Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
6 gun erken adet oldum bu nedir ya of. minseo sil beni artk topiklrde olmayacagm cok yoruldum bıktım artk
Pes etmek yok canım, hiçbiri zafere çiçekli yoldan gidilmiyor!...Bu konuda sabır ve ısrar çok önemli!...Bir video paylaşacağım vakit bulup tüm arkadaşların izlemesini rica ediyorum.Gürkan hocanın ,Banu çiftçinin ve ve Aret KAMAR ın tüm videolarını izledikçe içimdeki umut yeşerdikçe yeşerdi.Lütfen kendinizi bırakmayın.Kendi sağlığınızı ihmal etmeyecek şekilde dinlenip tekrar deneyebilirsin.

ah canım çok geçmiş olsun tekrardan sen ucuz atlattın

İnşallah kullanmaya fırsatın olmadan hamiş kalırsınElindekileri de ihtiyacın olan birilerine dağıtırsın
Bu ay mecbur bı on tanesı gider heralde dıye dusunuyorum aminn inşallahh kalanını kullanmama gerek kalmaz. Hemde nasıl dağıtırım

Teşekkür ederim içime su serptiniz ya

Bilior musun hemen hemen herkes senin yaşadıklarını yaşuyordur, benim kız kardeşim de çok çocuk istediğimi eşimin rahatsız olduğunu biliyor,kendisinin 2 tane sağlıklı kızı var, benle ne zaman konuşsa konu çocuğa geliyor ve bana hep ay ben 3. Yü yapcam galiba diyor, dedim biraz daha dur seninkiler hem küçük hemde benim olsun annem hem sana hem bana gelmek zorunda kalmasın azıcık destek olsun benim ilk benim olacak,yanımda kimsem yok onun görümcesi kaynanası herkes yanında, annemin de yardım edeceği yok biliyorum oda bu süreçte bana hiç anlayışlı değil hem benden hem eşimden ötürü olmuyor bizim biliyorum ben ona da anlattım ama hala diyor ki sen niye bir şey yapıyon bırak kocan tedavi olsun sen gitme onun yüzünden olmuyor anne diyorum onun yüzünden olmasına sevinelim mi yani nedir, sonuçta biz bir aileyiz bizim olmuyor çocuğumuz, kendimden başka kimsem yok eşim bile pes ediyor, allah yardımcımız olsun senin benim tüm isteyenlerin, stresten saçım kalmadı,

Test falan hikaye , olacağı varsa badanayla bile hamile kalınıyormuş

Bu arada badanayı da burada ilk defa bir bayandan duydum.Küçük anne ve teyzeleri konuşuyorlarmış falancanın kızı badanayla hamile kalmış diye .Meğer badana sürtünme yoluyla hamile kalmakmışAklıma geldikçe gülüyorum.

sesli güldüm

Ben bir kutu bitirdim 20 adet hap günde 3 tane içtim 1 hafta sürdü perşembe doktora gittim klomenin bittiği gün muayne etti cumartesi öğlen 12 de vurul dedi ben gittiğimde yumurtalar 14-15 mm deydi 4 yumurta vardı

Ben bir kutu bitirdim 20 adet hap günde 3 tane içtim 1 hafta sürdü perşembe doktora gittim klomenin bittiği gün muayne etti cumartesi öğlen 12 de vurul dedi ben gittiğimde yumurtalar 14-15 mm deydi 4 yumurta vardı
İns olur hayirlisiyla peki çok düşünüyor musun bn stresten duramıyorum canlı ders yapiyorum onun dışındaki zaman full bebekte kafam neden olmuyor olacak mı kaç gün var olmazsa böyle böyle kendimi yedim ne tavsiye edersin

Bugün bat canm yumurtlamanin tahminen 14. 15. Günü

Canım bebek yapmak için 6 ay ara verdiğini düşün,sadece korunmasız cinsel hayata geçtiğini kendine hatırlatıp dur.Bebiş için değil,aşk için sevişmeye başladığında inşallah güzel haberlerini duyacağız.Bak bu tavsiyemi dinleyen bir arkadaş hamile kalmış ve bana özelden mesaj atmıştı.Seninde mesajını bekliyorum

İns hepimiz için en yakın zamanda hayirlisiyla gerçekleşir aynen haklısın da normalde son derece makul bir insanken şu an takıntılı birine dönüşüyorum. Yapmaya çalışacağım tavsiyen için sağol ins sen de en yakın zamanda kucaklarsin meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…