Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.
canm cok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin , enazından kürtajlık felan bir durum yok

Kızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Amna allahim ya bu doktor bunu farketmez tabi önemsemedigi icin insanin hayatiyla oynuyorlar resmen inanmiyorum !! Bununla gecmis olsn kuzum ya allah en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin üzülme en azindqn biliyorsun simdi hamile kalabilecegini sorun olmadigini rabbim büyük ümitsizlik yok

Kızlar yardım edin ovulasyon testi yaptım yumurtlamanın 13.günğ bugun lekelenmem var 5 6 gündür soğan kürüde kullanmıştım bu ay ondan mı lekelenmem bilmiyorum sizce ovulasyon da cıkarımı gebelik bnm testin byle cıktı dun gece yaptım da
Ovulasyon testi bu gebelik degil haliyle gebeligi göstermez

Hayıtlı günlere devam🥃😊

Eklentiler

• 4C5BF273-A3F8-4FEA-B8BC-C7978FA3C628.jpeg
    4C5BF273-A3F8-4FEA-B8BC-C7978FA3C628.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 29
Doktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.
Önemsiz ise hamilelerden neden sürekli Tsh testi istiyorlar yüksek ise ilaç kullandırtıyorlar 🤔

Önemsiz ise hamilelerden neden sürekli Tsh testi istiyorlar yüksek ise ilaç kullandırtıyorlar 🤔
Gebelik öncesi yüksekse önemliymiş bi de başka faktörlere de bakmak gerekmiş. Tek başına bi anlamı yok diyor. Ben güvensem mi güvenmesem mi bilemiyorum artık kafam allak bullak

Gebelik öncesi yüksekse önemliymiş bi de başka faktörlere de bakmak gerekmiş. Tek başına bi anlamı yok diyor. Ben güvensem mi güvenmesem mi bilemiyorum artık kafam allak bullak
Senin belki öncesinde de yüksekti yüksek olmadığından emin misin peki?

Hayır kanama falan yok. Her şey yolundaydı. Kimyasal adet gününe kadar yükselirmiş sadece. Benimki düşük galiba canım yaa 6.haftadayım yani. Çok üzgünüm çok 😔
Çok geçmiş olsun Random nasıl da sevinmiştik güzel haberine. Düşük olduğunu mu düşünüyorsun. ama ondada kanama olmaz mı? Bilmiyorum ben bir kürtaj geçirdim ama çok zor geçti sonrası.

Kızlar bir sorum olacaktı. Adetim genelde ağrılı ve yoğun olur. Herhangi bir sağlık sorunum, kistim, düzensizliğim yok. Adetimin ikinci günündeyim. Afedersiniz ama o kadar büyük bir kan pıhtısı geldi ki korkudan ne yapacağımı şaşırdım 😩 abartmıyorum bir yumurta büyüklüğünde 😱 rahatsızlık hissedip lavaboya gittim, tekrar kusura bakmayın ama öylece yumurta gibi pedimde kalmış. Başına böylesi gelen var mı 😢
Canım ben 3 ay çörek otu macunu yaptıktan sonra aynısını yaşadım bu ay.. baya baya şaşırmıştım baya araştırdım bir şey bulamamıştım... ama onu attıktan sonra sonra çok güzel bir rahatlama olmuştu kasıklarımda hayra alamettir diye düşünmüştüm😏. Kist vs yok bende. Yani en son kontrolümde 8 ay önce yoktu. Şubat mart gibi tekrar doktora gittiğimde bahsedecektim.

Çok haklısın kuzum ben biraz sabırsız davrandım. O kadar istiyorlardı ki.. Her gece karnımı öpüp de yatıyordu oğlum 😔 eşimden başka hiçkimseyle paylaşmicam bu bana ders oldu. Çok sağol..
Ben geçen sene bu hatayı yaptım. Oğluma söyledik. Sonrasını da ona kabullendirmekle geçirdik. Yalan üstüne yalan söylemek zorunda kaldık. Üç ayı bitmeden aslında kimseye söylememek en doğrusu

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

@Zeymuss0103 kızlar eşim sonuclarını gostermiş kendı doktoruna bir sıkıntı yok demiş ilaç vermiş takviye edıcı olsun ekstradan guclendırmek ıcın demiş. 3 ay kullan 3 ay sonra hala olmazsa gel görüşelim demiş. eşinde tedavısıne devam etsn demıs. ben demıstım ona hormonu yuksek esımın dıye soyle demıstım.

şimdi benım doktoruma gostercek o da beklıyodu sonuclarıyla bana gelsin diye
Canım verdiği ilacı yazabilir misin ben de kafaya taktım şimdi likefaksiyon mudur nedir onu

Vicdansız yazıklar olsun haram zıkkım olsun aldığı muayne ücreti. Kendi tanı koyamıyorsa bari seni başka bi doktora yönlendirseydi. Hangi sağlıklı gebelikte bu kadar ağrı kanama olur. Demek ki o keseye benzettiği şey de kanama alanıymış. Tüplerin zarar görmüş mü peki? Ameliyatını yapan doktor ne diyor bu duruma?

İnşallah canım olacak inşallah 🤲
Görmedi canım çok şükür bu doktor gayet iyi kapalı ameliyat etti zaten ❤️ İyiyim canım daha iyi olacağım

X