Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzucum benimde rahim ağzı darlığı var rahim filmim bile iptal oldu doktor gremedi zorladılar kanamam ağrım coktu fitille açtılar öyle rahim filmi çekildi 1 hafta fitil attım 3 gün önce aşılama oldum doktorda çok zor açtı narkossuzdu iptal olmasın diye dayandım doktorda dedi çok dar sipermler gecemeye bilir dedi aşılama oldum bekliyorum ama aklım takıldı benim tek sıkıntım e 2 100 u geçmiyordu ve prolaktin yüksekliği di hormon doktoruna gittim göğüsten süt gelmezse prolaktin sıkıntı değil rahat ol dedi e 2 içinde iğne oluyorum ama bu darlık nasıl geçer bilmiyorum cidden siperm geçemez mi onuda bilmiyorum

Başka doktora sorduğumda adet kanaman oluyorsa o da ordan geliyor siperm de girer demişti ama bu da geçmez dedi iki kere aşılama deneyip tüp denemek istiyoruz 3 yıla devlet tüp bebeği karşılıyorum bir kaç aya 3 yıl olacak yaş zaten 30

Mersinde rahım fılmımı saffet dilek cekmıstı benım de, cok ıyı bi doktor, ortadogudaydı en son muyanehane acmıstı mesaj gelmıstı de.. Ankara'daki muayene ucretlerını hıc duyma o zaman

Kendimden yumurtluyorum cnm ve çatlıyorda ama döllenme olmuyor .
Bakalım denemek istiyorum belkide zamanı değil bilmiorum.
Neden bıraktın macunu cnm

Kizlar simdi okudum Altın süt hamile kalmayi kolaylastiriyormus deneyin derim!
Bir cogu hamile kalamiyormistu bunu icip hamile kalmislar

Altin süt nedir?

Yumurta rezervinin testleri yapılıyor canım zaten biliyorsundur amh ama bu yumurta kalitesi olayını bende merak ettim ve bu hafta muayeneye gittiğimde doktora sordum. Hayır bunun kalitesini ölçen bir testi yok muş.
Sadece tüp bebekte negatif durumunda çapraz testler yapılıyormuş (kontrol maksatlı başkasının spermiyle senin yumurtan,ve başkasının yumurtasıyla eşinin spermi döllenerek) hangisinde sorun var diye bakılıyormuş.

Bunu bu ay süt değilde su ile denedim. Süt ile denenecekse haftada 2 kere denensin diye okudum, su ile denenirse gün aşırı içilebilirmiş. Bencede çok faydalı çocuk olmasa bile harika enerji veriyor. Bir çok hastalıktan koruyor. Vücuttaki iltihapı azaltıyor.
Not:Yumurtlamadan sonra bırakılması gerekiyor, hamileliklerde zerdeçal kullanmak doğru bulunmuyor.

Tamam bebeğim öyle yapalım ama bu etki edermi sence artık bende anne olmak istiyorum insan takmıcam desede çok üzülüyor ya
Etkiler tabi canım senin anormal seviyelerdeydi direk yumurtlamayı bozuyor. Tsh ilaç ile düzelen bir değer sadece iyi takipte olman lazım üzerine düşerek
Kendimden yumurtluyorum cnm ve çatlıyorda ama döllenme olmuyor .
Bakalım denemek istiyorum belkide zamanı değil bilmiorum.
Neden bıraktın macunu cnm
Tedaviye başladığım için devam etmedim canım

Süper dene bi suylada olur evet hadi hayirlisi insallah

Mersinde rahım fılmımı saffet dilek cekmıstı benım de, cok ıyı bi doktor, ortadogudaydı en son muyanehane acmıstı mesaj gelmıstı de.. Ankara'daki muayene ucretlerını hıc duyma o zaman
Mersine gidemem zaten ya bilmiyorum hiç oraları. 100 TL iyi bana adanaya devamke tahmin edebiliyorum kuzum yaa. Buraya göre çok pahalı ama hem de doktora göre..

Kizlar ramazanda regl duzeni bozulan varmi?
Oruc tutarken reglim erken geliyo, benim gibi olan var mi?

Kızlar çok önemli bir şey sormak istiyorum.
Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyorum acaba bu ay reglimin gecikmesini beklemeden hastaneye gitsem ve direk kanamam olmadan progestan kullansam bebisin tutunmasini kolaylastirir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…