Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Belkide bu ay yumurtlama yok demek istemiştir Her ay yumurtlama olmuyor sonuçta

darısı başımıza

benımde bu ay ploraktınım 45 e yakın çıktı dostinex ıcıyorum ıns bende düşünce hamile kalabılırım oyle farkettırmeden

benımde bu ay ploraktınım 45 e yakın çıktı dostinex ıcıyorum ıns bende düşünce hamile kalabılırım oyle farkettırmeden
Dostinex korkulu rüyam olmasına rağmen başka tedavi önermiyorlar.Haftada bir kere yarım tablet içiyorum.Prolaktin seviyem 61 olduğu halde hamile kalmıştım.Ama kimyasalla sonuçlanmıştı.Kazalara denk gelesin mi desem bilemedim

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çalışmalara dalıp kendinizi unutmayın ama :)

Kayıp yaşayanlara üzüldüm, umarım en kısa sürede muratlarına ererler.

Ben iyiyim çok şükür. Ben de çalışmalarıma yoğunlaştım. İki makale çıkardım. Dersler vs derken günler akıp gidiyor.

İyiyim çok şükür. Sende ne var ne yok?

Bana hıc yan etki yapmadı daha 1yarım ıctım. 2 tabletlik verdi ins saglıklı bır gebelıgın olur seninde benimde hepımızınde . Ben planlı ama kaza süsü verılmıs ıstıyorum

Sağolasın hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Valla ne yalan söyleyeyim bu ara baya bir unuttuk kendimizi ama çalıştıkça mutlu oluyorum yine de. Değişik bir psikoloji sen beni anlarsın hem o kadar yorulup bunalıp hem de yine keyif alıyorum çok ilginç inşallah güzel haberler gelsin artık gerçekten ben de çok üzüldüm. Bravo görüşmeyeli baya hızlı ilerlemişsin üretken hoca gibi hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…