Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hayır canım tabiki de Menapozla hiç alakası yok
Ya inşallah canım ya . Bir de doktor alttan bakti sabahtan beri düşünüyorum bi türlü bilemiyorum kameraya kondom taktı mı takmadı mi hep bakardım bu sefer atladım takmistir demi bi ton insana giren şey kondomsuz bana da olursa Allah korusun haslatik falan kaparsam

Yaaa ne güzel yazmışsınız Cook teşekkür ederim 🥰. Ben takvimde kullanıyorum 2 aydır ovulasyon da kullanıyorum. Geçen ay olmadı belki ama bu ay yumurtlamadan emindim. Doktor göremedim diyince üzüldüm. Birde progesteron bakalım dedi 21.gun. inşallah orda çıkar.her ay çok umutlaniyorum bebek için ama heralde bu ay da yok😭😭
Canım eğer kadın ve erkekte herhangi bir problem yoksa inan stres dışında hiçbir şey gebeliğe engel değil....Sebepsiz infertilite bile buna bağlı....

Kızlar ben sizleri dinledim gece acile geldim Allah razı olsun hepinizden sabahı beklemedim iyi ki dış gebelik yaşadım kötü oldu ama şurdan anladığım doktorlara güvenmemek gerçekten ayrı ayrı bir sürü doktora gidin
Canim benim cok gecmis olsun 😔

Canım ovulasyon testi kullanmışsın yumurtlama günün bellidir eğer ikinci kez yakın zamanda yumurtlayıp döllenme olmadıysa çok zor yükselmesi... Adet tarihlerin mevsim geçişlerinde biraz sapmış ama normal böyle olması. Yalnız regl gün periyoduna bakarak bir sorun olmadığına emin olma. Doktor kontrolü şart.
Umarım geç yumurtlama olmuştur diye dua edeyim o zaman 🙏🏻😔

Sanada mı sabah aksam demiş. Bızım ılacon kutusunda firma sabah tok karnına yazmış. Eczacı sabh akşam demi napsam bilemedim korkuyorum fzla gelcek diye
Bizede sabah akşam demiş eczacı biraz saçmaladı güvenemedim. daha öncesinde de D vit te doktorun verdiği dozajı yazmayıp ezbere yazmışlardı doktor telefonda dozajını söylemişti Allahtan doktora göre hareket etmiştim. Sen doktorun ne dediyse öyle yap.

Bizede sabah akşam demiş eczacı biraz saçmaladı güvenemedim. daha öncesinde de D vit te doktorun verdiği dozajı yazmayıp ezbere yazmışlardı doktor telefonda dozajını söylemişti Allahtan doktora göre hareket etmiştim. Sen doktorun ne dediyse öyle yap.
İşte doktor bişe dememiş eczacı demiş. Belkıde doktor yazdı blmıorm olmadı ben ararım yarın doktoru. Eşim sormaz smdı bıdaha😂😂

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Yumurta kalitesi ultrasonda ya da herhangi bir tahlille anlaşılır mı? Bende pkos var ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. 2 ve 3. gebelikler kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik ve kürtaj oldum. Bu durumun yumurta kalitesinden kaynaklandığını düşünmeye başladım ama bunu anlayabilirler mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olun ne olur :KK43:
E2 hormonundan anlaşılıyor diye biliyorum canım ben di mi fiona13 fiona13 ? Ama şöyle bişi var kalite yaş ilerledikçe azalıyor

Ya inşallah canım ya . Bir de doktor alttan bakti sabahtan beri düşünüyorum bi türlü bilemiyorum kameraya kondom taktı mı takmadı mi hep bakardım bu sefer atladım takmistir demi bi ton insana giren şey kondomsuz bana da olursa Allah korusun haslatik falan kaparsam
Takmıştır kuzum mutlaka zaten jel sıkıyorlar kondomsuz bakmaz

İşte doktor bişe dememiş eczacı demiş. Belkıde doktor yazdı blmıorm olmadı ben ararım yarın doktoru. Eşim sormaz smdı bıdaha😂😂
Benimki rahat baya başka Cinsel sıkıntılarını bile sormuş doktora oda önce bunu halledelim sonra ona geçeriz demiş. 😂😂😂 Perşembe sperm tahlili verecek yine. Eşin aramazsa sen ara sor ☺️

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Yumurta kalitesi ultrasonda ya da herhangi bir tahlille anlaşılır mı? Bende pkos var ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. 2 ve 3. gebelikler kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik ve kürtaj oldum. Bu durumun yumurta kalitesinden kaynaklandığını düşünmeye başladım ama bunu anlayabilirler mi bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olun ne olur :KK43:
Doktorum bana yumurtanın kalitesini anlayamayız ancak tüp bebekte incelenmede anlaşılır yumurta çok çok küçük bişe demişti

Benimki rahat baya başka Cinsel sıkıntılarını bile sormuş doktora oda önce bunu halledelim sonra ona geçeriz demiş. 😂😂😂 Perşembe sperm tahlili verecek yine. Eşin aramazsa sen ara sor ☺️
Aramaz ya uğraşmaz o eczacı ne dedıyse ole içeyim dıyo benim ıcım rahat etmez😂
Bana dostinexi doktor telefonda anlattı ıkıye bol her ilacı her yarımı haftada bir iç dedi.
Eşim ezaneden almaya gıttı eczacı demıskı doktor haftada bir tam içecek yazdı demıs.
E kadınla telefonda konustum anlattı. Bı daha aramadım bende eczacıyı dınlemedm kadın ne dediyse oyle ıcıyorum

Aramaz ya uğraşmaz o eczacı ne dedıyse ole içeyim dıyo benim ıcım rahat etmez😂
Bana dostinexi doktor telefonda anlattı ıkıye bol her ilacı her yarımı haftada bir iç dedi.
Eşim ezaneden almaya gıttı eczacı demıskı doktor haftada bir tam içecek yazdı demıs.
E kadınla telefonda konustum anlattı. Bı daha aramadım bende eczacıyı dınlemedm kadın ne dediyse oyle ıcıyorum
Eczacı bana diyoki sabah akşam kullanacaksın ben değil eşim kullanacak dedim sende kullanabilirsin diyo.yumurta yerine sperm üretmeye başlayayım sonra 😜eve gelince baktım sadece sperm üretmeye odaklı bir ilaçmış 😂

Canım eğer kadın ve erkekte herhangi bir problem yoksa inan stres dışında hiçbir şey gebeliğe engel değil....Sebepsiz infertilite bile buna bağlı...
Bilinen bir problemimiz yok ikimizde defalarca kontrole gittik. Sadece geçen ay kendim yumurta takibi yaptim ama yumurtlama göremedim. Bu ay hem kendim hem doktor yaptı. Ben evde gördüm bütün belirtileri de yaşadım. Ama doktor bugün yumurta göremedim diyince bı şok oldum. Yine de umudum progesteronda inşallah orda görülür. Ve inşallah gebelik vardır 🙏🙏🙏

X