Ah canım yaaa o doktora yazıklar olsun seni bu kadar beklettiKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Şikayetçi olacağım gündüz müdahale etseydi bu kanama olmayacaktı beni eve gönderdi ama gece dayanamadım geldim doktor mucizesin dedi son an da gelmişsin dedi iç kanama geçirmişimAh canım yaaa o doktora yazıklar olsun seni bu kadar beklettinasılsın peki şimdi iyi misin?
Şikayetçi olacağım gündüz müdahale etseydi bu kanama olmayacaktı beni eve gönderdi ama gece dayanamadım geldim doktor mucizesin dedi son an da gelmişsin dedi iç kanama geçirmişim
Çok ağrım varAh canım yaaa o doktora yazıklar olsun seni bu kadar beklettinasılsın peki şimdi iyi misin?
allah askına yazıklar olsun o doktora ya. bariz belliydi ztn. canından edıcektı senı ya. cok gecms olsnKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Canım çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm inşallah o beyinsiz doktoruna allahından bulsunKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Kızlar ilk başımdan beri ona diyorum kanamam var ağrım var Bugün artık bacağım kitlenince anladım pislik ya gerçektenallah askına yazıklar olsun o doktora ya. bariz belliydi ztn. canından edıcektı senı ya. cok gecms olsn
Şikayetçi olacağım gündüz müdahale etseydi bu kanama olmayacaktı beni eve gönderdi ama gece dayanamadım geldim doktor mucizesin dedi son an da gelmişsin dedi iç kanama geçirmişim
Ah güzelim çok geçmiş olsun cidden seni resmen ölüme terk etmiş pes ya pes bu kadar mı umursamaz olunur biz bile bi şeylerin ters gittiğini anladık burda ki senin ağrın var kanaman var bu kadar da olmaz ya, delirtti beni şikayet et her yereÇok ağrım varama buna da şükür
İyi hadi eş faktörünü elemiş oldun canım bu da bi ilerlemeZeymuss0103 kızlar eşim sonuclarını gostermiş kendı doktoruna bir sıkıntı yok demiş ilaç vermiş takviye edıcı olsun ekstradan guclendırmek ıcın demiş. 3 ay kullan 3 ay sonra hala olmazsa gel görüşelim demiş. eşinde tedavısıne devam etsn demıs. ben demıstım ona hormonu yuksek esımın dıye soyle demıstım.
şimdi benım doktoruma gostercek o da beklıyodu sonuclarıyla bana gelsin diye
Şikayet edicem bana kese gördüğünü söyledi ya benzer bir şey dedi nerde görmüş o keseyi ruh hastası 3000 değerle kese gözükmüyorsa bi sıkıntı var Hocam dedim yavaş ilerliyor dedi banaCanım çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm inşallah o beyinsiz doktoruna allahından bulsun
Çok çok geçmiş olsunKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Ve ben gündüzü gittim ona canım dedim bak çok ağrım var kanamam var gece çıkan usg de gündüz de çıkardı ama doğru düzgün bakmadı gece olan doktor profesör hemen anladı baktı tüplere smaliyst dedi sıvı birikmiş kanaman var karnım içinde dedi şoka girdim hemen yatış sabah 6 da ameliyatAh güzelim çok geçmiş olsun cidden seni resmen ölüme terk etmiş pes ya pes bu kadar mı umursamaz olunur biz bile bi şeylerin ters gittiğini anladık burda ki senin ağrın var kanaman var bu kadar da olmaz ya, delirtti beni şikayet et her yere
Canım ben doktora kendim söyledim dış gebelik olabilir mi diye her muayenesi 300 TL her testi beta 155 TL ameliyat 15 bin TL yuttu düşünün ve bu yaşadığım psikolojiyi nasıl atlatıcam en önemlisi o bir daha çoçuk istemiyorumÇok çok geçmiş olsunAllah korumuş diyelim.
Öyle mi oldu bilemem ama doktorlar bazen durumu çok hafife alıyorlar. Senin şikayetlerini dinleyince çoğumuzun aklına dış gebelik ihtimali zaten gelmişti.
aynen oyle şükür bunada. benımde sımdılık gozuken basıt bı ploraktın. bır yılı tamamlayna kadar denerım uc ay daha felan ıste. eğer olmazsa ztn ozaman bakılmadık hormon test kalmaz heralde. ıns gerek kalmazda hıcbırımızın yarabbım.İyi hadi eş faktörünü elemiş oldun canım bu da bi ilerleme
ölcektin ya Allah aşkına. keske hemen baska doktora gıtseydın Allah korudu cıdden et tabı sıkayet heryerden yaz ısmınıKızlar ilk başımdan beri ona diyorum kanamam var ağrım var Bugün artık bacağım kitlenince anladım pislik ya gerçekten
Canım işte eşim eve geldik ya Öğlen yarın başka doktora gidicez dedi ama tabi gece kanamam ve ağrım başladı iş işten geçmişti yaniölcektin ya Allah aşkına. keske hemen baska doktora gıtseydın Allah korudu cıdden et tabı sıkayet heryerden yaz ısmını