Henüz çok gençsin canım, ben 40 yaşındayım.. keşke 28 yaşında bu aklımla olsaydım diyorum ama işte yıllar geçmiş, ne yapsam nafile..28 yaşındayım canım kaybimin üstünden bir yılı geçti istiyorum ama nasip olmadi henüz
Dediğin gibi gözle görünür ciddi bir sorun olsa ikna olabilir, ikna edebilirim ama bizde sadece yaş sorunsalı var, onun dışında herşey olması gerektiği gibi.. ikimizde 40 yaşındayız.. Benim eşim bayağı zor bir adam, çok konuştum, en sonunda dedi ki bir süre daha bu şekilde devam edelim, sonra deneriz dedi.. zaman kazanmaya çalışıyor biliyorum.. ben de fazla stres yapıyorum, geçen ay da 40 yaşına basınca daha çok stres oldum, düzenli reglim 1 hafta gecikti.. bu ay doktor kontrollerimi, kan testlerimi, senelik smear testimi yaptırıyorum, gelecek ay doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapacağız.. hayırlısı artık..Kuzenimin esinde sperm yoktu o kadar azdı ki en iyi proflar bile tüp bebekte bile olasılık düşük tarzı cümleler kurmuşlar o kadar umutsuz gittiler istanbulda memorial e ilki olmadı ikincide çok şükür ikizleri oldu. Denemeden göremeyiz şu laboratuvar olayı da onyargili. olumlu örnek varsa esini o ortamlara sokabilirsin. Eğer vucutta dogal yolla birlesme saglanamiyorsa tupte birlesmesinin sakıncası yok zaman kaybetmek daha kötü sakince konuş ins ikna olur
Insallah birde oyle deneyim artik olmayacak gibi geldigi icin pek takimiyorumda igneleri sanirim ilkinde dakika dakikasina yapiyordumCanım ben artık olmucağını yüzde 80 inanıyorsam olacağına yüzde 20 inandığım için stres olmuyorum deniyorum ama olmama ihtimali yüksek olursa da sürpriz olur kafasındayım, rahim filmine odaklandım şubatı bekliyorum. o yüzden sanırım çok üstünde durmuyorum belirti benzeri şeyler olsa bile iğne etkisidir diyip geçiyorum
Sen önce bi dahiliyeye gidip tam teşekküllü değerlerine baktır sağlık ocağı ile olacak iş değil sağlık ocağının lab sonuçları çok güvenilir olmuyor D vit sağlık ocağı bakmaz hastanede D vit B12 ins direncin Tsh+antikorların kan değerlerin hepsine baktır kadın doğumcunun eline bırakma kendini her doktorun alanı farklı onun önemsemediğini dahiliyeci önemsiyor
Canım alarm kursana ben şuan hap içiyorum her gün aynı saatlerde çalıyor alarm kaçırmamış oluyorum saati. 5-6 dk dan bişi olmaz
Ayyy bende hep okuyordum en sonunda üye oldum. Beklenen adet tarihim 22 ocak. İnşallah bu ay olurRica etsem beni de listeye ekleyebilir misiniz? BAT 30 Ocak. İstediğim süre 20 AY. Aktif olarak dönüş yapacağım, söz veriyorum. Şimdiye kadar hep forumları okumakla yetiniyordum, artık her konuda aktif olma zamanı geldiğine inanıyorum
Benimde bu hayatta anlamadığım sey nasıl yanlışlıkla olabiliyor ben inanmiyorum açıkçası çok zor bir seyÖYle canım benim annem çok zorluyor babam da eh işte iletişimimiz yanlış galiba bana çocuğun olsa sıkılmazsın diyor siZin çocuk yok gelmeyim diyor kardeşim uzak bir yerde oturuyor oraya gidiyorlar torunları görmek için sırf, bunların hepsi üzücü durumlar ve bende tek mücadele ediyorum , insanın annesi de olsa kocası bile olsa bu hissi anlamaları zor, hele de çabalamadan buna sahip olanlar için, benim kız kardeşim benden önce evlendi büyük kızı daha 9 aylıkken yanlışlıkla oldu dedi o zaman evli değildim bu konulardan çok uzaktım inanmıştım kızmıştım hatta büyük yeğenime haksızlık olduğunu düşünmüştüm kıyamamıştım hiç ona ama , sonra evlenince bu işlerle uğraşınca okuyunca edince asla yanlışlıkla hamile kalımacağını düşünmüyorum ancak okuma yazması olmaz insanın adet günlerini not edemez aklında tutamaz o zaman olur başka türlüsü sanmam bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama korunmayan insan için zaten yanlışlık olmaz ki,
