 gün sabah akşam içtim. hiçbir işe yaramadı test negatif çıktı. üstelik 2 gün sonunda bırakınca hemen olamadımda reglimide geciktirdi.bir daha böyle işlere kalkışmıcam.bu ayda silik çizgi görüp sonra negatif olursa doktora gidicem. üstelik geçen ay değerim 6 çıkmıştı lekelenme oldu hemen progestan içiyim düşük olmasın dedim bu sefer reglim söküldü. anlayacağın ne yapsak boşa. korkunun ecele faydası yok nasipte varsa yaşayıp durcazKızlar çok önemli bir şey sormak istiyorum.
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum acaba bu ay reglimin gecikmesini beklemeden hastaneye gitsem ve direk kanamam olmadan progestan kullansam bebisin tutunmasini kolaylastirir mi
Canim tecrübeni paylastigin için çok teşekkür ederim. Acaba neden bunu yaşayıp duruyoruz anlamadm gerçekten. Kimyasal gebelik geçirdiğimde reglim simsiyah çamur gibi oluyor hep moralim bozuluyor. İnşallah bu ay saglikli bir gebelik olurCanım geçen ay benimde kimyasaldı. hatta bu ayda regli bir gün gecikince silik çizgi çıktı. ben de senin gibi düşük olmasın diye içiyim dedim 2 gün sabah akşam içtim. hiçbir işe yaramadı test negatif çıktı. üstelik 2 gün sonunda bırakınca hemen olamadımda reglimide geciktirdi.bir daha böyle işlere kalkışmıcam.bu ayda silik çizgi görüp sonra negatif olursa doktora gidicem. üstelik geçen ay değerim 6 çıkmıştı lekelenme oldu hemen progestan içiyim düşük olmasın dedim bu sefer reglim söküldü. anlayacağın ne yapsak boşa. korkunun ecele faydası yok nasipte varsa yaşayıp durcaz
Bir cok pozitifim bi yerlerde bi gunum bi gunumu tutmuyoahaha hiçbir şey olmaz merak etme oruç tutmak bedenini hizaya sokmuştur bence biraz rahatlaaa
Benim hep oluyo niye bilmiyorum. Her ramazan iki kere regl olurumBenim bi değişiklik olmamıştı canım