- 29 Mayıs 2020
- 3.093
- 3.730
canım benim 74tü doktor normal dedi ama aralık çok geniş bi ref aralığı o zaman fsh 6.93 çıkmıştı benim. senn kaçtı?e2 adetin 3. günü 90 gibi bişeydi. Kaç olması lazım acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 74tü doktor normal dedi ama aralık çok geniş bi ref aralığı o zaman fsh 6.93 çıkmıştı benim. senn kaçtı?e2 adetin 3. günü 90 gibi bişeydi. Kaç olması lazım acaba?
Tahlillerime baktım canım adetin 3. günü E2:59 FSH:4.7 çıkmış. pkos olduğu çin LH:10.4 çıkmıştı. doktor hepsi normal ama lh ın düşmesi için doğum kontrol hapı kullanıp sonrasında gebelik düşünmemi söyledi o ay hamile kalmıştım ama boş gebelik olducanım benim 74tü doktor normal dedi ama aralık çok geniş bi ref aralığı o zaman fsh 6.93 çıkmıştı benim. senn kaçtı?
1000-1500gibi rakamlar hiç duymadım keşke o kdar ucuz olsa .Çok pahalıymış ben aşılama 1000-1500 tutuyor diye biliyorum
Bu arada yaşım da 32:) Eşim nasipte yokmuş onlar öyle oldu hepsi olumsuz olacak diye bişey yok bu ay kendimiz deneyelim diyor ama ben klomen olmadan olmaz gibi bir düşünceye kapıldım.canım benim 74tü doktor normal dedi ama aralık çok geniş bi ref aralığı o zaman fsh 6.93 çıkmıştı benim. senn kaçtı?
İnstagramda yumurtlama takibi yapan sayfalarda bu tarz şeyler çok görüyorum ve o ay amile kalmış oluyorlar. Hatta progesteron bile düşük çıkıp yumurtlama olmamış denilen kişiler hamile kalıyor. Eğer belirtileri yaşadıysan ve testte pik olduysa tutmuştur inşallah ve sen de bu örnekler gibi hamilesindirBilinen bir problemimiz yok ikimizde defalarca kontrole gittik. Sadece geçen ay kendim yumurta takibi yaptim ama yumurtlama göremedim. Bu ay hem kendim hem doktor yaptı. Ben evde gördüm bütün belirtileri de yaşadım. Ama doktor bugün yumurta göremedim diyince bı şok oldum. Yine de umudum progesteronda inşallah orda görülür. Ve inşallah gebelik vardır
Takviye için kullanılıyorsa günde bir yazıyorlar tedavi için kullanılıyorsa günde iki diye biliyorum. Yinede doktorunuza danışınSanada mı sabah aksam demiş. Bızım ılacon kutusunda firma sabah tok karnına yazmış. Eczacı sabh akşam demi napsam bilemedim korkuyorum fzla gelcek diye
Bunu ben de çok düşünüyorum kondom temizmiydi yenimi değiştirmişlerdi vs vs diye inşallah dikkat ediyorlardırYa inşallah canım ya . Bir de doktor alttan bakti sabahtan beri düşünüyorum bi türlü bilemiyorum kameraya kondom taktı mı takmadı mi hep bakardım bu sefer atladım takmistir demi bi ton insana giren şey kondomsuz bana da olursa Allah korusun haslatik falan kaparsam
canım senin normal e2 fshın ama lh yüksek yaşına göre iyi bence amh bakıldı mı peki gebelde yüksekliğinde kesinlikle pco tanısı koyuyorlar. bana bi doktor pko bir doktor multikistk yapılı over demişti.Bu arada yaşım da 32:) Eşim nasipte yokmuş onlar öyle oldu hepsi olumsuz olacak diye bişey yok bu ay kendimiz deneyelim diyor ama ben klomen olmadan olmaz gibi bir düşünceye kapıldım.
Canım hayır değerlerinin menapozla ilgisi yok hiç korkmaCanim menopoza falan giriyor gibi mi duruyor
Benim cephede yok bir güzel haber canım. Bıraktığın gibi :) Sen nasılsın umarım iyisindirİyi akşamlar hatunlar. Keyifler nasıl? Uzun zamandır bakmıyordum, uğrayayım dedim. Güzel haberler var mı?