Anladm canm. Hic gecikirmi adetin? Benim randevum ayin sonuna ozamana kadar nasil bekliceksem....TEST YAPMADIM CANIM KORKUYORUM NEGATİF CIKARSA DIYE COK HAFİF KASIK AĞRIM VAR PAZARTESİYE KADAR BEKLEYEYIM DIYORUM OLMAZSA KAN TESTI VEREYIM DIYORUM
Bende gecen ay kimyasal gecirdim bu qy positif testi gördm cok sükür darisi hepinize. Randevum ayin sonuna insallah hersey normal ilerler. Yurtdisindayim burda kan almiyorlar birak onu gec cagiriyolarki ultrasyonda görünsün diye.... o yüzden 3 haftan var dahaKızlar merhaba bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim doktor korunmaniza gerek yok dedi ama aralıkta adet oldum. Simdi beklenen adet tarihim 22 ocak. Yumurtlama 8 ocak. İnsallah bu ay olur
Tam gunu gunune olurum 30 gunde bir canım rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah hamıleyızdır bebıslerımızı saglıklı kucağımıza alırızAnladm canm. Hic gecikirmi adetin? Benim randevum ayin sonuna ozamana kadar nasil bekliceksem....
Canım inşallah tez vakitte hamile kalırsın.İlaç takviyesi aldığın için daha kolay hamile kalırım diye düşünmemek lazım,çünkü zaten normalde eşinde de sende de bir problem yoksa normal yollada hamile kalabilirsinGunaydın canım ben aranıza dun katıldım ınsallah rabbım kucagımızı bos bırakmaz evlat hasreti ile yanmak çok zor konuya şöyle girmek istiyorum biz 3,5 yıllık evliyiz ilk 1 sene cocuk ıstemedık ondan sonra korunmayı bıraktık doktora gıtmeye karar verdık testlerimizi yaptılar hic bir sıkıntı cıkmadı cok sukur hsg amh teslerine kadar cektırdım hsg de iki tupum açık amh degerim ise 6 cıktı esimin spermiyografisi ıyı dedı bu arada yasım 30 iki ay önce doktorum klomen verdi sabah aksam 1 olarak iç dedi bebek olmadı gecen ayda klomenı aynı anda 2 tane almamı soyledı o sekıl kullandım 4-5 ay kadar bu sekılde deneyelım eger olmazsa tup bebek dedı sebepsız gebe kalamama olabılıyormus bakalım bu ay gebe kalacakmıyım sat 8 aralık hafif kasık agrım var ınsallah adet agrısı değildir arkadaşlar
Bende aynen 30 güne bir ozmn aynisiz desene. Insallah canm insallahTam gunu gunune olurum 30 gunde bir canım rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah hamıleyızdır bebıslerımızı saglıklı kucağımıza alırız
pazartesiye kadar bekleyip eger olmazsam pazartesi kan tahlili yaptırmayı dusunuyorum canım sen kac yıllık evlısınBende aynen 30 güne bir ozmn aynisiz desene. Insallah canm insallah
Ama iste doktor da dedı kı eğer ıkı tarafta da bır sıkıntı yoksa ama kadın gebe kalamıyorsa bı 4-5 tedavı deneyelım dedıcunku yumurta kalıtesi amhtestım 2-6olması gerekirken 6 cıktı bu da cok ıyı dedı tedavıye deger dedı ama yumurta kalitem düşük çıksaydı ozaman doğru tup bebek diyecektım dedı insallah o asamaya gerek kalmaz rabbım tum bayanlara anne olmayı nasıp etsın canım kafaya takmamak lazımCanım inşallah tez vakitte hamile kalırsın.İlaç takviyesi aldığın için daha kolay hamile kalırım diye düşünmemek lazım,çünkü zaten normalde eşinde de sende de bir problem yoksa normal yollada hamile kalabilirsinBütün arkadaşlarıma önerim, korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilirim diye düşünmekten vazgeçin,Sadece korunmasız cinsel birliktelik yaşayacağınızı ,gebe kalmak için değil,aşkla sevişin.Bol bol yürüş yapın sağlıklı beslenin.Kendinize bir 5-6 ay süre verin.Bakın o zaman nasıl güzel süprizlerle karşılaşacaksınız Eğer yaş ilerliyor ve her iki taraftan birinde sıkıntı varsa zaman kaybetmeden tedaviye yönelmek en doğrusu....
"Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir."
Canım inşallah tez vakitte hamile kalırsın.İlaç takviyesi aldığın için daha kolay hamile kalırım diye düşünmemek lazım,çünkü zaten normalde eşinde de sende de bir problem yoksa normal yollada hamile kalabilirsinBütün arkadaşlarıma önerim, korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilirim diye düşünmekten vazgeçin,Sadece korunmasız cinsel birliktelik yaşayacağınızı ,gebe kalmak için değil,aşkla sevişin.Bol bol yürüş yapın sağlıklı beslenin.Kendinize bir 5-6 ay süre verin.Bakın o zaman nasıl güzel süprizlerle karşılaşacaksınız Eğer yaş ilerliyor ve her iki taraftan birinde sıkıntı varsa zaman kaybetmeden tedaviye yönelmek en doğrusu....
"Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir."
Aslında bız bayanlar cok hassas olduğumuz için yıpranıyoruz esinlede yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış canım hiç üzülme inşallah güzel haberlerimizi vericez burdanNasıl başarıcaz onubizim eşimle ilişki sıklığımız çok az , sanki kontrol altında tutmazsam elimden kayıyor gibime geliyor
Canim meraba senin yazdigin kurun aynisini buldum sitesinde ama youtub videosunda 7 dk kaynat diyor cok farkli seyler çıkıyor anlamadimSaraçoğlunun sitesinde bunu buldum. Belki işe yarar. Şifa olsun.
Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Canım ben ilk korunmayı bıraktığında hemen hamile kalınacak sanıyordum.Sonra 3 ay olmadı.O dönemde işe yeni işe başlamıştım.6 Ay anamdan emdiğim süt burnumdan geldiği halde o işi bırakamadım.İş yerinden istifa ettim kabul edilmedi bir şekilde o işyerinden ayrılmak istiyordum.Kafama işten ayrılmayı koydum .Dedim zaten çocuk hemen olmuyor ben korunmayı bırakayım.En azında 3-5 ay içinde hamile kalırsam bahane eder çıkarım demiştim.Muhasebe ve insan kaynakları ve idari işler sorumlusuydum.Sabah 5:30 da evden çıkıyor akşam 9:30 da eve dosyalarla iş getiriyor evden çalışıyordum.Hamilelik düşünmeye başladığımda eve iş getirmekten vazgeçtim.O süreyi eşimle kaliteli geçirmeye başladığımda o ay farkında olmadan hamile kalmışım.Arkadaşım aradı bu aralar çok stresliyim hep ağlıyorum iştahım yok falan diye konuşurken hamile olmayasın dedi.Yok canım stresten reglim bile gecikti dedim.Akşam eve dönerken değişik bir bulantı hissettim.Evde test vardı yapayım dedim.Bir baktım çift çizgi,öyle öyle ağladım anlatamam...Demek istediğim kafa rahat olacak sürekli hamileliğin odaklanınca gerçekten olmuyor.Diğer 4 hamileliğimde de korunmayı bırakınca ilk ay ya da 2.ay hamile kalıyordum.Ne ovülasyon testi ne de başka birşey sadece keyfi korunmuyor modundaydımAma iste doktor da dedı kı eğer ıkı tarafta da bır sıkıntı yoksa ama kadın gebe kalamıyorsa bı 4-5 tedavı deneyelım dedıcunku yumurta kalıtesi amhtestım 2-6olması gerekirken 6 cıktı bu da cok ıyı dedı tedavıye deger dedı ama yumurta kalitem düşük çıksaydı ozaman doğru tup bebek diyecektım dedı insallah o asamaya gerek kalmaz rabbım tum bayanlara anne olmayı nasıp etsın canım kafaya takmamak lazım
