Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bu yaşıma geldim, yumurtlama günü olduğunu bende bir kaç ay önce öğrendim
Al benden de o kadar.. İnsan başına gelmedikçe bilmiyor hiçbişeyi. Ama 6 ay içinde neler öğrendim neler keşke zorluklar yaşamasak da bütün bunları da öğrenmek zorunda kalmasak ama zor olunca daha bi kıymetli oluyor her şey de.

Ah canım benim o kadar doğal ki şuan ben 1 hafta yataktan çıkmamıştım 1 ay normal denersiniz zaten ilacın etkileri devam ediyor vücut bi toparlasın kendini sonra devam edersin tedavine

6 gun erken adet oldum bu nedir ya of. minseo sil beni artk topiklrde olmayacagm cok yoruldum bıktım artk

Kizlar merhaba cevaplarınız benim için önemli benim 2 sene 2 aydır çocuğum olmuyor Kasım Aralık ayında klomen+ovitrelle kullandım.ama negatife sonuçlar aldım ve aralığın son haftası rahim filmi çekildim oda temiz eşimin testleri de çok iyi minimumun üstünde herşey sadece yumurtan gelişmiyor fakat buda klomen ile halloluyor iğne ilde yumurtamda çatliyir ama gebelik olmuyor bende bı hocaya sormak istedim ne bileyim belki bi dua olur falan diye bana şunu sordu adet gününde zamanında falan kaşık ağrısu bel ağrısı böyle bacağına falan vuran bi ağrı yada Karin ağrın oluyor mu dedi bunlardan birisi varsa sübyan olabilir dedi sübyan da çin imiş. Fakat şu var yani bu ağrılar kadınların hepsinde olur genel olarak ben böyle bilmiyorum.yanlismiyim illaki kasık ağrısı karın ağrısı oluyor herkes de ben duanın gücüne inanırım ama bu adet zamanında ağrı varsa sübyan vardır kısmı saçma geldi

Canım senin bat günü bugün mü? kaç gün var? Bir de döllenmeden sonraki kaçıncı gün? Bence koyulaşma normal şekilde.. Aynı koyulukta olması için batı en az 2 gün geçmesi gerekir diye biliyorum.

sübyan neymiş anlamadım ? regl dönemi ağrı olması kadar doğal ne olabilir ki bence saçmalamış

sübyan neymiş anlamadım ? regl dönemi ağrı olması kadar doğal ne olabilir ki bence saçmalamış
Ailenin kökeninde musallat olan cin türü sübyan. Bebeklere yaşlılara hamilelere geliyor soy boyunca aktarılıyormuş. Hamile kadın hamile kalıyor ama karnında boğuluyormuş bebek. 40 ı çıkana kadar bebekle anneyi o yüzden yalnız bırakmıyorlar bizim oralarda

Canım sübyan hamile kalmaya engel değil derler.. Hamile kalıyorsun ama bebek sürekli karnında ölüyor. Veya doğduğunda.. Bir de duanın gücüne ben de inanırımama hocalara dikkat etmek lazım.. Malesef hepsi hoca olmuyor. Sübyan direkt anlaşılan bir şeydir, olabilir denmez.

Yok en az 6 ay istemşyorım eşim de istemiyor beni o halde görünce senden değerli değil hiç bir şey dedi dinlenicem canım bir süre çarşamba kontrol var İnşallah geçecek

A aybukee34 ve bu süreçte psikolojik destek almanı tavsiye ederim, bazı şeylerin üstesinden tek başımıza gelemiyoruz. En azından ruhen iyileşme sürecinde katkısı olur
Ya şu bana bir şey yok diyen doktoru gidip bulacağım çarşamba ona bir kaç lafım var sonrasına bakacağım canımm kontrolden sonra bir şehir dışına çıkarım bir kaç gün toparlıcam inanıyorum

Toparlarsın canım inşallah o doktora söylenecek çok şey var da...

Sübyan ne demek hiç duymadım

Toparlarsın canım inşallah o doktora söylenecek çok şey var da...
Ya kanamam ve ağrım olmasa büyütüp patlayabilirdi tüpüm allahım gerçekten çok büyük şikayet edeceğiz onu çünkü sabah gittiğimde beni geri göndermişti akşamına ameliyata aldılar zaten görmemesi imkansız anlayan doktor ilk anda anladı yani belirgin gözüküyor zaten

Bi de senin ağrın ve kanaman vardı anormal bişey olduğu apaçık o an yarışını vermesi gerekiyordu

" Kendini bulmak, başkalarının seninle ilgili ne düşündüklerinden kurtulmaktır.."bak az önce notlarımın arasında buldum.Aklıma sen geldin.Artık kendini bulma vaktin gelmiştir o yüzden yalnız kalmayı tercih etmiştir olabilirisin.Herşey çok güzel olacak inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…