Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Şikayetçi olacağım gündüz müdahale etseydi bu kanama olmayacaktı beni eve gönderdi ama gece dayanamadım geldim doktor mucizesin dedi son an da gelmişsin dedi iç kanama geçirmişim
Ah canım yaaa o doktora yazıklar olsun seni bu kadar bekletti nasılsın peki şimdi iyi misin?
Çok ağrım var ama buna da şükür

Zeymuss0103 kızlar eşim sonuclarını gostermiş kendı doktoruna bir sıkıntı yok demiş ilaç vermiş takviye edıcı olsun ekstradan guclendırmek ıcın demiş. 3 ay kullan 3 ay sonra hala olmazsa gel görüşelim demiş. eşinde tedavısıne devam etsn demıs. ben demıstım ona hormonu yuksek esımın dıye soyle demıstım.

şimdi benım doktoruma gostercek o da beklıyodu sonuclarıyla bana gelsin diye

Şikayetçi olacağım gündüz müdahale etseydi bu kanama olmayacaktı beni eve gönderdi ama gece dayanamadım geldim doktor mucizesin dedi son an da gelmişsin dedi iç kanama geçirmişim
Çok ağrım var ama buna da şükür
Ah güzelim çok geçmiş olsun cidden seni resmen ölüme terk etmiş pes ya pes bu kadar mı umursamaz olunur biz bile bi şeylerin ters gittiğini anladık burda ki senin ağrın var kanaman var bu kadar da olmaz ya, delirtti beni şikayet et her yere

İyi hadi eş faktörünü elemiş oldun canım bu da bi ilerleme

Kızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim.
Öyle mi oldu bilemem ama doktorlar bazen durumu çok hafife alıyorlar. Senin şikayetlerini dinleyince çoğumuzun aklına dış gebelik ihtimali zaten gelmişti.

Ve ben gündüzü gittim ona canım dedim bak çok ağrım var kanamam var gece çıkan usg de gündüz de çıkardı ama doğru düzgün bakmadı gece olan doktor profesör hemen anladı baktı tüplere smaliyst dedi sıvı birikmiş kanaman var karnım içinde dedi şoka girdim hemen yatış sabah 6 da ameliyat

Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim.
Öyle mi oldu bilemem ama doktorlar bazen durumu çok hafife alıyorlar. Senin şikayetlerini dinleyince çoğumuzun aklına dış gebelik ihtimali zaten gelmişti.
Canım ben doktora kendim söyledim dış gebelik olabilir mi diye her muayenesi 300 TL her testi beta 155 TL ameliyat 15 bin TL yuttu düşünün ve bu yaşadığım psikolojiyi nasıl atlatıcam en önemlisi o bir daha çoçuk istemiyorum

İyi hadi eş faktörünü elemiş oldun canım bu da bi ilerleme
aynen oyle şükür bunada. benımde sımdılık gozuken basıt bı ploraktın. bır yılı tamamlayna kadar denerım uc ay daha felan ıste. eğer olmazsa ztn ozaman bakılmadık hormon test kalmaz heralde. ıns gerek kalmazda hıcbırımızın yarabbım.

Kızlar ilk başımdan beri ona diyorum kanamam var ağrım var Bugün artık bacağım kitlenince anladım pislik ya gerçekten
ölcektin ya Allah aşkına. keske hemen baska doktora gıtseydın Allah korudu cıdden et tabı sıkayet heryerden yaz ısmını

ölcektin ya Allah aşkına. keske hemen baska doktora gıtseydın Allah korudu cıdden et tabı sıkayet heryerden yaz ısmını
Canım işte eşim eve geldik ya Öğlen yarın başka doktora gidicez dedi ama tabi gece kanamam ve ağrım başladı iş işten geçmişti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…