Çok üzüldüm ne hissettiğini en iyi ben anlarım üzülme diyemem o yüzden ama doktorunu değiştirmekte fayda var, çünkü femara ile çok büyüyen yumurtalarına da hiç müdahele de bulunmadı biraz daha erken kontrol edip çatlatma iğnesi verse belki daha farklı olurdu çünkü çok büyüyen yumurtaların döllendikten sonra sağlıklı ilerlemediğini biz bile biliyoruz. Tsh çok ayrı bi mevzu antikorlarına detaylı bakması lazımdı seni dahiliyeye yönlendirmesi gerekliydi mesela benim tsh ım çok yüksek olmamasına rağmen antikorlarım çok yüksekti ve ilaca başlattı o yüzden. Kansızlık sorunun da var normal gebelerde bile kan ilacı takviyesi veriyolar lar seninki neden önemsemedi çok enteresan. Kan ilk aylarda bebeğin en çok ihtiyacı olan şey rahime yeterli kan akışı olması lazım ki bebek beslenebilsin. Çok üzücü insan her şeyi sorguluyor ama nasip işte
Canım korkma bence benim her ay neredeyse pıhtılar düşer, rahim duvarının iyi kalınlaştığını gösteriyor bu tarz şeyler iyi bile sayılıyor doktorlar tarafından. Olsa bende sıkıntı olurdu reglimi çok pıhtılı yaşayan biriyim ama kist vs. Bi problemim yok çok şükür