Canım,yumurtlama günlerini denk getirebilirsiniz regliden sonra 5-6 kere denemek yeterli oluyor.İlişki sıklığınız eşinin işinden dolayı mı?Çünkü bazı arkadaşların eşleri farklı şehirlerde olabiliyor o dönemlerde.Ben doktor kontrolünden sonra 1 ay ben eşime hadi bugün deneme günümüz vs diyordum.Beni kızdırmak için yorgum vs diyip eğleniyordu.Sinirlendim ,2.Ay eşime dedim bundan sonra hangi günlerde ilişkiye gireceğimizi ben değil, sen takip edeceksin.Bu çocuğu ben tek başıma yapacak olsam sana zaten tenezzül etmem bu ne yaaa,Sen yatağa gel demeden beni ayartmadan şurdan şuraya kılımı kıpırdatmam ,adamı ne hallere soktum valla bilseniz.Nasıl başarıcaz onubizim eşimle ilişki sıklığımız çok az , sanki kontrol altında tutmazsam elimden kayıyor gibime geliyor
insallah canım bızde senın gıbı cıft cızgıyı goruruz bende muhasebecıyım işim de çok ağır stres yapmamak en guzelı demkkı vaktı saatı gelmedı daha her gun dua edıyorum bana anne olmayı esıme baba olmayı nasıp et diye ve tum ısteyenlere ıstedıklerı zamanda bu duyguyu tattır yarabbımCanım ben ilk korunmayı bıraktığında hemen hamile kalınacak sanıyordum.Sonra 3 ay olmadı.O dönemde işe yeni işe başlamıştım.6 Ay anamdan emdiğim süt burnumdan geldiği halde o işi bırakamadım.İş yerinden istifa ettim kabul edilmedi bir şekilde o işyerinden ayrılmak istiyordum.Kafama işten ayrılmayı koydum .Dedim zaten çocuk hemen olmuyor ben korunmayı bırakayım.En azında 3-5 ay içinde hamile kalırsam bahane eder çıkarım demiştim.Muhasebe ve insan kaynakları ve idari işler sorumlusuydum.Sabah 5:30 da evden çıkıyor akşam 9:30 da eve dosyalarla iş getiriyor evden çalışıyordum.Hamilelik düşünmeye başladığımda eve iş getirmekten vazgeçtim.O süreyi eşimle kaliteli geçirmeye başladığımda o ay farkında olmadan hamile kalmışım.Arkadaşım aradı bu aralar çok stresliyim hep ağlıyorum iştahım yok falan diye konuşurken hamile olmayasın dedi.Yok canım stresten reglim bile gecikti dedim.Akşam eve dönerken değişik bir bulantı hissettim.Evde test vardı yapayım dedim.Bir baktım çift çizgi,öyle öyle ağladım anlatamam...Demek istediğim kafa rahat olacak sürekli hamileliğin odaklanınca gerçekten olmuyor.Diğer 4 hamileliğimde de korunmayı bırakınca ilk ay ya da 2.ay hamile kalıyordum.Ne ovülasyon testi ne de başka birşey sadece keyfi korunmuyor modundaydım
Vakti saati gelmeden çiçekler bile açmıyor.Bugün eşimin kuzenin eşi aradı rüyasında beni hamile görmüş.Tüp bebek tedavisine başladığımı söylemedim.Eşimin sülalesinde en sevdiğim kişi ve hamileliklerim de ilk ona söylemiştim.Ama burayı keşfettikten sonra kimseye bahsetmiyorum.Burası bana da çok iyi geldiinsallah canım bızde senın gıbı cıft cızgıyı goruruz bende muhasebecıyım işim de çok ağır stres yapmamak en guzelı demkkı vaktı saatı gelmedı daha her gun dua edıyorum bana anne olmayı esıme baba olmayı nasıp et diye ve tum ısteyenlere ıstedıklerı zamanda bu duyguyu tattır yarabbım
inanın bu zamana kadar uye olmadıgıma çok pişman oldum sizlerle konusmak benı cok rahatlattı :)