Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum eşimle konuştuk ve bir karar aldık 1 yıl 1 aydır deniyoruz ve bebeğimiz olmuyor. 1,5 yıllık evliyiz ve bu yaz 2. Senemiz dolacak nasipse eşim zaman kaybetmeyelim kadın doğuma git bende sperm testini yenileyeyim demişti( daha önce 2 kez yaptırdık)ben rahim filmi çekildim tüplerimde açık fakat hiç bir doktor bana ne yumurta takibi yaptı ne de yumurtlama ilacı iğnesi vs hiç bişey yapılmadı bu sefer gidip kendimiz istemeyi düşünüyoruz.bu bizim için faydalı olur mu bu şekilde deneyip sonuç alanlarınız var mı?Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz memnun olurum dilerim Rabbim herkesin gönlüne göre her dileğini nasip eder inşallah

Canım önce tiroid değerinin düzene girmesini ister doktorlar o yüzden klomen vb. İlaç vermemiştir

Yok eşim uzakta değil, ama eşim görev gibi olunca pek yanaşmak istemiyor o günlerde , birinde olursa diğerinde olmuyor ilişkibenim zorumla da olmuyor maalesef Aynen ekip işi , böyle giderse zaten tüp bebek , sonumuz bende peşinden koşmaktan yoruldum

Aslında bız bayanlar cok hassas olduğumuz için yıpranıyoruz esinlede yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış canım hiç üzülme inşallah güzel haberlerimizi vericez burdan

Geçen haftalarda koyu çizgiyi gördüğüm gün ben çok istememe rağmen olmadı, zorladım bende o zaman da birleşme yerçekleşemedi ne yazık ki Burada yazıcaktım ama ancak cesaret bulabildim

Merhaba bu adet uygulamalarını kullanan var mı acaba uygulamaya göre yarın yumurtlama dönemim ama ovulasyon testi almadım bu ay

Geçen haftalarda koyu çizgiyi gördüğüm gün ben çok istememe rağmen olmadı, zorladım bende o zaman da birleşme yerçekleşemedi ne yazık ki Burada yazıcaktım ama ancak cesaret bulabildim
Eşime söylemiyorum ben soyleyince cok stres oluyor sansima da iki aydir hafticine denk geliyor

Evet doktordan onun içinde randevu alacağım kuzum böyle olunca tedavi uygulanmıyor mu peki
Yani kuzum belki verir doktor sana hap ama verimli olmaz bence önce bi dahiliyeye git tiroid son durumu ne onu öğren sonra kaıın doğuma randevu al doktorla görüş

Valla erkeklerde sıkıya gelemiyor.Bir kaç kere eşimde mırın kırın yapar gibi oldu.Bana bak dedim sen istemezsen ben hiç istemem.Ki eşim benden daha çok çocuk istiyor.Açıkcası alttan girip üsten çıkıyordum.Bana diyor beni hep kandırıyorsun kendimi yatakta buluyorum Artık neye kızsam, valla beni kızdırma kendini yatakta bulursun

Yani kuzum belki verir doktor sana hap ama verimli olmaz bence önce bi dahiliyeye git tiroid son durumu ne onu öğren sonra kaıın doğuma randevu al doktorla görüş
Tamam bebeğim öyle yapalım ama bu etki edermi sence artık bende anne olmak istiyorum insan takmıcam desede çok üzülüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…