- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Belkide bu ay yumurtlama yok demek istemiştirSagolun kızlar malum bir yıllık Tunceli ye taşındım doktor sıkıntısı var 45 gün oldu yine regl olmadim en son ilacla oldum zaten iyice düzenim kaçtı gittim doktora bunları yaptı ve yumurta yok dedi nasıl yani yumurta yok dedim tarlusal yazdı regl olunca yine gel dedi menopoz a mi girdim diye düşündüm yumurta yok dedigi için çok vi doktor şansım yok burada
her ay yumurtlama olmasada adet olabılıyomuyuz?Belkide bu ay yumurtlama yok demek istemiştirHer ay yumurtlama olmuyor sonuçta
Evet yumurtlama olmasada adet görebiliyormuşuz canım :)her ay yumurtlama olmasada adet olabılıyomuyuz?
mesala ben catlama cızgısını gordugum 14.gün adet oluyorum. şaşmıyor hiç
Yumurta oluyor ama büyümeden çatlıyor o yüzden adet oluyoruz..her ay yumurtlama olmasada adet olabılıyomuyuz?
mesala ben catlama cızgısını gordugum 14.gün adet oluyorum. şaşmıyor hiç
Bencede yumurtlama yok diye öyle demiştir.. pco olunca küçük küçük duruyolar ya büyüme girişimi yoktur ondandırBelkide bu ay yumurtlama yok demek istemiştirHer ay yumurtlama olmuyor sonuçta
darısı başımızaEndişe etmeye gerek yok canım,şu kaza ile hamile kalanlara çok şaşırıyordum.Prolaktin seviyem yüksekken bir kere korunmasız ilişkimiz oldu,o dönemde de gebelik düşünmüyordum prolaktin seviyem düşsün diye ilaç kullanıyordum.Reglimin üzerinden 6-7 gün geçmişti ben o kadar çok spor ve platese yönelmiştim ki,en son baş dönmesinden platesi bıraktım eşim dedi hamilem olmayasın yok canım reglime daha var derken takvime bakmamla kendimi test yaparken bulmam ,test sonucumun pozitif çıkması beni şok etmişti.Şu kaza ile hamile kalmak ne kadar stressiz ve güzelmiş.HİÇ ZAHMET ÇEKMEDEN EKMEK ELDEN SU GÖLDEN MİSALİ:)))
benımde bu ay ploraktınım 45 e yakın çıktı dostinex ıcıyorum ıns bende düşünce hamile kalabılırım oyle farkettırmedenEndişe etmeye gerek yok canım,şu kaza ile hamile kalanlara çok şaşırıyordum.Prolaktin seviyem yüksekken bir kere korunmasız ilişkimiz oldu,o dönemde de gebelik düşünmüyordum prolaktin seviyem düşsün diye ilaç kullanıyordum.Reglimin üzerinden 6-7 gün geçmişti ben o kadar çok spor ve platese yönelmiştim ki,en son baş dönmesinden platesi bıraktım eşim dedi hamilem olmayasın yok canım reglime daha var derken takvime bakmamla kendimi test yaparken bulmam ,test sonucumun pozitif çıkması beni şok etmişti.Şu kaza ile hamile kalmak ne kadar stressiz ve güzelmiş.HİÇ ZAHMET ÇEKMEDEN EKMEK ELDEN SU GÖLDEN MİSALİ:)))
Dostinex korkulu rüyam olmasına rağmen başka tedavi önermiyorlar.Haftada bir kere yarım tablet içiyorum.Prolaktin seviyem 61 olduğu halde hamile kalmıştım.Ama kimyasalla sonuçlanmıştı.Kazalara denk gelesin mi desem bilemedimbenımde bu ay ploraktınım 45 e yakın çıktı dostinex ıcıyorum ıns bende düşünce hamile kalabılırım oyle farkettırmeden
inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarBen silik test gördüm kan vermeye gittim az önce 4 gibi belli olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun. Çalışmalara dalıp kendinizi unutmayın ama :)Selam canım daha bugün aklımdan geçtin baktım epeydir hiçbir şey yazmamışsın. Hoşgeldin. Bende güzel haberler yok o kadar yoğunuz ki tezler araştırmalar vs derken birbirimizle yatakta bile denk gelemez oldukgecemiz gündüzümüz karıştı iyice. Genel olarak bu ay çok hamile çıkmadı topikten malesef iki tane de kötü haber aldık. İnşallah 2021 artık güzel başlar. Sen nasılsın?
İyiyim çok şükür. Sende ne var ne yok?50 li değerlerde istiyorlar diye okumuştum canım
Selam canım iyi yapmışsın biz iyiyiz sen nasılsın?
Yumurtlama gördürüyor canım eğer yumurtlama problemin varsa kullanabilirsin ama benim hamilelik olmamıştı gerçi benim klomenle de olmadı hamilelik
Amin inşallah :)İnşaAllah önce yavruma sağlık ve sağlıklı bir gebelik temennim :)
Bana hıc yan etki yapmadı daha 1yarım ıctım. 2 tabletlik verdi ins saglıklı bır gebelıgın olur seninde benimde hepımızınde . Ben planlı ama kaza süsü verılmıs ıstıyorumDostinex korkulu rüyam olmasına rağmen başka tedavi önermiyorlar.Haftada bir kere yarım tablet içiyorum.Prolaktin seviyem 61 olduğu halde hamile kalmıştım.Ama kimyasalla sonuçlanmıştı.Kazalara denk gelesin mi desem bilemedim
iyi ben de canım hap ve çatlatma iğnesi tedavisine başladık öyle geçiyor zaman.İyiyim çok şükür. Sende ne var ne yok?
ay en gıcık olduğum '' korunuyorduk biz yaaa nasıl oldu anlamadımcılar ''Bana hıc yan etki yapmadı daha 1yarım ıctım. 2 tabletlik verdi ins saglıklı bır gebelıgın olur seninde benimde hepımızınde . Ben planlı ama kaza süsü verılmıs ıstıyorum
Sağolasın hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Valla ne yalan söyleyeyim bu ara baya bir unuttuk kendimizi ama çalıştıkça mutlu oluyorum yine de. Değişik bir psikoloji sen beni anlarsınHakkınızda hayırlısı olsun. Çalışmalara dalıp kendinizi unutmayın ama :)
Kayıp yaşayanlara üzüldüm, umarım en kısa sürede muratlarına ererler.
Ben iyiyim çok şükür. Ben de çalışmalarıma yoğunlaştım. İki makale çıkardım. Dersler vs derken günler akıp gidiyor.
Gerçekten onların nasıl korunduğunu merak ediyorum varsa öyle bişi biz de öyle korunalım lütfenay en gıcık olduğum '' korunuyorduk biz yaaa nasıl oldu anlamadımcılar ''
di mi ya keramet korunmadan geçiyor galibaGerçekten onların nasıl korunduğunu merak ediyorum varsa öyle bişi biz de öyle korunalım lütfen
hiçte aklımızda yoktuay en gıcık olduğum '' korunuyorduk biz yaaa nasıl oldu anlamadımcılar ''
Aynen yaahiçte aklımızda yoktuarka plan kocaya kaşıkla keçiboynuzu yedirmece