Şu anda öyle bi lüksüm olmasını çok isterdim biliyo musun? Sanki tek başıma kalıp da hüngür foşur ağlasam kendimi yatağa gömsem her şey geçecekmiş gibi.. Ama çocuk olunca kendini dinlemeye bile zamanın olmuyor. Bi de onlara belli etmeme çabası tabii.. Kuzum benim oğlum çok duygusal. Söylediğimde direkt dedi ki "anne sana bişey olacak mı?". Hayır tabii ki dedim bak ben iyiyim. O zaman önemli değil anne, yine olur sakın sakın üzülme, bak ben varım hem dedi. Haydaaa açtık musluklarıAh canım benim o kadar doğal ki şuan ben 1 hafta yataktan çıkmamıştım1 ay normal denersiniz zaten ilacın etkileri devam ediyor vücut bi toparlasın kendini sonra devam edersin tedavine
Çıkar canım hayırlısı olsunMerhabalar bizde bebek istiyoruz sat 8 Aralık yarın kan testi versem cikarmi acaba
Kendime gelmeyi bekliyorum gelsem kendime özel olarwk ilgilencem hem hastaneyle hem doktorlaBi de senin ağrın ve kanaman vardı anormal bişey olduğu apaçık o an yarışını vermesi gerekiyordun
Onlar da üzülmüştür tabi hayal kırıklığı insanı çok etkiliyor zaten yalnız kalmak gerçekten iyi geliyor insana bu süreçteŞu anda öyle bi lüksüm olmasını çok isterdim biliyo musun? Sanki tek başıma kalıp da hüngür foşur ağlasam kendimi yatağa gömsem her şey geçecekmiş gibi.. Ama çocuk olunca kendini dinlemeye bile zamanın olmuyor. Bi de onlara belli etmeme çabası tabii.. Kuzum benim oğlum çok duygusal. Söylediğimde direkt dedi ki "anne sana bişey olacak mı?". Hayır tabii ki dedim bak ben iyiyim. O zaman önemli değil anne, yine olur sakın sakın üzülme, bak ben varım hem dedi. Haydaaa açtık muslukları
Biliyorum daha kötülerini yaşamış olanlar var, bu duyguyu hiç tatmamış olanlar var kızacaklar hatta bana ama insanın elinde değil, bi kayıp koca bi hayal kırıklığı ama toparladım daha iyiyim. Çünkü bizim mutsuzluğumuzdan, kayıplarımızdan beslenen insanlar da var. Umut var, Allah var gam yok
Canim cok uzuldum... cok gecmis olsun.. bunu soyledigjn sayfadan itibaren okuyacagi en son neler oldu bilmiyorum ..sayfalari okudukca yazacigim..Kızlar bitik durumdayımgeçen hafta 144 olan ve gayet güzel yükselen değerim bugün 29a düşmüş. Ne demek bu şimdi? Kimyasal mı?
Canım yazmıştım senin için pek hayırlı bir şey değil.Ailenin kökeninde musallat olan cin türü sübyan. Bebeklere yaşlılara hamilelere geliyor soy boyunca aktarılıyormuş. Hamile kadın hamile kalıyor ama karnında boğuluyormuş bebek. 40 ı çıkana kadar bebekle anneyi o yüzden yalnız bırakmıyorlar bizim oralarda
Canım sağolasın. Ne güzel insanlarsınızCanim cok uzuldum... cok gecmis olsun.. bunu soyledigjn sayfadan itibaren okuyacagi en son neler oldu bilmiyorum ..sayfalari okudukca yazacigim..
Aaa töbe bismillahAilenin kökeninde musallat olan cin türü sübyan. Bebeklere yaşlılara hamilelere geliyor soy boyunca aktarılıyormuş. Hamile kadın hamile kalıyor ama karnında boğuluyormuş bebek. 40 ı çıkana kadar bebekle anneyi o yüzden yalnız bırakmıyorlar bizim oralarda
Ay güldümAaa töbe bismillahher şey bitti bi de cinle uğraşcaz
Ben de tekim valla kış kış cinler kış kışAy güldümbir de evde tek kalıyorum. Tövbe bismillah
Canim cok gecmis olsun... ameliyatla tupler falan alinmiyor dimi.. sadece kurtaj gibi mi oluyor..
Cnm amh ina baktir muhakkakaynen oyle şükür bunada. benımde sımdılık gozuken basıt bı ploraktın. bır yılı tamamlayna kadar denerım uc ay daha felan ıste. eğer olmazsa ztn ozaman bakılmadık hormon test kalmaz heralde. ıns gerek kalmazda hıcbırımızın yarabbım.
Şimdilik istemedi doktor bakalm belki bu subay başı gitmem gerekırse ısterCnm amh ina baktir muhakkak
Aynen canim bende yeni siparis verdim... cok pahallanmislar eskiden gunde 2 kere yapardjm ovulasyonu simdi 2 ghnde birEvet kızlar bu ayın malzemeleri geldihaftasonu başlarım heralde yapmaya hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım kapaklı ameliyat oldum tüpümü kurtardılar kanamam başlamıştı iç kanama ama ben ağrım gece olunca burda yazmıştım herkes bana git diyince ben de dayanamayınca gittim doktor normalde sabah gel demişti allahtan gece gittim ve kurtuldun yoksa ölmüştüm mucize dedi doktor banaCanim cok gecmis olsun... ameliyatla tupler falan alinmiyor dimi.. sadece kurtaj gibi mi oluyor..
20 ovulasyon+2gebelik testi 38 mi ne verdim Gittigidiyor'dan gecen ay boş yere çok harcadım bu ay tek tekAynen canim bende yeni siparis verdim... cok pahallanmislar eskiden gunde 2 kere yapardjm ovulasyonu simdi 2 ghnde bir
Benimkilerde dün geldiEvet kızlar bu ayın malzemeleri geldihaftasonu başlarım heralde yapmaya hayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşallah kullanmaya fırsatın olmadan hamiş kalırsınEvet kızlar bu ayın malzemeleri geldihaftasonu başlarım heralde yapmaya hayırlı uğurlu olsun inşallah