Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına canim. Yumurtlama dönemine kadar gunleri degerlendiriyoruz insallah bu ay bizede nasip olur bakalımBende gecen ay kimyasal gecirdim bu qy positif testi gördm cok sükür darisi hepinize. Randevum ayin sonuna insallah hersey normal ilerler. Yurtdisindayim burda kan almiyorlar birak onu gec cagiriyolarki ultrasyonda görünsün diye.... o yüzden 3 haftan var daha
Ediyorum canım.. yutkunduktan sonra hafif bi acımsılık var ama rahatsız etmiyo..evrem92 canım hayıta devam ediyor musun tadı nasıl ?
önümüzdeki ay ben de içmeyi düşünüyorum ya hormonları falan dengeye sokuyormuş sen direk suyunu mu aldınEdiyorum canım.. yutkunduktan sonra hafif bi acımsılık var ama rahatsız etmiyo..
bende muhasebeciyim, çok stresli işimiz var maalesefinsallah canım bızde senın gıbı cıft cızgıyı goruruz bende muhasebecıyım işim de çok ağır stres yapmamak en guzelı demkkı vaktı saatı gelmedı daha her gun dua edıyorum bana anne olmayı esıme baba olmayı nasıp et diye ve tum ısteyenlere ıstedıklerı zamanda bu duyguyu tattır yarabbım
inanın bu zamana kadar uye olmadıgıma çok pişman oldum sizlerle konusmak benı cok rahatlattı :)
4 yillik bir kizim vae 3 yasinda buda 2..olacak insallahpazartesiye kadar bekleyip eger olmazsam pazartesi kan tahlili yaptırmayı dusunuyorum canım sen kac yıllık evlısın
Insallah canm Allah nasip kismet etsin sizede degerlendirin bos gecirmeyin akinti vs oldugunda anlasiliyo zatenHayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına canim. Yumurtlama dönemine kadar gunleri degerlendiriyoruz insallah bu ay bizede nasip olur bakalım
Çok pahalıymış cidden mersin büyükşehir değil mi bu kadar mı kısıtlı hastane ve doktor olayı ya? Şehir değiştirmek gerçekten zor ama önemli olan içine sinmesi evet.Mersinde yaşamama rağmen adanada güvendiğim bir doktora randevu aldımminseo çok zor olacak. Çocukları götüremem, bırakacak kimse de yok bi şekilde randevuları ayarlamaya çalışıcam yeter ki kafam rahat olsun. Burdaki doktorun muayenesi 215 olmuş yuhh yaa Adana'daki doktorumun ücreti 100 TL. Araba da yok hadi hayırlısı hakkımda. Eğer çok içime sinerse katlanırım
Aynen yumurtlama.olunca kuruma oluyo akinti kaybolyuor. O akinti oldugu sürece ve bittikten bir gün sonrasini degerlendirinİyi akşamlar kızlar sizlere sorum olacakcevaplarsanız çok sevinirim Ovülasyon olayını yeni öğrendim
Ovülasyon testi kullanmıyorum akıntı şekliyle az çok anlayabiliyorum gibi gibi.
Şimdi bu Ovülasyon günleri geldiğinde 3 gün o yumurta akı kıvamından az koyu şeffaf bir akıntı oluyor doğru mudur? Bugün 3. Gün bu akıntımda sanırsam bugün çatlama günü. Önceki günleri değerlendiremedik akıntı bu şekilde devam ettikçe yumurta henüz daha çatlamamış mı oluyor?
Mersin'i Tarsus ilçesi canım ve burası köy gibi. Tarsus, Mersin le adananın tam ortası. Mersinde bi hastaneye de gitsem aynı mesafe. Ama ben adanalıyım oraya daha hakimim en azından. Burda insanların alternatifi olmadığından fiyatlar hep uçuk zaten, nasıl olsa mecburlar kafası yani. Medikal park fiyatı bu. Bi tane daha özel hastane var o da devlet kıvamında tam.Çok pahalıymış cidden mersin büyükşehir değil mi bu kadar mı kısıtlı hastane ve doktor olayı ya? Şehir değiştirmek gerçekten zor ama önemli olan içine sinmesi evet.
Cevabınız için teşekkürlerAynen yumurtlama.olunca kuruma oluyo akinti kaybolyuor. O akinti oldugu sürece ve bittikten bir gün sonrasini degerlendirin
İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin4 yillik bir kizim vae 3 yasinda buda 2..olacak insallah
Maalesef kibende muhasebeciyim, çok stresli işimiz var maalesef
Anladım canım o zaman mecbur gidip geleceksin napcanMersin'i Tarsus ilçesi canım ve burası köy gibi. Tarsus, Mersin le adananın tam ortası. Mersinde bi hastaneye de gitsem aynı mesafe. Ama ben adanalıyım oraya daha hakimim en azından. Burda insanların alternatifi olmadığından fiyatlar hep uçuk zaten, nasıl olsa mecburlar kafası yani. Medikal park fiyatı bu. Bi tane daha özel hastane var o da devlet kıvamında tam.
Yok kuzum tohum olarak aldım 1 bardak suyu cezveye koyuyorum kaynayınca altını kapatıp 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekleyip 15 dakka falan demlendirip süzüp içiyorum.. yanlız ne kadar süre içmeliyim acaba , ben yumurtlamaya kadar içmeyi düşünüyorum daönümüzdeki ay ben de içmeyi düşünüyorum ya hormonları falan dengeye sokuyormuş sen direk suyunu mu aldın
Çatlama görene kadar içiliyormuş canımYok kuzum tohum olarak aldım 1 bardak suyu cezveye koyuyorum kaynayınca altını kapatıp 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekleyip 15 dakka falan demlendirip süzüp içiyorum.. yanlız ne kadar süre içmeliyim acaba , ben yumurtlamaya kadar içmeyi düşünüyorum da
Canim meraba senin yazdigin kurun aynisini buldum sitesinde ama youtub videosunda 7 dk kaynat diyor cok farkli seyler çıkıyor anlamadim