Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Arkadaslar tecrübeli olanlardam yardim istiyorum benim testlerde koyulasma var kesinlikle bugünqdet günüm normalde simdi yine test yaptm beni rahatsiz esen 2.cizginin kontrol cizgisiyle ayni kpyuluktq olmamasi. Bir düsük birde kimyasal ardindan korkar oldm. Alttaki son iki testi simdi yaptim üstekiler dünden. Sizce normalmi yoksa hcg yükselmiyormu pek lütfen yorum

Eklentiler

• 20210106_065908.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 56
Evet canım çok şükür rabbime şükrediyorum ameliyatımı yapan doktor harikaydı keşke diyorum ilk Baştan ona gitseydim hiç bir şeye zarar vermeden kanamam başladığı halde harika bir ameliyat yapmış

yildizsavascisi canım lh yüksek o zaten pcodan dolayı yüksek çıkar e2 de biraz düşük çıkmış 50 lerde istiyorlar

Hayır canım tabiki de Menapozla hiç alakası yok

Canım hayır değerlerinin menapozla ilgisi yok hiç korkma

Sagolun kızlar malum bir yıllık Tunceli ye taşındım doktor sıkıntısı var 45 gün oldu yine regl olmadim en son ilacla oldum zaten iyice düzenim kaçtı gittim doktora bunları yaptı ve yumurta yok dedi nasıl yani yumurta yok dedim tarlusal yazdı regl olunca yine gel dedi menopoz a mi girdim diye düşündüm yumurta yok dedigi için çok vi doktor şansım yok burada

15 bin TL ödendi canım geri alabilir miyiz bir araştıralım yani normal bir fiyat değil zaten kapalıymış da ondan pahalıymış

canım pco olan bir insanda nasıl yumurta olmaz ? ne demek istedi acaba doktor
Kızlar taburcu oldum ağrım var ama psikolojiK olarak rüyama giriyor kendimi çok garip hissediyorum bu durum sizce geçermi
geçecek canım, şanslısın ki tüplerin zarar görmedi bir süre dinlen bebek konusunu rafa kaldır kendin için bir şeyler yap neler neler geçiyor bu da geçer

kan verip takip etmek en mantıklısı teste göre yorum yapmak çok zor

A aybukee34 ve bu süreçte psikolojik destek almanı tavsiye ederim, bazı şeylerin üstesinden tek başımıza gelemiyoruz. En azından ruhen iyileşme sürecinde katkısı olur

beni de ekler misiniz, BAT 16 Ocak, yaklaşık 1 senedir istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…