Endişe etmeye gerek yok canım,şu kaza ile hamile kalanlara çok şaşırıyordum.Prolaktin seviyem yüksekken bir kere korunmasız ilişkimiz oldu,o dönemde de gebelik düşünmüyordum prolaktin seviyem düşsün diye ilaç kullanıyordum.Reglimin üzerinden 6-7 gün geçmişti ben o kadar çok spor ve platese yönelmiştim ki,en son baş dönmesinden platesi bıraktım eşim dedi hamilem olmayasın yok canım reglime daha var derken takvime bakmamla kendimi test yaparken bulmam ,test sonucumun pozitif çıkması beni şok etmişti.Şu kaza ile hamile kalmak ne kadar stressiz ve güzelmiş.HİÇ ZAHMET ÇEKMEDEN EKMEK ELDEN SU GÖLDEN MİSALİ:)))Bilinen bir problemimiz yok ikimizde defalarca kontrole gittik. Sadece geçen ay kendim yumurta takibi yaptim ama yumurtlama göremedim. Bu ay hem kendim hem doktor yaptı. Ben evde gördüm bütün belirtileri de yaşadım. Ama doktor bugün yumurta göremedim diyince bı şok oldum. Yine de umudum progesteronda inşallah orda görülür. Ve inşallah gebelik vardır
Yok canım pkos var diye amh hiç bakılmadı. Bu ay adetin 3. Günü yine baktırayım bakalım bu sefer ne çıkacak değerler. Cevapların için çok teşekkür ederim canımcanım senin normal e2 fshın ama lh yüksek yaşına göre iyi bence amh bakıldı mı peki gebelde yüksekliğinde kesinlikle pco tanısı koyuyorlar. bana bi doktor pko bir doktor multikistk yapılı over demişti.
İyiyim çok şükür. Hayırlısı olsun hakkında. 2021 uğurlu gelir umarım :)Benim cephede yok bir güzel haber canım. Bıraktığın gibi :) Sen nasılsın umarım iyisindir
İnşaAllah önce yavruma sağlık ve sağlıklı bir gebelik temennim :)İyiyim çok şükür. Hayırlısı olsun hakkında. 2021 uğurlu gelir umarım :)
cnm merhaba bnde önümüzdeki naturellan macun ve ovulasyon takibi yapicam hayırlısı ile sende kıllanmışsın macunu fayda gormedinmi sen cnmİyice soygunculuğa çevirdiler resmen şaka gibi yani
Selam canım daha bugün aklımdan geçtin baktım epeydir hiçbir şey yazmamışsın. Hoşgeldin. Bende güzel haberler yok o kadar yoğunuz ki tezler araştırmalar vs derken birbirimizle yatakta bile denk gelemez olduk gecemiz gündüzümüz karıştı iyice. Genel olarak bu ay çok hamile çıkmadı topikten malesef iki tane de kötü haber aldık. İnşallah 2021 artık güzel başlar. Sen nasılsın?İyi akşamlar hatunlar. Keyifler nasıl? Uzun zamandır bakmıyordum, uğrayayım dedim. Güzel haberler var mı?
50 li değerlerde istiyorlar diye okumuştum canıme2 adetin 3. günü 90 gibi bişeydi. Kaç olması lazım acaba?
Selam canım iyi yapmışsın biz iyiyiz sen nasılsın?İyi akşamlar hatunlar. Keyifler nasıl? Uzun zamandır bakmıyordum, uğrayayım dedim. Güzel haberler var mı?
Yumurtlama gördürüyor canım eğer yumurtlama problemin varsa kullanabilirsin ama benim hamilelik olmamıştı gerçi benim klomenle de olmadı hamilelikcnm merhaba bnde önümüzdeki naturellan macun ve ovulasyon takibi yapicam hayırlısı ile sende kıllanmışsın macunu fayda gormedinmi sen cnm
katmoeder | 05.01.2021 | 3 AY |
Bismilhayrun | 05.01.2021 | 5 AY |
M Merve kpc | 06.01.2021 | 3 AY |
D dilasariyegenoglu | 06.01.2021 | 3 AY |