Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kesinlikle katılıyorum. Sevmiyorsan yapma bu kadar basit.

Sağol canım inşallah önce sağlık.. Ne çektik be bu doktorlardan A aybukee34 sana da çok geçmiş olsun canım. İyi ki gitmişsin gece. Allah kahretsin böyle insanları kazandıkları haram olsun..

Çok haklısın kuzum ben biraz sabırsız davrandım. O kadar istiyorlardı ki.. Her gece karnımı öpüp de yatıyordu oğlum eşimden başka hiçkimseyle paylaşmicam bu bana ders oldu. Çok sağol..

Şu an böyle düşünmen tabiki normal. Kendine çok iyi bak dinlen güzelce başka şeyler düşünme şimdilik. Önce sağlık

Çok güzel canım sevindim. İlaçta vitaminler var eşim kullanıyor normalde kış aylarında mutlaka hasta olur 3 aydır hiç hasta olmadı bağışıklığı da güçlendiriyor bir taşla iki kuş

Kızlar eşim sonuclarını benım doktoruma gostermıs sıkıntı yok Demiş duygununda önemli bıseyı yok dmıs ilacını ıcsin demiş. Reglının üçuncu gunu gelsin tedaviye baslıcaz demıs ne tedavısı ki anlamadm eşimde sormamıs

Şimdi aradm sordum reglinin üçuncu gunu gelsın muane olup Ona gore tedavi demiş ne tedavisi acaba inş gerek kalmaz.

Klomen verecektir canım

eşimde takviye edici ilacı almış doktorun yazdıgı 290 tl ödemiş. saabah akşam içccekmiş. yuh dedim. inş gerek kalmazda şunlarla bu işi çözeriz.

Ama önce hormonlarına bakmıştır eşinde sorun var mı ona bakmıştır ona göre tedavi planlar önümüzdeki ay gidersin bu ay da olmazsa
aynen doğru. bakalım olmazsa eğer öyle yaparım . o da takviyesini içsinde . iyi ki siz varsınız ya yoksa kimle konscam kim beni anlayacak

aynen doğru. bakalım olmazsa eğer öyle yaparım . o da takviyesini içsinde . iyi ki siz varsınız ya yoksa kimle konscam kim beni anlayacak
Canım sana zaten prolaktin düşsün diye ilaç verdi ya düşerse kendiliğinden hamile kalabilirsin diye bu ay başlamamıştır tedaviye.. o yüzden adet olursa çağırmıştır

Doktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.

Canım sana zaten prolaktin düşsün diye ilaç verdi ya düşerse kendiliğinden hamile kalabilirsin diye bu ay başlamamıştır tedaviye.. o yüzden adet olursa çağırmıştır
aynen bıde eşiminde sonuclarını görmek ıstemıstır belkı onda sıkıntı olacaktı. onun maşallahı varda arıza bende daha ne yapayım butun mal varlıgımı koymusum ortaya diyo ılkı olsun hayırlısyla hemen ıkıncıye baslayalım bu iş çok zormuş dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…