Malesef yeni bat 30 ocakKızlar tarih vermeyenler durum güncellemesi yapalım
@Hmyr06 26.12.2020 2 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Huysuzzz 29.12.2020 11 AY @deniz_busra 30.12.2020 36 AY @evrem92 30.12.2020 10 AY @mell_in_shell 30.12.2020 8 AY @karadenizkizi1982 01.01.2021 30 AY Citemik 01.01.2021 8 AY @NaaNaa 01.01.2021 31 AY @fiona13 01.01.2021 25 AY Zuzum67 01.01.2021 49 AY @Duhanin annesi 03.01.2021 6 AY @lorenaece 03.01.2021 4 AY @Duygulinda 03.01.2021 48 AY
Mersinde rahım fılmımı saffet dilek cekmıstı benım de, cok ıyı bi doktor, ortadogudaydı en son muyanehane acmıstı mesaj gelmıstı de.. Ankara'daki muayene ucretlerını hıc duyma o zamanMersinde yaşamama rağmen adanada güvendiğim bir doktora randevu aldımminseo çok zor olacak. Çocukları götüremem, bırakacak kimse de yok bi şekilde randevuları ayarlamaya çalışıcam yeter ki kafam rahat olsun. Burdaki doktorun muayenesi 215 olmuş yuhh yaa Adana'daki doktorumun ücreti 100 TL. Araba da yok hadi hayırlısı hakkımda. Eğer çok içime sinerse katlanırım
Kendimden yumurtluyorum cnm ve çatlıyorda ama döllenme olmuyor .50 li değerlerde istiyorlar diye okumuştum canım
Selam canım iyi yapmışsın biz iyiyiz sen nasılsın?
Yumurtlama gördürüyor canım eğer yumurtlama problemin varsa kullanabilirsin ama benim hamilelik olmamıştı gerçi benim klomenle de olmadı hamilelik
Yumurta rezervinin testleri yapılıyor canım zaten biliyorsundur amh ama bu yumurta kalitesi olayını bende merak ettim ve bu hafta muayeneye gittiğimde doktora sordum. Hayır bunun kalitesini ölçen bir testi yok muş.Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Yumurta kalitesi ultrasonda ya da herhangi bir tahlille anlaşılır mı? Bende pkos var ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. 2 ve 3. gebelikler kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik ve kürtaj oldum. Bu durumun yumurta kalitesinden kaynaklandığını düşünmeye başladım ama bunu anlayabilirler mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olun ne olur
Bunu bu ay süt değilde su ile denedim. Süt ile denenecekse haftada 2 kere denensin diye okudum, su ile denenirse gün aşırı içilebilirmiş. Bencede çok faydalı çocuk olmasa bile harika enerji veriyor. Bir çok hastalıktan koruyor. Vücuttaki iltihapı azaltıyor.Kizlar simdi okudum Altın süt hamile kalmayi kolaylastiriyormus deneyin derim!
Bir cogu hamile kalamiyormistu bunu icip hamile kalmislar
Altin süt nedir?
Zerdeçalın Faydalarıyla Dolu Mucize İçecek: Altın Süt - Yemek.com
Binbir derde deva altın sütün faydalarını anlatıyor, altın sütün yapımından tarifine tüm detaylarını öğreniyoruz. Şifası bol olsun!www.google.com
Etkiler tabi canım senin anormal seviyelerdeydi direk yumurtlamayı bozuyor. Tsh ilaç ile düzelen bir değer sadece iyi takipte olman lazım üzerine düşerekTamam bebeğim öyle yapalım ama bu etki edermi sence artık bende anne olmak istiyorum insan takmıcam desede çok üzülüyor ya
Tedaviye başladığım için devam etmedim canımKendimden yumurtluyorum cnm ve çatlıyorda ama döllenme olmuyor .
Bakalım denemek istiyorum belkide zamanı değil bilmiorum.
Neden bıraktın macunu cnm
Süper dene bi suylada olur evet hadi hayirlisi insallahBunu bu ay süt değilde su ile denedim. Süt ile denenecekse haftada 2 kere denensin diye okudum, su ile denenirse gün aşırı içilebilirmiş. Bencede çok faydalı çocuk olmasa bile harika enerji veriyor. Bir çok hastalıktan koruyor. Vücuttaki iltihapı azaltıyor.
Not:Yumurtlamadan sonra bırakılması gerekiyor, hamileliklerde zerdeçal kullanmak doğru bulunmuyor.
Günaydın kızlar
günaydın kızlarHerkese günaydınnn
bence de zaten reglin düzenliyse hemen başlamana gerek yok boşuna stres ovülasyonuna yakın başlamak en mantıklısıBu ay sabırlı başladım ovu testlerım geldi ama hemen yapmaya başlamadım irademi kullanıyorum bu ay sakin ve akışına bırakmalı olucam
Benide alır mısınız 2 ay içinde istiyorum inşallah. Beklenen adet tarihim 22 ocakMalesef yeni bat 30 ocak
Offf cok zorrrBu ay sabırlı başladım ovu testlerım geldi ama hemen yapmaya başlamadım irademi kullanıyorum bu ay sakin ve akışına bırakmalı olucam
Mersine gidemem zaten ya bilmiyorum hiç oraları. 100 TL iyi bana adanaya devamkeMersinde rahım fılmımı saffet dilek cekmıstı benım de, cok ıyı bi doktor, ortadogudaydı en son muyanehane acmıstı mesaj gelmıstı de.. Ankara'daki muayene ucretlerını hıc duyma o zaman